Kíváncsi vagy hogyan köszöntötte újszülött kisfiát Ördög Nóra? Ki került életveszélyes állapotba és ki rendezett jelenetet a nyílt utcán? Érdekel, hogyan ünnepelte születésnapját Dukai Regina, vagy, hogy mit üzent Bajor Imre felesége? Cikkünkből megtudhatod!
A teljes cikkhez kattints ide!
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból
2014. augusztus 11. 14:03
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline |
2014. augusztus 11. 14:09
Egem valahogy ezek a magyar sztárok nagy része irritál!Mostanában főleg Nóri
2014. augusztus 11. 14:09
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Nyugodjon békében Bajor!:C Még most is elszomorít, ha arra gondolok, hogy meghalt..
2014. augusztus 11. 14:18
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Bajor RIP!!
Regina gratulálok!!
Hujbert megértem.. Engem is nagyon megrázott a dolog..
Nóri írása nagyon megható és tényleg hihetetlen dolog ez a kis srác. Én is 3 napot késtem!
Regina gratulálok!!
Hujbert megértem.. Engem is nagyon megrázott a dolog..
Nóri írása nagyon megható és tényleg hihetetlen dolog ez a kis srác. Én is 3 napot késtem!
2014. augusztus 11. 14:18
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Én még most sem vagyok képes felfogni, hogy itt hagyott minket Hujber-t nem hiszem, hogy ennyire kikészítette volna, és valószínű, nem csak ez játszott közre a dühöngésében.
Nóra meg...tényleg kezd kicsit sok lenni belőle. A reklámok, meg minden. Természetesen örülök, hogy egészséges baba lett, de azért nem kellene ennyire felfújni...
Nóra meg...tényleg kezd kicsit sok lenni belőle. A reklámok, meg minden. Természetesen örülök, hogy egészséges baba lett, de azért nem kellene ennyire felfújni...
2014. augusztus 11. 14:29
Nóri írása szerintem egyáltalán nem megható.
Noszály Sándornak jobbulást.
Nyugodjon békében szegény Bajor Imre!
Noszály Sándornak jobbulást.
Nyugodjon békében szegény Bajor Imre!
2014. augusztus 11. 14:33
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Részvétem Bajor Imre özvegyének.
Hujbertől pedig ne várjunk mást. Semmit sem tud értelmesen lereagálni.
Nórikáról meg annyit, hogy talán egyszer felfogja, hogy rajta kívül még kismillió nő szült kb. ezen a héten.
Hujbertől pedig ne várjunk mást. Semmit sem tud értelmesen lereagálni.
Nórikáról meg annyit, hogy talán egyszer felfogja, hogy rajta kívül még kismillió nő szült kb. ezen a héten.
2014. augusztus 11. 14:36
Nagyon sajnálom Bajor Imre családját.
Én szerettem őt.
Hujbertől,mit vártak?Elmefogyatékos...
Én szerettem őt.
Hujbertől,mit vártak?Elmefogyatékos...
2014. augusztus 11. 14:39
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1016 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline |
Bajor Imre nyugoydjon békében
ám nagyon jó cikk lett !
ám nagyon jó cikk lett !
2014. augusztus 11. 15:42
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Megint én leszek a szőrszálhasogató, de már elnézést, hogyan lehet sztárhírnek nevezni azt, hogy Bajor Imre (Nyugodjon békében!) felesége mit nyilatkozott férje haláláról? A bevezetőben is úgy van a felsorolásban, mintha egyenrangú lenne azzal, hogy Dukai Regina hogyan ünnepelte a születésnapját, meg Ördög Nóra mit mondott a kisfiáról. Sztárhír, ha valaki megszólal a férje halálával kapcsolatban! Agyrém!
2014. augusztus 11. 15:59
Hujber Ferenc gratulálok. Megértem hogy kiborult de nem kellett volna jelenetet rendezni....
2014. augusztus 11. 17:11
Jo cikk bar par kep nem artott volna elegge slampos igy
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
Új képeket rakott ki.
Velencei Filmfesztivál 2024: újabb outfitek a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: újabb outfitek a vörös szőnyegről
Még több különleges estélyi!
Hivatalosan is felvállalta: Brad Pitt először jelent meg együtt a vörös szőnyegen a szerelmével
Hivatalosan is felvállalta: Brad Pitt először jelent meg együtt a vörös szőnyegen a szerelmével
Hivatalosan is felvállalta.