Kíváncsi vagy, melyik zenekar jelentkezik új szerzeménnyel, ki vállalt felelősséget zenésztársa halálában vagy hogy melyik csapat új albumán működik közre a világ legokosabb embere? Cikkünkből megtudhatod!
A teljes cikkhez kattints ide!
Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban
2014. október 15. 15:42
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2014. október 15. 15:54
Érdekes, hogy Johnny 35 évvel Sid halála után nyilatkozta ezt. Megértem, nehéz lehetett neki, hiszen mégis csak a legjobb barátja volt, de ha előbb bevallja, lehet előbb megszabadult volna a "démonjaitól". Ráadásul, Ő nem tehetett róla, hogy Sid bedrogozta magát, azt csak magának köszönheti, Nancy-nek, meg az anyjának. De lehet, csak én látom így. Mindegy...
Courtney... hát Ő meg Courtney, mit vártunk tőle
Viszont a BMTH dalát meg nem értem minek kellett kiszivárogtatni. Értem, marketing, média, meg satöbbi, de jobb lett volna, ha december 7-én jött is volna ki. Viszont, azt kell mondanom nem lett rosz, tetszik. :3
Courtney... hát Ő meg Courtney, mit vártunk tőle

Viszont a BMTH dalát meg nem értem minek kellett kiszivárogtatni. Értem, marketing, média, meg satöbbi, de jobb lett volna, ha december 7-én jött is volna ki. Viszont, azt kell mondanom nem lett rosz, tetszik. :3
2014. október 15. 16:25
![]() |
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 ![]() |
érdkes érdekes :DDD amit johnny rotten mondott kicsit meglepett de hát nincs mit tenni:D courtney kijelentése szerintem eléggé öntelt persze lehet csak nekem tűnik igy
D Ikey pedig nyugodjon békében

2014. október 15. 17:28
Persze, Courtney-ról mindenki dalokat ír... Az önteltség és az ostobaság határtalan...
2014. október 15. 19:48
![]() |
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 ![]() |
Johnny Rotten
uhh
Courtney...
Pink Floyd
BMTH!!! Imádom *w*

Courtney...

Pink Floyd

BMTH!!! Imádom *w*

2014. október 15. 20:45
![]() |
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3038 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 ![]() |
Szánom Courtney Love-ot, a múltban él. Ez volt, meg az volt x éve, ezzel meg azzal. No és neki mikor voltak egyáltalán átütő slágerei? A múlt felhánytorgatása miatt sikerül neki érdekessé válni, gruppie volt és az is marad.
2014. október 15. 22:52
Oké, ez mind szép és jó, de senkinek nem tűnt fel, hogy a kiszivárgott BMTH szám nem is BMTH? A dal feltöltője odaírta, hogy "JUST KIDDING check out my band this was our song called black heart @." Szóval ja, kicsit ciki.
2014. október 16. 09:17
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
Idézet (Krissy 98 @ 2014.10.15. 22:52)
Oké, ez mind szép és jó, de senkinek nem tűnt fel, hogy a kiszivárgott BMTH szám nem is BMTH? A dal feltöltője odaírta, hogy "JUST KIDDING check out my band this was our song called black heart @." Szóval ja, kicsit ciki.
Igazad volt, én linkeltem rossz videót, most az igazi van benne.
2014. október 19. 22:16
![]() |
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 ![]() |
Johnny Rottennek nem kéne ennyire hibásnak éreznie magát a dologban, bár Sid halálában nyilván közrejátszott a zenekarosdi életmód...
És várom az új Pink Floydot, kíváncsi vagyok
És várom az új Pink Floydot, kíváncsi vagyok

2014. október 25. 17:59
![]() |
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 ![]() |
Nyugodj békében "Ikey" !
2014. november 09. 15:14
![]() |
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 ![]() |
Idézet (devilrose @ 2014.10.15. 20:45)
Szánom Courtney Love-ot, a múltban él. Ez volt, meg az volt x éve, ezzel meg azzal. No és neki mikor voltak egyáltalán átütő slágerei? A múlt felhánytorgatása miatt sikerül neki érdekessé válni, gruppie volt és az is marad.
Miért van az az érzésem, hogy Te csak úgy ismered Courtney-t, mint Kurt Cobain özvegyét, és nem úgy, mint a Hole énekesnőjét?

Nem voltak áttörő slágerei? Lehet, de ennek is megvan az oka. Court sosem volt mainstream, ahogy pl. a Babes In Toyland, vagy az Alice In Chains sem. Nem az alapján kell értékelni egy előadót, hogy mennyi slágere van/volt. Tudnék mondani rengeteg mainstream előadót akinek a diszkógráfiája a kukába való a slágereivel együtt...
Courtney nem egy szent, vagy tiszteletre méltó személy, de egy kib*szott rocksztár, és egyike azoknak akik miatt rájött a csudálatos társadalom, hogy igenbizony nők is lehetnek JÓ rockzenészek.
Kapcsolódó sztárok

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Egy biztonsági őrt kapott le Dániában.

Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Új hajápolási terméket dob piacra.

Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kb. egy hónapig alkottak egy párt.

Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Az apja új barátnőjével nem jön ki.

Elliot Page felfedte titkos románcait
Elliot Page felfedte titkos románcait
Új memoárjában mesél róluk.

Hailey Bieber és Kendall Jenner összeveszett?
Hailey Bieber és Kendall Jenner összeveszett?
Viszály alakult ki köztük?

Salma Hayek ősz hajáról, smink nélküli arcáról posztolt közeli fotót
Salma Hayek ősz hajáról, smink nélküli arcáról posztolt közeli fotót
A híresség természetes fotót posztolt.