Két évvel ezelőtt gördült le a függöny az Upper East Side-on, ám továbbra sem megy ki a fejünkből a világ egyik legnépszerűbb sorozata. A kétéves évforduló kapcsán 40 érdekességet hoztunk el a sorozatról!
A teljes cikkhez kattints ide!
40 érdekesség, amit nem tudtál a Gossip Girlről
2014. szeptember 24. 15:39
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2014. szeptember 24. 16:05
![]() |
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 ![]() |
Hú, ezeket tényleg nem tudtam.

2014. szeptember 24. 16:16
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
Idézet (niiikiii @ 2014.09.24. 16:09)
Ezt az előbb olvastam egy másik olalon, csak néhány szó van meg változtatva...
Erősen kétlem, hogy teljesen ugyanolyan lenne, mivel az eredeti cikk a Buzzfeed magaziné és vélhetőleg, aki át is veszi az írást, kénytelen lefordítani és a saját fogalmazásában megírni. Én is láttam, hogy mások is megírták, de nem mindenhol ugyanannyi érdekességet gyűjtöttek össze. (Lásd: a Joy ugyanabban a sorrendben hozta le, ahogyan a BuzzFeed, csak éppen kihagyott néhányat, mi kicsit összekevertük őket, illetve én egy másik forrásból is dolgoztam.) Különben pedig nem tudom, nem érzed kicsit ironikusnak, hogy Te szólsz be, aki életedben egy cikket nem írtál még meg?

2014. szeptember 24. 16:21
![]() |
tutis16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 133731 ![]() |
Mi az hogy a MET lépcsőjén nem lehet ülni?:| Nem rég voltan New Yorkban és igen is lehet ott ülni, elég sokan ücsörögtek ott még én is leültem... Volt ott pár rendőr mert valami ellenőrzés volt onnan nem messze, de nem szóltak, hogy nem szabad ott ülni. Szóval nem tudom honnan vették, hogy nem lehet a múzeum lépcsőjén ülni.
2014. szeptember 24. 16:33
![]() |
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 ![]() |
Nagyon szeretem ezt a sorozatot!

2014. szeptember 24. 16:50
Nahát!Van amin meglepődtem!
Nagyon szupi ez a cikk!♥
Nagyon szupi ez a cikk!♥
2014. szeptember 24. 16:54
![]() |
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 ![]() |
Fú, mi jó lenne, ha tényleg készülne egy spin-off Jenny bentlakásos sulis életéről, az IT Girlből...! Mondjuk, akkor tuti másnak adnám a főszerepet, és a rendezői székbe is mást ültetnék, mert amit ez a csapat marha művelt a Gossip Girl című könyvvel, azt csak azok képesek értékelni, akik a történet nyomtatott verzióját soha a kezükbe nem vették...
Az a legszebb az egészben, hogy csomó dolog nem is így volt a könyvben, a filmes készítők teljesen átszabtak mindent, a karakterek személyiségét, külsejét... Én olvastam az összes kiadott Bad Girl részt, és sokan igen meg lennének lepve, ha leírnám, Jenny, Vanessa és Dan vagy éppen az ódákba foglalt Chuck milyen is igazából.
Az a legszebb az egészben, hogy csomó dolog nem is így volt a könyvben, a filmes készítők teljesen átszabtak mindent, a karakterek személyiségét, külsejét... Én olvastam az összes kiadott Bad Girl részt, és sokan igen meg lennének lepve, ha leírnám, Jenny, Vanessa és Dan vagy éppen az ódákba foglalt Chuck milyen is igazából.
2014. szeptember 24. 16:59
![]() |
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 ![]() |
Néhányat tudtam,pedig nem voltam nagy fan.Az azért érdekes,hogy Ed Westwick szerintük sorozatgyilkosnak néz ki..egyszer sem volt ijesztő..Leightonnak meg sokkal jobban áll a barna,nem értem miért volt szőke.
2014. szeptember 24. 17:01
![]() |
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 ![]() |
Idézet
Mi az hogy a MET lépcsőjén nem lehet ülni?:| Nem rég voltan New Yorkban és igen is lehet ott ülni, elég sokan ücsörögtek ott még én is leültem... Volt ott pár rendőr mert valami ellenőrzés volt onnan nem messze, de nem szóltak, hogy nem szabad ott ülni. Szóval nem tudom honnan vették, hogy nem lehet a múzeum lépcsőjén ülni.
de mázlista vagy

2014. szeptember 24. 17:06
![]() |
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2852 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 ![]() |
Gratulálok, Lexi érdekes és hasznos cikk lett! Imádom a GG-t, örök hála neked!
Egy apró megjegyzés: esetleg a bevezetőbe lehetett volna figyelmeztetni az embereket a spoilerrel kapcsolatban, bár igaz, hogy már 2 éve vége.

Egy apró megjegyzés: esetleg a bevezetőbe lehetett volna figyelmeztetni az embereket a spoilerrel kapcsolatban, bár igaz, hogy már 2 éve vége.
Kapcsolódó sztárok

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Ilyen volt a közös munka.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin