Teen Choice Awards 2014: Íme a nyertesek!
2014. augusztus 12. 14:42
![]() |
Katy.Perryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 231223 ![]() |
Nem nyert Justin

2014. augusztus 12. 15:12
![]() |
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 ![]() |
Az ilyen cikkhez nincs mit hozzáfűznöm, mert nem értek egyet a díjazással, de meg kell kérdeznem: mit jelentsen az, hogy legvonzóbb férfi: one direction? Nem egyszemélyes díjról van szó? És ha az egyik tagra is gondoltak, a díj nem tévesztett célt kissé?
2014. augusztus 12. 15:22
![]() |
AnyTimeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 230837 ![]() |
Jajj ez a kedvenc díjátadóm, mert mindig azokat díjazzák, akik nem érdemlik meg xd. (Tisztelet a kivételnek!).
Sportoló kategória nem is kéne, mert külföldiek szinte sose nyernek, csak Amerikaiak. Ahogy ez a kedvenc websztáros kategóriák is feleslegesek, mert a nyerteseknek csak az Egóját növeli a díj, de se okosabb, se tehetségesebb nem lesz tőle, az internet királya meg rajongótábor kategória csak azt jelzi, hogy ki(k)nek van a legtöbb rajongója.
A Divat kategória az Év Vicce 2014 nyertese.
Zene katgória: A sírás kerülget... Eddel és Ariannával még nincs akkora baj, de utána Kedvenc banda: 1D, Kedvenc dal együttestől: 1D, Kedvenc szakítós szám: 1D -.-. Taylor várható volt, hogy megnyeri a Country kategóriát, de utána is... A nyár dal: Demi Lov. feat. Cher Lloyd: Really Don't Care O.o. Előbb adtam volna a díjat Calvin Harris Summerjének, pedig az sincs a kedvenc dalaim között és nem azért, mert utálom a dalt, hanem a Summer tényleg a nyárról szól, és sikeres is, de Demiék daláról hol hallani?... EDM előadó: A többi 4 jelölt közül bármelyik jobban megérdemelte volna :/. A Hip-Hop és Rockbandával meg vagyok elégedve (*-*), a country nem az én műfajom, a Hip-Hop és Rockdal megint csak jó választás. Majd jön az év EDM dala... Hát, a Chainsmokersnek elöbb odaadtam volna a díjat
. Szerelmes dal: 1D... A nyári előadóknál Jasonnél nem volt jobb, de Deminél Iggy vagy Ariana jobban megérdemelte volna a díjat. Nyári turné már megint 1D.
A Televízió és a Film kategóriával meg vagyok elégedve, de szerintem Ross Lynch minden, csak nem vicces.
És a végére: Az életműdíj és Selena. Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy miért jár azért életműdíj, mert van kb. 5 albuma, igaz hangja nincs, csak feljavítják aztán a koncertjein meg ráénekel (A sikeres albumjairól még nem hallottam... Úgy tudom az előzőt is alig vették! Vagy rosszul tudom? :/), valamint színészkedett egy Disney sorozatban és egy filmben (Ahhoz nagy tehetség nem szükséges, akár Én is eljátszhattam volna a szerepeket...) és persze voltak egyéb próbálkozásai is, de a Spring Breakers megbukott, hiába volt benne több híres ember is, az akciófilmje kemény 2%-ot ért el, a mostani vígjátéka meg 0-át? Ja persze, majd elfelejtettem, hogy van ez a huza-vonája Justinnal... Biztos azt értik siker alatt, hogy az embereket ez még mindig érdekli valamilyen furcsa módon. Fú, komolyan mondom Én is jelentkezem a Disneyhez, lehet ezek után Én is kaphatok ilyen díjat pár év múlva
Ezek után csak azt tudom mondani, hogy látszik kik szavaztak...
Sportoló kategória nem is kéne, mert külföldiek szinte sose nyernek, csak Amerikaiak. Ahogy ez a kedvenc websztáros kategóriák is feleslegesek, mert a nyerteseknek csak az Egóját növeli a díj, de se okosabb, se tehetségesebb nem lesz tőle, az internet királya meg rajongótábor kategória csak azt jelzi, hogy ki(k)nek van a legtöbb rajongója.
A Divat kategória az Év Vicce 2014 nyertese.
Zene katgória: A sírás kerülget... Eddel és Ariannával még nincs akkora baj, de utána Kedvenc banda: 1D, Kedvenc dal együttestől: 1D, Kedvenc szakítós szám: 1D -.-. Taylor várható volt, hogy megnyeri a Country kategóriát, de utána is... A nyár dal: Demi Lov. feat. Cher Lloyd: Really Don't Care O.o. Előbb adtam volna a díjat Calvin Harris Summerjének, pedig az sincs a kedvenc dalaim között és nem azért, mert utálom a dalt, hanem a Summer tényleg a nyárról szól, és sikeres is, de Demiék daláról hol hallani?... EDM előadó: A többi 4 jelölt közül bármelyik jobban megérdemelte volna :/. A Hip-Hop és Rockbandával meg vagyok elégedve (*-*), a country nem az én műfajom, a Hip-Hop és Rockdal megint csak jó választás. Majd jön az év EDM dala... Hát, a Chainsmokersnek elöbb odaadtam volna a díjat

A Televízió és a Film kategóriával meg vagyok elégedve, de szerintem Ross Lynch minden, csak nem vicces.
És a végére: Az életműdíj és Selena. Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy miért jár azért életműdíj, mert van kb. 5 albuma, igaz hangja nincs, csak feljavítják aztán a koncertjein meg ráénekel (A sikeres albumjairól még nem hallottam... Úgy tudom az előzőt is alig vették! Vagy rosszul tudom? :/), valamint színészkedett egy Disney sorozatban és egy filmben (Ahhoz nagy tehetség nem szükséges, akár Én is eljátszhattam volna a szerepeket...) és persze voltak egyéb próbálkozásai is, de a Spring Breakers megbukott, hiába volt benne több híres ember is, az akciófilmje kemény 2%-ot ért el, a mostani vígjátéka meg 0-át? Ja persze, majd elfelejtettem, hogy van ez a huza-vonája Justinnal... Biztos azt értik siker alatt, hogy az embereket ez még mindig érdekli valamilyen furcsa módon. Fú, komolyan mondom Én is jelentkezem a Disneyhez, lehet ezek után Én is kaphatok ilyen díjat pár év múlva

Ezek után csak azt tudom mondani, hogy látszik kik szavaztak...
2014. augusztus 12. 16:01
![]() |
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 ![]() |
Úgy látom a One Direction megint tarolt!!
<33

2014. augusztus 12. 16:11
![]() |
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 ![]() |
Gratulálok mindenkinek! Miley! <3
2014. augusztus 12. 16:11
![]() |
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 ![]() |
Csillagainkban a hiba! Elképesztő az a film! És a könyv... *.*
Ansel és Shailene nagyon megérdemelte a díjakat, fantasztikusat alakítottak! Gratulálok nekik (és persze a többieknek is)!
Ansel és Shailene nagyon megérdemelte a díjakat, fantasztikusat alakítottak! Gratulálok nekik (és persze a többieknek is)!
2014. augusztus 12. 16:29
![]() |
ElizaBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 224076 ![]() |
miden hol csak az 1D 1D 1D ?
Meg ilyen hogy legvonzóbb férfi : One Direction , what?! xd

2014. augusztus 12. 16:29
![]() |
ElizaBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 224076 ![]() |
De azért gratulálok mindenkinek

2014. augusztus 12. 16:47
![]() |
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1171 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 ![]() |
Gratu.
Jó cikk lett.

Jó cikk lett.

2014. augusztus 12. 17:41
![]() |
Krisztikeevagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 214969 ![]() |
1D <3 <3 <3
2014. augusztus 12. 17:46
![]() |
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 ![]() |
Kérlek segítsetek
Már hétfő óta lesem a netet, hogy mikor tudom letölteni vagy visszanézni valahol...de sehol sem találom...a régebbi díjátadókat már pár órával a vetítés után megtaláltam, de ez még most sem találom sehol...
Ha valaki tud nekem letöltési linket küldeni priviben azt nagyon megköszönném.

2014. augusztus 12. 17:58
![]() |
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 ![]() |
Shailene&Theo <333333 Amúgy mióta van olyan műsor hogy csinos kis hazugságok? És a hazugságok mióta csinosak? Nem inkább csinos kis hazudozók? :DDD Bár lehet, hogy én vagyok a hülye
2014. augusztus 12. 18:16
![]() |
Andika66F1 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 2120 Csatolások: 233 Azonosító: 139605 ![]() |
A Csillagainkba a hiba nagyon sokat nyert
Josh díjának örülök legjobban ő tényleg megérdemli
1D
Story of my life
Harry mosolya
sajnálom hogy az R5 nem nyert most

Josh díjának örülök legjobban ő tényleg megérdemli

1D

sajnálom hogy az R5 nem nyert most

2014. augusztus 12. 19:01
![]() |
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 ![]() |
Selena, BÜSZKESÉG.
Istenem.

2014. augusztus 12. 19:02
![]() |
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 ![]() |
És Josh-nak is gratulálok.

2014. augusztus 12. 19:03
![]() |
ŐszinteVagyok98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 228973 ![]() |
Oké...
1. Mi az, hogy Legvonzóbb férfi: 1D???? Ez nem egy egyszemélyes díj? Vagy én tudom rosszul? Először is nekik kb. 5x-ös esélyük van, ha úgy nézzük, hiszen valaki az egyik tagot, míg valaki a másikat tartja jó pasinak. Ott volt a kategóriában Ian Somerhalder és Zac Efron is. Erre ők nyerik... Na mindegy.
2. Én MINDENNAP szavaztam, érted, mindennap, hogy a kedvenceim nyerjenek. Erre mit látok mindenhol? ONE DIRECTION. Miért?? Oké, elismerem, tehetségesek, de szinte minden kategóriában voltak olyanok, akik jobban megérdemelték volna az adott díjat.
3. Nagyon sajnálom, hogy az R5 nem nyert. De legalább Ross nyert a saját kategóriájában. Bár azt nem bántam volna, hogy Austin&Ally kap díjat... De majd máskor.
1. Mi az, hogy Legvonzóbb férfi: 1D???? Ez nem egy egyszemélyes díj? Vagy én tudom rosszul? Először is nekik kb. 5x-ös esélyük van, ha úgy nézzük, hiszen valaki az egyik tagot, míg valaki a másikat tartja jó pasinak. Ott volt a kategóriában Ian Somerhalder és Zac Efron is. Erre ők nyerik... Na mindegy.
2. Én MINDENNAP szavaztam, érted, mindennap, hogy a kedvenceim nyerjenek. Erre mit látok mindenhol? ONE DIRECTION. Miért?? Oké, elismerem, tehetségesek, de szinte minden kategóriában voltak olyanok, akik jobban megérdemelték volna az adott díjat.
3. Nagyon sajnálom, hogy az R5 nem nyert. De legalább Ross nyert a saját kategóriájában. Bár azt nem bántam volna, hogy Austin&Ally kap díjat... De majd máskor.
Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.