Kíváncsi vagy, melyik zenekar jelentkezik új szerzeménnyel, ki vállalt felelősséget zenésztársa halálában vagy hogy melyik csapat új albumán működik közre a világ legokosabb embere? Cikkünkből megtudhatod!
A teljes cikkhez kattints ide!
Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban
2014. október 15. 15:42
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2014. október 15. 15:54
Érdekes, hogy Johnny 35 évvel Sid halála után nyilatkozta ezt. Megértem, nehéz lehetett neki, hiszen mégis csak a legjobb barátja volt, de ha előbb bevallja, lehet előbb megszabadult volna a "démonjaitól". Ráadásul, Ő nem tehetett róla, hogy Sid bedrogozta magát, azt csak magának köszönheti, Nancy-nek, meg az anyjának. De lehet, csak én látom így. Mindegy...
Courtney... hát Ő meg Courtney, mit vártunk tőle
Viszont a BMTH dalát meg nem értem minek kellett kiszivárogtatni. Értem, marketing, média, meg satöbbi, de jobb lett volna, ha december 7-én jött is volna ki. Viszont, azt kell mondanom nem lett rosz, tetszik. :3
Courtney... hát Ő meg Courtney, mit vártunk tőle

Viszont a BMTH dalát meg nem értem minek kellett kiszivárogtatni. Értem, marketing, média, meg satöbbi, de jobb lett volna, ha december 7-én jött is volna ki. Viszont, azt kell mondanom nem lett rosz, tetszik. :3
2014. október 15. 16:25
![]() |
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 ![]() |
érdkes érdekes :DDD amit johnny rotten mondott kicsit meglepett de hát nincs mit tenni:D courtney kijelentése szerintem eléggé öntelt persze lehet csak nekem tűnik igy
D Ikey pedig nyugodjon békében

2014. október 15. 17:28
Persze, Courtney-ról mindenki dalokat ír... Az önteltség és az ostobaság határtalan...
2014. október 15. 19:48
![]() |
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 ![]() |
Johnny Rotten
uhh
Courtney...
Pink Floyd
BMTH!!! Imádom *w*

Courtney...

Pink Floyd

BMTH!!! Imádom *w*

2014. október 15. 20:45
![]() |
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3064 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 ![]() |
Szánom Courtney Love-ot, a múltban él. Ez volt, meg az volt x éve, ezzel meg azzal. No és neki mikor voltak egyáltalán átütő slágerei? A múlt felhánytorgatása miatt sikerül neki érdekessé válni, gruppie volt és az is marad.
2014. október 15. 22:52
Oké, ez mind szép és jó, de senkinek nem tűnt fel, hogy a kiszivárgott BMTH szám nem is BMTH? A dal feltöltője odaírta, hogy "JUST KIDDING check out my band this was our song called black heart @." Szóval ja, kicsit ciki.
2014. október 16. 09:17
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
Idézet (Krissy 98 @ 2014.10.15. 22:52)
Oké, ez mind szép és jó, de senkinek nem tűnt fel, hogy a kiszivárgott BMTH szám nem is BMTH? A dal feltöltője odaírta, hogy "JUST KIDDING check out my band this was our song called black heart @." Szóval ja, kicsit ciki.
Igazad volt, én linkeltem rossz videót, most az igazi van benne.
2014. október 19. 22:16
![]() |
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 ![]() |
Johnny Rottennek nem kéne ennyire hibásnak éreznie magát a dologban, bár Sid halálában nyilván közrejátszott a zenekarosdi életmód...
És várom az új Pink Floydot, kíváncsi vagyok
És várom az új Pink Floydot, kíváncsi vagyok

2014. október 25. 17:59
![]() |
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 ![]() |
Nyugodj békében "Ikey" !
2014. november 09. 15:14
![]() |
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 ![]() |
Idézet (devilrose @ 2014.10.15. 20:45)
Szánom Courtney Love-ot, a múltban él. Ez volt, meg az volt x éve, ezzel meg azzal. No és neki mikor voltak egyáltalán átütő slágerei? A múlt felhánytorgatása miatt sikerül neki érdekessé válni, gruppie volt és az is marad.
Miért van az az érzésem, hogy Te csak úgy ismered Courtney-t, mint Kurt Cobain özvegyét, és nem úgy, mint a Hole énekesnőjét?

Nem voltak áttörő slágerei? Lehet, de ennek is megvan az oka. Court sosem volt mainstream, ahogy pl. a Babes In Toyland, vagy az Alice In Chains sem. Nem az alapján kell értékelni egy előadót, hogy mennyi slágere van/volt. Tudnék mondani rengeteg mainstream előadót akinek a diszkógráfiája a kukába való a slágereivel együtt...
Courtney nem egy szent, vagy tiszteletre méltó személy, de egy kib*szott rocksztár, és egyike azoknak akik miatt rájött a csudálatos társadalom, hogy igenbizony nők is lehetnek JÓ rockzenészek.
Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Megint együtt a csajcsapat!

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Volt egy ilyen időszak az életükben.

Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae összeházasodtak!

Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
A héten hunyt el a színész.

Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Ebben az Angliába költözésről áradozott.