Stephen Collins ellen nyomozás indult pedofília vádjával
2014. október 12. 19:33
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Remélem lecsukják! Megérdemelné!
2014. október 13. 17:24
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Mondanám, hogy egy világ dőlt össze bennem. De nem éppen. Egyszerűen nem hiszem el, és kész. Ennyi. Lehet, hogy ezt itt tényként kezelik, de akkor sem. Nem vagyok Stephen elvakult rajongója, de látni lehet egy emberen, ha pedofil. Látszik a szemén, a mazdulatain... Felesleges 20-40 év után ezt felhozni. Igen, a szexuális bántalmazás mindenképpen elítélendő, ha Stphen csinálta, ha más. Igen. Tudom. De ő nem pedofil, és ezt nem csak azért állíto így, mert anno egy pap szerepét alakította.
2014. október 13. 17:26
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
ja, a felesége meg... *cenzúra*. Paraszt, ahogy van, ha ezzel zsarol valakit, csak hogy pénzhez jusson. Gyanítom Stephen egyébként is adott volna neki, csak talán nem annyit, amennyi a pénzéhes nőszemélynek megfelel.
2014. október 13. 19:34
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
Ez nagyon durva, engem teljesen lesokkolt ez az egész, ahogy olvastam. Nem néztem volna ki belőle.
Egyébként, írják itt egyesek, hogy 12-13 éves kislányok már mutogatják magukat, stb. Ez így igaz, tisztelet a kivételnek. DE! Ez nem mentség arra, amit Collins tett. Nyilván egyik lány sem akarta ezt az egészet. Azért ki ne találjuk már, hogy még ha mutogatják is magukat, akkor pont Collinsnak. Ne röhögtessetek már!
Az meg, hogy odament x idő múlva bocsánatot kérni... Az mit ér? Már megtörtént a dolog (sajnos), ezen már nem fog tudni változtatni. Lehet, hogy valakiben ez nagyon mély nyomot hagyott, sőt, ez szinte biztos.
Az is elég durva, hogy a felesége meg ezzel a dologgal zsarolta. Megérdemlik egymást!
Egyébként, írják itt egyesek, hogy 12-13 éves kislányok már mutogatják magukat, stb. Ez így igaz, tisztelet a kivételnek. DE! Ez nem mentség arra, amit Collins tett. Nyilván egyik lány sem akarta ezt az egészet. Azért ki ne találjuk már, hogy még ha mutogatják is magukat, akkor pont Collinsnak. Ne röhögtessetek már!
Az meg, hogy odament x idő múlva bocsánatot kérni... Az mit ér? Már megtörtént a dolog (sajnos), ezen már nem fog tudni változtatni. Lehet, hogy valakiben ez nagyon mély nyomot hagyott, sőt, ez szinte biztos.
Az is elég durva, hogy a felesége meg ezzel a dologgal zsarolta. Megérdemlik egymást!
2014. október 14. 06:24
zsuzsnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 234433 offline |
Egyik nagy kedvencem, sok filmjét làttam. Olvastam a könyveit is. Alig akarom elhinni amit olvasok.Rà kellett jönnöm , hogy igaz.sajnos.Kivancsi lennék , hogy mit gondol mindezekről Kate a lànyuk .
m
m
2014. október 14. 09:58
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Mekkorát csalódtam benne.Undorító egy ember...
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. október 15. 17:02
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (AvrilSmile @ 2014.10.13. 17:24)
Mondanám, hogy egy világ dőlt össze bennem. De nem éppen. Egyszerűen nem hiszem el, és kész. Ennyi. Lehet, hogy ezt itt tényként kezelik, de akkor sem. Nem vagyok Stephen elvakult rajongója, de látni lehet egy emberen, ha pedofil. Látszik a szemén, a mazdulatain... Felesleges 20-40 év után ezt felhozni. Igen, a szexuális bántalmazás mindenképpen elítélendő, ha Stphen csinálta, ha más. Igen. Tudom. De ő nem pedofil, és ezt nem csak azért állíto így, mert anno egy pap szerepét alakította.
Ez már tényleg a vég... Magyarázd már el, hogy ezt mégis hogy gondoltad.
2014. október 15. 19:14
Jack99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 606 Csatolások: 0 Azonosító: 201240 offline |
........... Ezt nagyon nagyon nagyon durva volt végig olvasni... majdnem sírtam amikor a kislányokra gondoltam... hogy milyen lelki károkat szenvedhettek... ami egész életükben végig fogja őket kisérni... GYŰLÖLÖM EZT AZ EMBERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. október 16. 14:23
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Nem is hasonlít a színész hangjára a felvételen beszélő férfi. Válni akar a feleségétől aki nyílván több pénzt akar, ha két éve tudta miért csak most lépett, nem hiszem ,hogy a rendőrség nem tett volna semmit ha tényleg oda adta a felvételt.Egy biztos ha mégis bűnős a drága feleség is bűntetést érdemel mert végig tudott a dologról és csak várt a megfelelő alkalomra mikor vághat oda neki tönkre téve ezzel őt. Ha ártatlan akkor is tönkre vágta a karierrjét ment mindenki a pedofilt fogja látni benne
2014. október 16. 16:49
Pont ő az akiről nem gondoltam volna egyszerűen undoritó
2014. december 09. 15:32
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline |
undorítóóóóóó egy alak
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Örök nyugalomra helyezték Liam Payne-t
Örök nyugalomra helyezték Liam Payne-t
Örök nyugalomra helyezték.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Hátborzongató értelmet nyert Liam Payne 2010-es posztja
Hátborzongató értelmet nyert Liam Payne 2010-es posztja
Szomorú dologra derült fény.
Liam Payne barátnője, Kate Cassidy napokkal a halála előtt ultimátumot adott az énekesnek
Liam Payne barátnője, Kate Cassidy napokkal a halála előtt ultimátumot adott az énekesnek
Nem bírta már elviselni a drogokat.
Ő a Forma-1 új sztárjának, Charles Leclerc-nek a barátnője
Ő a Forma-1 új sztárjának, Charles Leclerc-nek a barátnője
Sokak szívét elrabolta a Forma-1 új sztárja, de az övé már foglalt.
Kaley Cuoco reagál az anyaszégyenítésre
Kaley Cuoco reagál az anyaszégyenítésre
Sok kritikát kap mióta anyává vált.