Lassan vége a nyárnak, így Liptai Claudia el is búcsúzott tőle, Szabó Zsófi vegetáriánus lett, Berki Krisztián megint hallat magáról, Patocska Olivér és exe újra egymásra talált, Sarka Katáék sorra kapják a kritikákat, és a hét legszomorúbb híre: pénteken örök nyugalomra helyezték Bajor Imrét. Ha kíváncsi vagy, mi történt a hazai celebekkel, olvasd el alábbi cikkünket!
A teljes cikkhez kattints ide!
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból
2014. augusztus 25. 10:12
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline |
Berki Krisztián egy beképzelt majom -.- és még az ő életéről akarnak könyvet írni
2014. augusztus 25. 10:13
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline |
szegény Bajor Imre nyugodjon békében
2014. augusztus 25. 10:20
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Ez az egész Hajdú-Sarka família egy vicc, engem nem érdekel, mit burzsujkodnak, csak ha ennyi embert felháborít az életvitelük, nem kéne elgondolkodni a közösségi média használatuk lefaragásán? Szerintem többeket irritálnak, mint ahány embert érdekelnek.
Hah, ma már mindenki kiadathat könyvet, a sok birka meg megveszi! Remélem, a herevasalásának külön fejezetet szentel!
Szabó Zsófi... Kíváncsi vagyok, meddig fog tartani. Ahogy olvastam, az édesapja halála után is eléggé összezuhant, lehet, a "fehérjementes diétával" nem kéne fokozni.
Hah, ma már mindenki kiadathat könyvet, a sok birka meg megveszi! Remélem, a herevasalásának külön fejezetet szentel!
Szabó Zsófi... Kíváncsi vagyok, meddig fog tartani. Ahogy olvastam, az édesapja halála után is eléggé összezuhant, lehet, a "fehérjementes diétával" nem kéne fokozni.
2014. augusztus 25. 10:21
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Most már könyvet is akar magáról jelentetni?
2014. augusztus 25. 10:23
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Hát igen. Berki csak ahhoz ért,hogy bunkóskodjon,na meg,hogy mindig reflektorfényben legyen!! A lánya viszont egy tünemény <3 És miért kritizálják Sarka Kata gyerekét? Ha megtehetik,felőlem aztán 1000 tortát is kaphat a szülinapjára. Egyébként az első születésnapomra én is 4 tortát kaptam. Minden nagyon-nagyon fontos rokonomtól egyet!!!!
2014. augusztus 25. 10:32
Komolyan,minek kell minden héten ilyen cikknek lennie?Szerintem a többséget jobban érdeklik a külföldi sztárok.Azért van egy kettő magyar is akit szeretünk,de...Palvin Barbi érdekesebb mint Liptai Claudia meg Oli
2014. augusztus 25. 10:33
Nekem nincsen semmi bajom Berki Krisztiánnal,nem kell mindig elhinni azt amit a képernyőn mutatnak!Látszik rajta,hogy nagyon szereti Pamelát és Natit:)
Biztos jó könyv lesz:)
Biztos jó könyv lesz:)
2014. augusztus 25. 10:36
Nem értem,hogy mi a baj azon,hogy négy tortát kapott...Sarka Kata az anyja és ő dönti el,hogy mennyi tortát add gyermekének!
2014. augusztus 25. 10:36
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Bajor Imre nyugodjon békében!
2014. augusztus 25. 10:51
Bármilyen furcsa is én kedvelem Berki Krisztiánt!Teljesen igaza van a Only Beth-nek,hogy nem kell elhinni mindig azt amit a tévében látunk!
És komolyan mi a baj azon,hogy négy tortát kapott Sarka Kata és Hajdú Péter gyereke?!Most hagy döntsék már el ők,hogy mennyi tortát kap a kis fiúk!
És komolyan mi a baj azon,hogy négy tortát kapott Sarka Kata és Hajdú Péter gyereke?!Most hagy döntsék már el ők,hogy mennyi tortát kap a kis fiúk!
2014. augusztus 25. 11:08
badgalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 129 Azonosító: 230513 offline |
annyira szánalmas, hogy egyes magyar emberek olyan szinten unatkoznak, és ráérésükben nem tudnak mit csinálni, hogy egy 5éves gyereket megszólnak 4 torta miatt! hol élünk?pls!..igazából én is bírom a berkit. reklám az egész amit mutat felénk! megcsinálta magának a jó életet, és ezért nem hibás.. inkább élelmes! sokan negatív véleménnyel vannak róla.. még is őt látni minden nap a tévében!
2014. augusztus 25. 11:16
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline |
R.I.P Bajor Imre
2014. augusztus 25. 11:29
Viktória2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 4 Azonosító: 206600 offline |
Berkiről könyv??? :DDDD
2014. augusztus 25. 11:34
Mondjuk azt én se nagyon értem, kinek mi köze van hozzá, hogy az a gyerek hány tortát kap. Nem védeni akarom őket, mert rühellem ezt az egész Hajdú familiát a kedves Zsófikával együtt, de sokakból szerintem az irigység beszél, mert van akit föl se köszöntenek, nem hogy négy tortát kapjon. Egyébként meg ez a szerencsétlen gyerek már így is eléggé el van kényeztetve, ez a négy torta a legkevesebb szerintem.
Viszont az, hogy arról a Berki gyerekről könyv készül, abszurd. De nem baj, tüzelőnek jó lesz.
Viszont az, hogy arról a Berki gyerekről könyv készül, abszurd. De nem baj, tüzelőnek jó lesz.
Kapcsolódó sztárok
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Együtt jelent meg Charlie McDowell-lel.
18 éves lenne most az Alkonyat Renesmee-je: így él az őt alakító színésznő
18 éves lenne most az Alkonyat Renesmee-je: így él az őt alakító színésznő
Hűha, így repül az idő!
Saoirse Ronan a férjével lépett a vörös szőnyegre
Saoirse Ronan a férjével lépett a vörös szőnyegre
Ritkán jelennek meg együtt nyilvánosan.
James McAvoy felfedte, hogy melyik Harry Potter karaktert játszotta el majdnem
James McAvoy felfedte, hogy melyik Harry Potter karaktert játszotta el majdnem
Jelentkezett egy szerepre.
Már nem kellene, Britney Spears mégis fizeti a gerektartási díjat exének
Már nem kellene, Britney Spears mégis fizeti a gerektartási díjat exének
Már mindkét fia elmúlt 18 éves.
18+ Charlie Hunnam lesz a következő sorozatgyilkos
18+ Charlie Hunnam lesz a következő sorozatgyilkos
Kiderült, kit követ a Szörnyeteg harmadik évada.
Együtt ebédelt Ben Affleck és Jennifer Lopez
Együtt ebédelt Ben Affleck és Jennifer Lopez
Újra találkoztak a válás benyújtása után.
Depresszió, szorongás, alkoholfüggőség – Lucy Hale két éve kezdett új életet
Depresszió, szorongás, alkoholfüggőség – Lucy Hale két éve kezdett új életet
Komoly problémákkal küzdött a PLL sztárja.