Undorító alak. Ha levágnák a t*két és utána megetetnék vele, még az is kevés lenne... Három (vagy kitudja, lehet volt még több is...) kisgyermek életét tette tönkre.
De a felesége sem normális. Tudott róla, és mégis hallgatott. Ugyanolyan bűnös, mint a férje.
Stephen Collins ellen nyomozás indult pedofília vádjával
2014. október 11. 19:40
2014. október 11. 20:43
Dangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195848 offline |
Azért ha körbe nézünk a mai világban, a 12-13 éves lányok már nem éppen viselkednek kislánynak mondhatóan. Buliznak, cigiznek, és csinálják mint a nyulak. Elítélendő a pedofília, ez tény.
De ott vannak azok a kislányok is, akik 4-5-6 évesek, és modellkednek, meg a szüleik hordják őket fellépésekre. Na ő belőlük is mi lesz? 5 évesek és úgy beszélnek a felnőttekkel, mint a kutyákkal. Ez a jövő generációja.
De ott vannak azok a kislányok is, akik 4-5-6 évesek, és modellkednek, meg a szüleik hordják őket fellépésekre. Na ő belőlük is mi lesz? 5 évesek és úgy beszélnek a felnőttekkel, mint a kutyákkal. Ez a jövő generációja.
2014. október 11. 20:48
most eszembe jutott, hogy mennyire szerettem a hetedik mennyországot és hány éves voltam amikor néztem #holyshit
2014. október 11. 23:33
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Danger @ 2014.10.11. 20:43)
Azért ha körbe nézünk a mai világban, a 12-13 éves lányok már nem éppen viselkednek kislánynak mondhatóan. Buliznak, cigiznek, és csinálják mint a nyulak. Elítélendő a pedofília, ez tény.
Te most szórakozol?
2014. október 11. 23:43
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8821 Csatolások: 219889 Azonosító: 59785 offline |
Amikor megláttam a hírt, a bennem lévő Hetedik Mennyországot néző kisgyermek lelke ezer darabra tört... Egyszerűen nem tudok úgy tekinteni rá, mint ezelőtt.
2014. október 12. 08:34
Ez elképesztő. Ezen a sorozaton nőttem fel és ilyen megtörtént ezzel az emberrel? Hát ez kiábrándító, ennél többet nem is tudok és akarok mondani.
2014. október 12. 11:48
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Hogy lehet képes bárki is ilyet tenni?
2014. október 12. 12:23
OMG!! Hát egy ilyen öregebertol mit lehet várni? Ez borzasztó!
2014. október 12. 12:24
Danger: Hát egy kicsit egyetértek de azért ilyet ki tesz? Pláne egy ilyen öregember mint Stephhen!
2014. október 12. 12:31
Dangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195848 offline |
@icecream78
Nyilván valami nincs rendben egy ilyen embernél, mert ez abnormális. Súlyos bűn. Nem védeni akartam, eszemben sincs, de hozzá kellett fűznöm azt, ami a mai világban nyilvánvaló és hogy milyen a mai tinik többsége.
Nyilván valami nincs rendben egy ilyen embernél, mert ez abnormális. Súlyos bűn. Nem védeni akartam, eszemben sincs, de hozzá kellett fűznöm azt, ami a mai világban nyilvánvaló és hogy milyen a mai tinik többsége.
2014. október 12. 13:21
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline |
Romba dőlt a gyerekkorom. Ezen a sorozaton nőttem fel. Nagyon sajnálom azt a 3 kislányt, akikkel fajtalankodott. Undorító. A feleségét is lecsukatnám szó nélkül, ugyanis ezzel zsarolta Collinst, ha nem ad neki elegendő pénzt a válásnál, akkor kitálal.. hát nem kapott. Mocskos, pénzéhes nőszemély a felesége is. Megérdemlik egymást.
2014. október 12. 13:43
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Danger @ 2014.10.12. 12:31)
@icecream78
Ha elolvastad volna a cikket, akkor tudnád, hogy ezek a bizonyos molesztálások 20-40 évvel ezelőtt történtek. Szóval nem tudom, hogy mégis hogyan jön ide a mai kamaszok/gyermekek devianciája...
2014. október 12. 14:25
Neesha5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 232575 offline |
Én viszont egyetértek ezzel is. De hidd el, Danger, a felnőttek példája van minden neveletlen kiskölyök viselkedése mögött.
2014. október 12. 14:44
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline |
Igen, MINDEN 12-13 éves ezt csinálja... Megkérdőjelezhetetlen állítás...
Nagy baromságot írtál most.
2014. október 12. 17:49
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
Ahogy így elnézem a kommenteket....elég megdöbbentő. Igen,tény hogy vannak olyan 12-13 éves kis picsák,akik mutogatják magukat,olyan képeket tesznek fel magukról amit nem kéne,és még sorolhatnám.Ezek elítélendő tettek-mondjátok ti-. Igen,tény hogy nem normális,mindazonáltal én azt gondolom hogy a szülőket kéne elsősorban elővenni emiatt. Az is igaz,hogy 10 éves kor fölött az embernek lehetne annyi esze hogy felelősségteljesen átgondolja amit tesz. De ezeknek a -nem normális- gyerekeknek nyilvánvalóan neveltetésből adódóan más az értékrendje,amiért,szintén a szülő tehető felelőssé,mert igenis tehet ez ellen egy kis szigorral. Ez az én véleményem. A legmegdöbbentőbb számomra az volt,hogy-bár nem most hangzott el-de többször hallottam(illetve olvastam) itt ilyet,hogy az ilyenek megérdemlik. Ez sem igaz...voltak,vannak,és lesznek olyan idióták(lényegtelen hogy a neveltetésre fogjuk e) akik kivívják az ellenük irányuló erőszakot. De azt mondani hogy megérdemlik,enyhén szólva nem helyénvaló. Remélhetőleg ezt a "férfit" elítélik,és eggyel kevesebb pedofil fog szabadon mászkálni a világban,de sajnos ezzel a probléma forrását nem irtottuk ki.
2014. október 12. 18:01
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1171 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Ez megdöbbentő, és hányigerkeltő, és...
Fúj!
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Néhány rajongó nem támogatja a kapcsolatot.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Óriási frizuraváltás.