Stephen Collins, akit a Hetedik Mennyország című sorozat Eric Camden tiszteleteseként ismerhetünk, beismerte feleségének, hogy több kiskorú gyermeket bántalmazott szexuálisan. A beismerő vallomásról készült hangfelvételt október 7-én közölte le a TMZ.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stephen Collins ellen nyomozás indult pedofília vádjával
2014. október 10. 20:06
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline |
2014. október 10. 20:16
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Ez már jó pár napja a nyilvánosság előtt van és én még mindig le vagyok döbbenve....az egyik kedvenc sorozatom ment le a mélybe, ezek után nem biztos, hogy meg tudom még nézni...
2014. október 10. 20:20
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A cikket elolvasva, szépen kinyílt a zsebembe a bicska, mit ne mondjak. Fáradságomból kiindulva a hosszú litániát most inkább hanyagolnám. Csak annyit mondanék vulgárisan kifejezve önmagamat, hogy a f*szánál fogva lógatnám fel egy fára ezt az embert és addig hagynám ott, amíg a pénisze le nem szakadna a testsúlyától. Undorodom az ilyen aberrált gusztustalan emberektől, hiszen ezzel a kis szexuális játékával több gyermek életét tette tönkre és hagyott bennük maradandó lelki sérülést. Örülök, hogy kiszivárgott a felvétel és valahogy is, de eljutott a hatóságokhoz. A kérdés már csak az, hogy a bevallott gyermekmolesztálást a nyakába tudják e varrni. Egy beismerő vallomás önmagában eléggé kevés, így a bíróságon sem fogja megállni a helyét. A vádnak a tanúk padjára kéne állítania minimum egy áldozatot, aki Collins ellen vall. Ha nem fogad egy jó ügyvédet, aki kimossa a sz*rból, akkor írhatja a végrendeletét, mert a sitten is hamar kiderül, hogy kit miért tettek hűvösre. A gyermekbántalmazókat pedig a börtönben sem tűrik meg...
2014. október 10. 20:23
Teljesen ledöbbentem. Ez. Most komolyan. Mármint gondolom,hogy igaz,de nem is birom felfogni. Épp észel. Még hagynom kell ülepedni,mert minjdárt lefordulok a székemről. Ma már komolyan semmi és senki nem lehet biztonságban senkitől. Én. Lessokoltam. Stephen annyira jó embernek tűnt és azt nem is gondoltam volna,hogy valaki esetleg pont vele szemben nincs megvédve...
2014. október 10. 20:24
Istenem, szörnyű nagyot csalódtam benne, mikor ezt olvastam a múltkor a Hetedik Mennyország sorozat volt a kedvencem, kiskoromban sokat néztem, nagyon szerettem benne mindenkit, főleg őt. Ki gondolta volna róla? szörnyű nagy csalódás Kicsit sajnálom, hogy most minden munkájától megfosztják, de megérdemli, mert undorító dolgot tett
Ezek után soha többé nem fogom tudni nézni úgy a sorozatot, hogy micsoda jó ember ő, miközben... sőt, valószínűleg már nem is fogom nézni soha többé, pedig milyen jó volt
Ezek után soha többé nem fogom tudni nézni úgy a sorozatot, hogy micsoda jó ember ő, miközben... sőt, valószínűleg már nem is fogom nézni soha többé, pedig milyen jó volt
2014. október 10. 20:31
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline |
Damn. Ez azért brutális, most komolyan 10-12 évessel? hát most végem..
2014. október 10. 20:48
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
te jó ég!!! ez most nagyon sokkolt,mert szimpatikus színésznek tartottam meg jó volt a hetedik mennyországban...de hogy tehetett ilyet!!!ez nagyon,nagyon undorító...belegondolt egyáltalán,hogy azoknak a lányoknak egy örök traumát okozott!!!ez az egyik legrettenetesebb dolog,amit egy ember megtehet egy másikkal...remélem lecsukják,mert ez megbocsáthatatlan!
2014. október 10. 20:54
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Ez szörnyű... Dobják be a börtönbe és majd ott ezt fogják vele is csinálni...
2014. október 10. 20:56
attilaLannerthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 234304 offline |
Ez borzalmas!
2014. október 10. 20:58
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Amit ez az ember tett az undorító és biztosan nagy baj van vele pszichikailag, ha ilyenre képes volt, akármikor is történt(ek az említett események). Viszont szerintem az, hogy a sorozat vetítése emiatt megszűnik, hülyeség. Szerintem a színészeknél érdemes kettéválasztani a szerepükben játszott személyiségüket és a valódit. Ebből az esetből is tökéletesen látszik, hogy a kettő gyakran merőben különbözik egymástól. Az viszont érdekes, hogy ez csak most derült ki.
2014. október 10. 21:16
Atya úristen Ez elég durva hogy ilyeneket tett !!!! Elég botrányt csinált
2014. október 10. 21:17
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline |
Ezt most el kéne hinnem?! Ez nagyon gáz!
2014. október 10. 21:23
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline |
Tejóég... hogy mik vannak...
2014. október 10. 21:36
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline |
EN TUDTAM!!!TUDTAM!!NEKEM MAR A FILMBEN GYANUS VOLT A FERFI!!!TUDTAM,HOGY KI FOG DEERULNI ES EZ FOG TORTENNI!!NEM LEPODTEM MEG!!!AZ EGESZ VILAG ELOTT ELO ADASBAN KINYIRNI!!!!
2014. október 10. 23:27
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Találkoztam már ezzel a hírrel pár napja, és remélem nem kell kihangsúlyoznom, hogy mennyire ledöbbentett. Úgy éreztem, mint akiben egy világ dőlt össze, hiszen, bár Camden tiszteletes csak egy karakter volt, nem tudtam elvonatkoztatni tőle, és naivan azt gondoltam, hogy Collins is olyan jólelkű, mint az általa megformált szerep. Nem is tévedhettem volna nagyobbat!
Szörnyű, hogy miket követett el, viszont a feleség gondolkodását se értem. Teljesen le vagyok sokkolva az ügy miatt, tényleg. Nem jutok szavakhoz.
Szörnyű, hogy miket követett el, viszont a feleség gondolkodását se értem. Teljesen le vagyok sokkolva az ügy miatt, tényleg. Nem jutok szavakhoz.
2014. október 11. 07:23
...ez a törtnet egyenesen felforgatja a gyomromat. A kislányoknak valószínűleg ez egy örök sérelem marad,de egyenlőre az ügyével kapcsolatban semmi kontkért ahogy látom.
Kapcsolódó sztárok
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.