Mylène Farmer futurisztikus Timeless 2013 show-ja további örömökkel töltheti el az énekesnőt. A múlt hónapban kiadott DVD elkelt példányszámai felülmúlja Johnny Hallyday és Céline Dion eladási számait is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mylène Farmer DVD-je eladási rekordokat dönt
2014. június 14. 13:52
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
2014. június 14. 14:01
Graulálok neki!!
Bár gonodlom nem világszinvonalon dönött rekordod ,mert annyira nem ismerem és nem tűnik annyira közismertnek,de gratu
Bár gonodlom nem világszinvonalon dönött rekordod ,mert annyira nem ismerem és nem tűnik annyira közismertnek,de gratu
2014. június 14. 14:54
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
Francaországi viszonylatban számít rekordnak. Ő ott egy legenda. Alizée előtt én sem ismertem. Egyébként három klipjét is hazánkban forgatta Érdekes, ennek ellenére alig páran ismerik itthon, pedig...
2014. június 14. 22:02
Azért érdekes, hogy sokan nem ismerik, igaz én is így vagyok a mostani (értsd az elmúlt 6-7 évet) színészek és énekesek nagyrészével.
2014. július 13. 17:53
wrestlingfan : többnyire én is, bár én a mai "választékban" nem nagyon találok olyanokat, akiknek a munkásságát érdemes nyomon követni.
2014. július 13. 17:59
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8821 Csatolások: 219639 Azonosító: 59785 offline |
Még mielőtt valaki tévedésbe esne, Mylène pont híres az egész világon... attól, hogy valaki itt él Magyarországon, ahol sajnos nem nyomatják a francia előadók dalait, attól a világ többi részén elismerik.
De egyébként gratulálok neki a rekordhoz, megérdemelte.
De egyébként gratulálok neki a rekordhoz, megérdemelte.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!
Gotham Awards 2024: Így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen!
Gotham Awards 2024: Így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen!
Outfitek a vörös szőnyegről.