Csúnyán megbukott Selena Gomez új filmje
2014. augusztus 05. 19:26
Hűha...azért nem hiába szoktak ennyire leértékelni egy filmet. Mellesleg ha tényleg az Amerikai Pite hangulatát idézi, valószínűleg azért sem jött be, hiszen az emberek nem kíváncsiak kétszer ugyanarra. Esetleg akkor lenne sikeres, ha ütné az Amerikai pitét. De úgy tűnik, nem.
2014. augusztus 05. 20:06
LadyHepburnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 230883 offline |
A film az előzetes alapján nagyon erőltetettnek tűnik, gyenge forgatókönyvvel és 1-2 tapasztaltabb, de jóval több amatőr színésszel körítve, amiben az egyik legfelkapottabb sztár játssza a főszerepet, hogy legyen bevétele a filmnek. Ez is csak megerősíti a véleményem, hogy Selena-nak nagyobb a füstje, mint a lángja. Még színészként talán elviselhetőbb egy fokkal, mint énekesnőként, de akkor sem játszik hitelesen teljesen amatőr színésznő. Szép lány, de a külső nem fogja az embert tehetségesnek titulálni.
2014. augusztus 05. 22:07
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Szerintem ez nem a színésznők/színészek hibája, ők csak elfogadták a szerepet, betanulták a szöveget, amit írtak nekik... Nem éppen az ő saruk...
2014. augusztus 05. 22:54
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Az utóbbi filmjéről nem is hallottam. Őszintén szólva nem csodálkozom, a Spring Breakers is pocsék lett. Selnek nem állnak jól ezek a szerepek és nem is tudja úgy átélni. Maradjon inkább a szórakoztatóiparban. A vígjátékok jobban illenek hozzá.
2014. augusztus 05. 23:10
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline |
Hát azért sajnálom lehet hogy klassz film lett volna
2014. augusztus 06. 04:29
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline |
Jajj, peoples! Olvasom itt a kommenteket és rohadt jókat röhögök rajtuk Istenem! Belátom néhány embernek igaza is van! Hát azért én megnézem majd ha lesz magyar szinkron hogy eldönthessem mekkora fos XXXDDD Na mindegy tényleg Selena menj színész/színésznői tanfolyamra talán elérsz valamit és 0% - os helyett talán 1%-os lesz sok sikert! ja és annyi igaz hogy nem teljesen a szereplők sara a szar film D
2014. augusztus 06. 10:40
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
???
Én szeretem Selenát, de ne akarjon más lenni.
Ne próbálkozzon olyannal, ami nem illik hozzá. Egyszer megpróbálkozott olyan típusú filmmel, nem jött össze, akkor ne erőltesse.
Az ilyen húzásokkal simán tönkre teheti a hírét, és nem úgy fognak rá emlékezni, mint Selena Gomez, a tehetséges lány, hanem mint Selena Gomez a bukott filmes.
Én szeretem Selenát, de ne akarjon más lenni.
Ne próbálkozzon olyannal, ami nem illik hozzá. Egyszer megpróbálkozott olyan típusú filmmel, nem jött össze, akkor ne erőltesse.
Az ilyen húzásokkal simán tönkre teheti a hírét, és nem úgy fognak rá emlékezni, mint Selena Gomez, a tehetséges lány, hanem mint Selena Gomez a bukott filmes.
2014. augusztus 06. 11:54
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
LadyHepburn, egyetértek.
2014. augusztus 06. 14:08
Nem is tudtam, hogy selena filmjeit ennyire nem bírják.
2014. augusztus 06. 14:26
Hát, nekem se tetszett annyira ez a film az előzetese alapján.
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.