Évente számtalan ember veszti életét állatok által okozott balesetből kifolyólag - sok esetben ez természetesen az áldozat hibája. Íme, a 19 legtöbb halált okozó faj!
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme, az emberre legveszélyesebb állatok listája!
2014. december 17. 16:02
![]() |
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9496 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 ![]() |
érdekes cikk:) ó hogy imádom az állatokat olyan szépek, mégis sokuk rohadt veszélyes..személy szerint pont a nagymacskák a kedvenceim meg a krokodil mikor ezek elég sok embert levadásztak már...az ilyeneket csak úgy messziről nézni jó

2014. december 17. 16:17
![]() |
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 ![]() |
Jó cikk lett végülis, és rádöbbentett, Bambi és a diznis társai vérengző fenevadak

2014. december 17. 16:24
![]() |
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 ![]() |
Erdekes cikk lett ! Nekem tetszik
♡

2014. december 17. 16:33
![]() |
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 ![]() |
oroszlán, tigris, skorpió, krokodil, viziló.... és a ló
szerintem nem tartozik a legveszélyesebb állatok közé a lő

2014. december 17. 16:53
Jó cikk lett. És hálát adok, amiért nem Afrikában élek.

2014. december 17. 16:58
![]() |
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 ![]() |
Persze, hogy azok okozzák a legtöbb halált, amivel naponta érintkezünk....ezen nem lepődtem meg, de azért ez egy magyar cikk, nem csak az Államokban halnak meg miattuk az emberek, szóval nem megint csak az amcsikat kell a példák közé tenni...

2014. december 17. 17:42
Amikor csak a címet olvastam el, nem gondoltam, hogy a ló is benne lesz. Végül is, a balesetek 90%-ban az emberek a hibásak. Teszem fel, nem jól hajtja végre a lovon a feladatot, hirtelen mozdulattal szájba rántja, túl magasat szeretne vele ugratni és mondjuk még kezdő a ló, stb. Az meg más, hogy a csikók belovaglásánál szinte naponta leesnek az emberek, és persze abban is vannak halálosak. De azért szerintem több haszna van, mint hogy veszélyes lenne.
Egyébként érdekes cikk lett, tetszik
Egyébként érdekes cikk lett, tetszik

2014. december 17. 17:58
Hmm ! Ez szép hogy figyelmeztettek erről minket de hogy is kapcsolódik a sztárokhoz?

Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Fontos kérdésben nem értenek egyet.

Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Megvan, kivel jött össze.

13 év házasság után válik Cam Gigandet, az Alkonyat sztárja
13 év házasság után válik Cam Gigandet, az Alkonyat sztárja
Új életet kezd a sztár.

Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Volt egy komoly fordulópont.

Selena Gomez szerint felesleges állandóan behúzni a hasunkat strandoláskor
Selena Gomez szerint felesleges állandóan behúzni a hasunkat strandoláskor
Videót posztolt a sztár.

Rengeteg műsorát törölte a Netflix! Mutatjuk a listát
Rengeteg műsorát törölte a Netflix! Mutatjuk a listát
Nyolc show kapott kaszát.