Csúnyán megbukott Selena Gomez új filmje
2014. augusztus 05. 00:13
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
na erre kíváncsi lettem. legrosszabb film. hmmm
2014. augusztus 05. 00:14
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
eddig egyetlen jó filmet láttam Seltől: a Csajok Monte Carloban-t, és úgy néz ki, nem is fogok többet. annyira nem jó színésznő, hogy ennyi féle szerepet el tudjon játszani, maximum két arca van, és itt ki is fújt. maradjon a Monte Carlo-típusnál!
2014. augusztus 05. 08:29
Dorina tigris imádóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 230776 offline |
Uhh szegény Selena.
2014. augusztus 05. 08:30
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Lexurious írta
Hát itt megmutatkozik mennyit ér a csaj
LIKE A BOSS:ddd IGAZAD VAN
Hát itt megmutatkozik mennyit ér a csaj
LIKE A BOSS:ddd IGAZAD VAN
2014. augusztus 05. 08:32
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
de a ciki h még énekelni se tud mindig csak playbackel és szerkesztik a hangját
2014. augusztus 05. 08:40
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline |
Imadom Selenat, de ez a film ugy katasztrofalis, ahogy van. Ennyire meg sosem szenvedtem szerintem filmen. Sel alakitasa nekem speciel tetszett, az az egyetlen, amit a filmmel kapcsolatban pozitivan tudok ertekelni, mert tenyleg egy nezhetetlen borzalom. Azzal van a baj, hogy Sel ilyen bena filmekben szerepel, mert egyebkent siman lenne jobb kritikaja.
2014. augusztus 05. 09:31
Issstenem ilyen cikket... minden filmet lehúznak neten, mivan ilyenkor nem jönnek az oldal "rendőr" kommentelői, hogy minek engednek ki ilyen cikket, csak akkor tudnak fanyalogni amikor olyat bántanak akiket szeretnek.
Nem igazán szeretem őt, sőt nem szeretem, de ilyen jó indulatú írást rég láttam már, a rotten tomatoes lehúz minden filmet amit csak tud
Nem igazán szeretem őt, sőt nem szeretem, de ilyen jó indulatú írást rég láttam már, a rotten tomatoes lehúz minden filmet amit csak tud
2014. augusztus 05. 10:03
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline |
Én láttam az előzetest és nem nagyon tetszett.
2014. augusztus 05. 10:12
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
nekem tetszik ..
2014. augusztus 05. 10:19
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Ez a csaj egyáltalán ért valamihez? xD Pocsék hangja van, színésznőként gyatra... hát akkor nem is tudom mi marad?!.. jah igen.. Justinka excsaja vagy jelenlegi cím fekszik neki xD
2014. augusztus 05. 11:01
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline |
Minden filmet lehúznak. nekem tetszett az előzetes és m3g is fogom nézni amint fent lesz az interneten rendesen. Adam Sandler összes filmjét is mindig lehúzzák nekem mégis nagyon tetszik az összes. Nem tudok olyan filmet mondani tőle ami nem tetszik. Ez a hülye kritikusok véleménye. Egyáltalán nem tartom magam elfogultnak Selenával kapsolatban ,de eddig azok a filmek amiket tőle láttam mind tetszett. Pl: Ramona és Beezus , Monte Carlo.
Igenis van tehetsége . Mondjon nekem valaki olyan előadót aki nem playbackelt soha életébe . Mondjon valaki olyan színészt/színésznőt aki még sohasem rontott.
Nincs olyan hogy tökéletes. csak a kritikusok ezt nem látják be mert féltékenyek mások sikereire(nem sak Selenáról beszélek).
Igenis van tehetsége . Mondjon nekem valaki olyan előadót aki nem playbackelt soha életébe . Mondjon valaki olyan színészt/színésznőt aki még sohasem rontott.
Nincs olyan hogy tökéletes. csak a kritikusok ezt nem látják be mert féltékenyek mások sikereire(nem sak Selenáról beszélek).
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.