Szerdán véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! idei első szériája. A finalisták, Aurelio, Bódi Sylvi és Erdei Zsolt, azaz Madár péntek reggel értek a hazai reptérre, ahol családtagjaik várták őket, a győztes pedig könnyekben tört ki, mikor meglátta szeretteit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sírva fakadt a reptéren a győztes Erdei Zsolt
2014. október 25. 22:30
![]() |
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2559 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 ![]() |

2014. október 25. 22:48
de megható,de ellehet hinni szegényről hogy hiányzott a családja.nagyon örülök hogy ő nyert:)
2014. október 26. 06:53
Nem futott sokáig, az is biztos. Gratulálok Erdei-nek!

2014. október 26. 07:33
![]() |
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 ![]() |
Sylvinek és Zének drukkoltam, de Zé már hamarabb kiesett.
2014. október 26. 09:22
![]() |
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6111 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 ![]() |
Megértem őt!♥
2014. október 26. 09:27
Megérdemelte teljes mértékben, én neki is szurkoltam a döntőben (nem nagyon néztem, csak anya meg a tesóm, de néha én is becsatlakoztam, és ő volt a legszimpatikusabb meg Z)
Gratulálok neki!❤️
Gratulálok neki!❤️

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Nagyon népszerű lett a fotó.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.