A Eureka sztárja mellett négy új színész is csatlakozott a The CW sorozatának stábjához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Colin Ferguson szerepet kapott a Vámpírnaplókban
2014. július 19. 18:43
Biztosan jól fogja alakítani a szerepét!Sok sikert neki
2014. július 19. 18:46
![]() |
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 596 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 ![]() |
Jaj, Istenem már nagyon várom a 6.évadot! Colinnak pedig sok sikert!

2014. július 19. 19:18
![]() |
Brenda Asnicar FANNormal people scare me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 1313 Csatolások: 2 Azonosító: 205903 ![]() |
Már nagyon várom az új részeket! Én Gabrielle Walsh karakterére vagyok a legjobban kiváncsi. Egy j főgonosz?! Juhuu! ♥
2014. július 19. 19:22
![]() |
martilovasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 229727 ![]() |
Már nagyon várom az új évadot, az ötödik évad nagyon ott volt, hát kíváncsi leszek Damon-re is, hogy hogyan oldják meg a túlvilágból való kijutást
És remélem, hogy Elena és Paul újra Egymásra találnak, mert Damon-nel abszolút nem illenek össze, szerintem

2014. július 19. 19:32
![]() |
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 ![]() |
Hú nagyon izgi..újabb szereplők akiket majd valoszinüleg 3-4 esetleg 5rész után kinyirnak vagy vámpirrá tesznek és ugy nyirnak ki vagy nem foglalkoznak a karakterükkel mint jópárral elöttük és úgy eltűnnek mint szürke szamár a ködben...mindig ezt csinálják..unalmas már..biztos emlékeztek még Aaron-re,april-re,Markos-ra vagy caroline idei majdnem pasijára Jesse-re.őket is beherangozták és tudjuk mi lett a vége.Rengeteg jó sorozat van.inkább azokat nézzétek.ez már egy süllyedő hajó kb a 3-4.évad óta..julie plec elcseszte..nem kicsit..nagyon
2014. július 19. 19:39
Bonnie és Damon már nagyon érdekel, hogy hogyan tér vissza, vagy mi a jó ég lesz velük. De egy tuti, Elena karaktere az utolsó pár részben kiborított, szóval én már úgy vagyok vele, h elegem van Delena meg Stelena gyagyaságokkal. Ezt jó volna már lezárni és megbékélni az eredménnyel, akármi is lesz. Ez az a két dolog, ami idegesít ebben a sorozatban.
Az új szereplők meg hát.. lesznek is meg nem is ...

2014. július 19. 19:49
Már nagyon várom és kíváncsi is vagyok rá,pedig még csak az első évad 16. részénél tartok.

2014. július 19. 19:57
Már nagyon várom az új évadot és kiváncsi vagyok az új szereplőkre!
2014. július 19. 20:06
![]() |
I love you13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 210355 ![]() |
Már allig várom!!!
A VÁmpírnaplók a legjobbsorozat a világon!!!
Eddig szinte minden részét láttam és eddig mindegyik nagyon tetszett!!!
A VÁmpírnaplók a legjobbsorozat a világon!!!

Eddig szinte minden részét láttam és eddig mindegyik nagyon tetszett!!!

2014. július 19. 20:27
![]() |
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 ![]() |
Nem bírom ki nagyon várom!
Kapcsolódó sztárok

Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Fontos kérdésben nem értenek egyet.

Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Volt egy komoly fordulópont.

Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Megvan, kivel jött össze.

Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Már nincsenek együtt.

Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Nagy a boldogság náluk.

Szupercuki: Woody Harrelson hasonmása egy kisbaba, így reagált a színész
Szupercuki: Woody Harrelson hasonmása egy kisbaba, így reagált a színész
Nagyon cuki dolgot írt.