2013-ban végérvényesen lezárult egy időszak a My Chemical Romance életében, ugyanis a zenekar úgy döntött: külön utakon folytatják tovább. Gerard Way frontember a BBC Radio 1-nak nyilatkozott a szakításról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gerard Way: „A My Chemical Romance küldetése teljesítve van!”
2014. június 14. 13:25
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. június 14. 13:31
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline |
én egy nagy hülye vagyok/voltam. Pont akkor ismertem és szerettem meg őket igazán, mikor már feloszlottak de hát üsse kavics... Gerardnak pedig nagyon örülök ^^
2014. június 14. 15:14
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline |
pillango117, én is így voltam vele. de sajnos én nem vagyok képes ilyen könnyen túltenni magam a szakításon... egyszerűen képtelen vagyok nem úgy gondolni rájuk, mint egy banda, akik csak szünetelnek, és majd egyszer újra összeállnak!
2014. június 14. 15:26
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline |
Én is a feloszlás előtt pár hónappal szerettem beléjük, és kicsit megrázott a döntásük. De már annyiszor elmondtam: ez az ő döntésük! Nekünk, rajongóknak pedig az a feladatunk hogy támogassük őket. Bármiben is kezdenek. Imádom mindet, Gee-t még jobban, és gratulálok neki a Kerrang! díjhoz!
2014. június 14. 15:28
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline |
Nagyon örülök annak, hogy Gerard folytatja a zenélést, a debütáló lemezét már nagyon várom! A MCR feloszlását én is sajnálom, de ha a feloszlást látták a legjobb döntésnek, akkor biztos igazuk volt. Inkább mindenki járja a maga útját, és legyen jó, abban, amit csinál, minthogy ne élvezzék az együtt zenélést a MCR-ben.
2014. június 14. 15:32
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline |
Egyébként örülök, hogy Gerard nem hagyja magát elfelejteni, és ennyiszer szerepel mostanában a nyilvánosság előtt. Szeretek róla olvasni, úgyhogy ne bújkáljon előlem mert úgyis rátalálok...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.