Nagy Bettina elárulja a tökéletes alak titkát
2014. szeptember 26. 22:49
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Ez a test egyenlő a koncentrátumokkal,barnítókrémek mázsaszámra való használatával. Tenyészszemle győztes faj. A szilikon mellekről már ne is beszéljünk...a nagy zsírlebontásában az első, amit elvesztett a valódi kebel. Biztos megérte.
Az erejére is kíváncsi lennék, vajon bírná e a fizikai munkát? Kétlem. Az izom stimulálás(súlyzózás) nem egyenlő a valós erőkifejtéssel, pláne nem huzamosabb ideig. Két hétig nem edz és szétesik.
Az erejére is kíváncsi lennék, vajon bírná e a fizikai munkát? Kétlem. Az izom stimulálás(súlyzózás) nem egyenlő a valós erőkifejtéssel, pláne nem huzamosabb ideig. Két hétig nem edz és szétesik.
2014. szeptember 27. 16:10
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline |
Ez undorító alak! Olyan mint egy férfi! CSak azért nem akarom ócsárolni, mert a keresztnevünk ugyanaz!!!
2014. szeptember 28. 17:43
ne haragudjon meg aki ot peldakepnek tartja vagy csodalja de ez egyaltalan nem szep test. Jo, legyen izmos, de noiesen.
2014. szeptember 28. 20:29
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline |
Na már elnézést, de az ilyen nőt a pasik 99 százaléka kidobná az ágyából. Szerintem ocsmány, bár ez csak az én véleményem. Egyébként a férfiak egóját nagyrészt zavarja, ha a nő izmosabb náluk. Ezt tapasztalatból tudom. Amikor megismertem a férjem, neki egy folyton kondizó csaja volt (ennyire azért nem szállt el vele a ló, mint Bettinával), és a férjem később mesélte, őt tökre frusztrálta, hogy a barátnője kábé a futógépen alszik. El is hagyta őt miattam, bár én meg az a tipikus apró, nőies nő vagyok. Ettől függetlenül van, akinek a sportos lányok jönnek be, viszont az ilyen kigyúrtság, ami Bettinánál játszik, már egyáltalán nem attraktív.Se női, se férfi szemmel.
2014. október 03. 19:09
Neesha5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 232575 offline |
Bár én egy régebbi cikkben kifejtettem a véleményem, de úgy tűnik, nem hagynak békén az efféle "irományokkal".
Az viszont tisztelendő, hogy értelmesen megfogalmazta a szintén értelmes mondandóját.
„Kitartás, akaraterő, elszántság. Nyilván nagyon, nagyon sok edzés és e mellett ugye ez egy életforma. Szóval nem elég csak az edzés, hanem nagyon fontos a táplálkozás része. 70%-ban ez határozza meg, hogy hogyan fogunk a színpadon kinézni... Én egy kezdőnek heti három alkalmat ajánlanék, mint súlyzós edzés, és heti három-négy alkalmat mint kardió-specifikus edzések és mellette kéne követni egy nem versenydiétát nyilván, de azért egy egészséges táplálkozást. Nagyon fontos a kis adagokban történő, sokszori étkezés per nap”
Ebből látszik, hogy az izom mögött agy is van.
És az, hogy ez szép- e, vagy sem, mindenki döntse el maga.
Végül is, már annyiszor beleszóltunk a természet törvényeibe, hogy "a nők testépítése, ill. súlyzózása" már teljesen eltörpül a többi mellett.
Szerintem Bettina nem tette tönkre a Földet csupán azért, mert ilyen életmódot folytat.
Az viszont tisztelendő, hogy értelmesen megfogalmazta a szintén értelmes mondandóját.
„Kitartás, akaraterő, elszántság. Nyilván nagyon, nagyon sok edzés és e mellett ugye ez egy életforma. Szóval nem elég csak az edzés, hanem nagyon fontos a táplálkozás része. 70%-ban ez határozza meg, hogy hogyan fogunk a színpadon kinézni... Én egy kezdőnek heti három alkalmat ajánlanék, mint súlyzós edzés, és heti három-négy alkalmat mint kardió-specifikus edzések és mellette kéne követni egy nem versenydiétát nyilván, de azért egy egészséges táplálkozást. Nagyon fontos a kis adagokban történő, sokszori étkezés per nap”
Ebből látszik, hogy az izom mögött agy is van.
És az, hogy ez szép- e, vagy sem, mindenki döntse el maga.
Végül is, már annyiszor beleszóltunk a természet törvényeibe, hogy "a nők testépítése, ill. súlyzózása" már teljesen eltörpül a többi mellett.
Szerintem Bettina nem tette tönkre a Földet csupán azért, mert ilyen életmódot folytat.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2014. október 05. 15:23
itsmechanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 234129 offline |
Abban amit leírt sok igazság van,az egészségesen sovány,kicsit kiedzett női alak,gyönyörű,de az övét már kicsit túlzásnak tartom:) Persze ha neki tetszik,jól érzi így magát,abba semmi beleszólásom sincs.
2014. október 06. 17:50
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline |
Példakép! *.* Tökéletes alakja van! Végre nem egy csupa csont modellecske, akit egy kicsit erősebb szellő is elvisz egészen Jeruzsálemig.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2014. október 09. 09:10
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline |
Szerintem nagyon jo dolog amit csinal de ha tanacsot ad akkor mar olyat adjon aminek van ertelme!
"Én egy kezdőnek heti három alkalmat ajánlanék, mint súlyzós edzés, és heti három-négy alkalmat mint kardió-specifikus edzések és mellette kéne követni egy nem versenydiétát nyilván, de azért egy egészséges táplálkozást"
Heti 3 alkalom sulyzos edzes es melle 3-4 alkalom kardio? Es mindez egy kezdonek? Egy kezdo annak is orul ha heti 3 alkalom sulyzos edzest kibir,nemhogy 3+3-4 edzest! Oke,az egeszseges taplalkozas nagyon fontos es a mozgas is de szerintem egy kezdonek nem feltetlenul kell annyit edzenie mint egy profinak! Arro nem is beszelve ,hogy ezek az edzesek nem 10-15 percig tartanak,tehat rendesen lefarasztjak az ember szervezetet.
"Én egy kezdőnek heti három alkalmat ajánlanék, mint súlyzós edzés, és heti három-négy alkalmat mint kardió-specifikus edzések és mellette kéne követni egy nem versenydiétát nyilván, de azért egy egészséges táplálkozást"
Heti 3 alkalom sulyzos edzes es melle 3-4 alkalom kardio? Es mindez egy kezdonek? Egy kezdo annak is orul ha heti 3 alkalom sulyzos edzest kibir,nemhogy 3+3-4 edzest! Oke,az egeszseges taplalkozas nagyon fontos es a mozgas is de szerintem egy kezdonek nem feltetlenul kell annyit edzenie mint egy profinak! Arro nem is beszelve ,hogy ezek az edzesek nem 10-15 percig tartanak,tehat rendesen lefarasztjak az ember szervezetet.
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Számára fontos, hogy az üzenet eljusson az érintettekhez.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.