Stephen Collins ellen nyomozás indult pedofília vádjával
2014. október 11. 08:19
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline |
az úgy kerek , fú bele se tudok gondolni!-.- undorító!!
2014. október 11. 08:55
S a gyereknek ez borzalmas lehetett.Egy életre lelkisérült lesz.
2014. október 11. 09:49
Ez egy nagyon undorító dolog...szegény kislányokat nagyon sajnálom!!
2014. október 11. 09:55
baby95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 422 Csatolások: 13 Azonosító: 203027 offline |
Hát én sokkot kaptam. Ez nem lehet igaz. Mégis hogy.. Hogy a francba képes ilyet tenni? Undorító. Lehet, hogy ő elmesérült, de ezek a lányok egész életükben lelkileg lesznek sérültek.
2014. október 11. 10:05
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline |
Hát ez annyira hihetetlen ,mert ugye mi a sorozatból is valahogy más képet kaptunk róla,nem pedig egy pedofil állatot!Na mindegy...a lányokat nagyon de nagyon sajnálom és remélem most ezek után hogy nyilvánosságra került a dolog vallomást tesznek és segítenek abban hogy megbünhődjön a tettei végett hiszen sosincs késő,és szerintem ők sem felejtették el a dolgot,igen is meg kell büntetni őt,bárki is legyen!!!!A lányok biztos nem felejtették el ezeket a dolgokat,és ezek után erősen kétlem h a saját lányát nem kényszerítette semmire....egy kis közös pancsi alatt!Csúnyán hangzik ,de az ilyen állatoknál bármi előfordulhat! Sorry!
2014. október 11. 10:43
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Amikor elolvastam a cikket el sem akartam hinni. A Hetedik Mennyországban kedveltem a karakterét, nehéz így elhinni, hogy tényleg képes lenne ilyenre. Annyira másnak képzeltem el... De õszintén szólva a feleségét sem tudom megérteni.
A lányokat nagyon sajnálom, az emlékek sosem fognak elmúlni.
A lányokat nagyon sajnálom, az emlékek sosem fognak elmúlni.
2014. október 11. 13:01
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
hihetetlen számomra. azt hiszem csalódtam benne, hisz a hetedik mennyországba nagyon szimpatikus volt számomra a színész. szerintem az emberölés és az állatkínázás mellett ez a harmadik legnagyobb bűn amit egy ember elkövethet az életében.
2014. október 11. 13:07
A sorozat miatt olyan képet alkottunk róla, amely most teljesen romba dőlt. El vagyok képedve. Szörnyű, hogy miket tett!
2014. október 11. 13:08
Jézusom... Hát erre most nem nagyon tudok mit mondani, annyira ledöbbentem...
2014. október 11. 14:29
Ezzel az a gáz, hogy nem csak saját magát, de az amúgy tanulságos Hetedik mennyországot is elásta az emberek szemében egy életre. Értékét vesztette az egész. Kislányokat molesztál a főszereplője, aki szerepe szerint egy erkölcsös tiszteletes pfff... Nagy csalódás számomra is, hogy mire vetemedett anno. Ezt a vétséget nem lehet büntetlenül megúszni!
2014. október 11. 15:17
Hát most leesett az állam. El sem hinném, ha nem hallanám a saját fülemmel. Szeretném tudni, hogy az ilyen "felnőtt" emberek miért gondolják a gyerekeket játékszernek? Vagy tulajdonképpen mit is éreznek ilyenkor? Az ilyen nem ember, annyi szent, remélem, hogy elkapják a rohadékot, bár igaz, hogy régen történt.
Elég erősnek gondolom magam, de ez most tényleg sokkolt. Hetedik Mennyországot sem nézek többet, csak kerülgetne a hányinger.
Elég erősnek gondolom magam, de ez most tényleg sokkolt. Hetedik Mennyországot sem nézek többet, csak kerülgetne a hányinger.
2014. október 11. 15:41
Engem ez teljes mértékben ledöbbentett.
Egyszerűen ..nagyon nehezen sikerült mindezt elhinnem, végig is olvastam az egész cikket.
Szerintem ez egy nagyon visszataszító dolog, hogy kiskorúakat bántalmaznak szexuálisan. Hogy úgy érzik nem erősek, és elég gyengék ahhoz hogy megtörjék őket. ...
Egyszerűen ..nagyon nehezen sikerült mindezt elhinnem, végig is olvastam az egész cikket.
Szerintem ez egy nagyon visszataszító dolog, hogy kiskorúakat bántalmaznak szexuálisan. Hogy úgy érzik nem erősek, és elég gyengék ahhoz hogy megtörjék őket. ...
2014. október 11. 16:39
Neesha5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 232575 offline |
Mi a francért hiszik úgy az emberek, hogy csak úgy, egy kisebb LÁNYT meg lehet erőszakolni és szexuálisan lehet bántalmazni? Miért hiszik azt ezek az ostoba, idióta, rossz emberek, hogy csak úgy meg lehet sérteni egy náluk jóval érzékeny és tisztább emberi lény lelkét?
Ebben a világban rohadt sok az ilyenféle szar ember! És igen; nem fogok finomkodni.
Mi a jó eget gondolt akkor? Hm? Mit???
Én az ilyeneknek nem hogy nem bocsátanék meg, hanem egyesen pofoncsapnám!
Utálom a felnőtteket. Utálom...
Ettől most nagyon kiakadtam.
Ebben a világban rohadt sok az ilyenféle szar ember! És igen; nem fogok finomkodni.
Mi a jó eget gondolt akkor? Hm? Mit???
Én az ilyeneknek nem hogy nem bocsátanék meg, hanem egyesen pofoncsapnám!
Utálom a felnőtteket. Utálom...
Ettől most nagyon kiakadtam.
2014. október 11. 17:02
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Le vagyok sokkolva...
2014. október 11. 17:59
Tyler39új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217108 offline |
ÚRISTEN!!!!!!
Ez nagyon durva...
Nem is tudom mit írjak,TE JÓ ISTEN!!!
Ezek után menjen a börtönbe a beteg állat. Mert Ő nem ember. Aki ilyet mer csinálni az egy beteg állat.
Ez nagyon durva...
Nem is tudom mit írjak,TE JÓ ISTEN!!!
Ezek után menjen a börtönbe a beteg állat. Mert Ő nem ember. Aki ilyet mer csinálni az egy beteg állat.
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.