X-Faktor 2014: Tóth Andi a nyertes
2015. január 04. 16:06
![]() |
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 982 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 ![]() |
Nem érdekel mások mit gondolnak, szerintem egy nagyon tehetséges lány. Amikor az I Will Always Love You-t énekelte nem akartam elhinni, hogy ez mind belőle jön ki. Gyönyörű volt. Persze minden adásban tetszett, tehetségesnek tartom. Szóval én örülök, hogy ő nyerte meg, gratulálok

2015. január 04. 17:58
Gratula neki!
Nagyon tehetséges megérdemelte,hogy ő nyerjen.

Nagyon tehetséges megérdemelte,hogy ő nyerjen.
2015. január 04. 19:59
![]() |
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 ![]() |
Huh, olvasva a sok pozitív kommentet, szerintem tartanom kell majd attól, hogy megköveznek, de ezt ki kell mondanom. Én nem bírom a csajt. Persze gratulálok neki, amiért megnyerte, de sokszor inkább már ólmot öntöttem volna a fülembe, csak ne kelljen hallanom őt. Egyszerűen irritáló és borzasztóan modorosan énekel
2015. január 04. 21:09
Rendkívül tehetséges,én is csak bámulni tudtam néha.Ennek ellenére nem tetszik ez a felhajtás körülötte.Nem őt hibáztatom,ő nem tehet semmiről,próbálja jól kezelni a helyzetet.
Szerintem az Rtl-től volt felelőtlenség,hogy 14 év a nevezési határ.Nem tesz senkinek jót,ha ilyen fiatalon jön ide.Andi meg tűnhet akármilyen felelősségteljesnek meg a szülei is,még gyerek.És nem lenne jó.ha az egész személyisége ennek a showbiznisznek a nyomása alatt változna.Jól kezelni a sikert,az egy dolog,de folyton sokkal jobban vigyázni,tulajdonképpen mindenki előtt,nyitottan élni,koncertekre járni...nem hiszem,hogy ez túlzottan segítené egy 15 éves fejlődését.
Szerintem az Rtl-től volt felelőtlenség,hogy 14 év a nevezési határ.Nem tesz senkinek jót,ha ilyen fiatalon jön ide.Andi meg tűnhet akármilyen felelősségteljesnek meg a szülei is,még gyerek.És nem lenne jó.ha az egész személyisége ennek a showbiznisznek a nyomása alatt változna.Jól kezelni a sikert,az egy dolog,de folyton sokkal jobban vigyázni,tulajdonképpen mindenki előtt,nyitottan élni,koncertekre járni...nem hiszem,hogy ez túlzottan segítené egy 15 éves fejlődését.
2015. január 07. 16:30
![]() |
Nikóla1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 238644 ![]() |
Gratuuuu!

2015. január 07. 19:12
![]() |
pandanoyasenpaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 230233 ![]() |

2015. január 11. 18:43
Nagyon ügyes volt Andi! <3333333
Mindig neki szurkoltam! <3333
Mindig neki szurkoltam! <3333
2015. január 24. 16:37
![]() |
selena10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 177562 ![]() |
ja és olyan természetes meg aranyos de remélem nem lesz belőle olyan mint pl miley cyrusból hogy fiatalon híressé válik és elkezd zülleni mert az kár lenne de ugyan így miley is kár volt
2015. március 04. 13:57
![]() |
fnyesnapsugrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 240145 ![]() |
Még mindig úgy örülök neki
sőt, még olyan elvetemült is vagyok, hogy megveszem a cd-jét..pont most láttam a media marktban:)

Kapcsolódó sztárok

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.

Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Újra összejött a két híresség.

Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Régi stylistja dolgozott rajta.

Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Nagyon egymásra találtak.

Taylor Lautner így reagált egy kommentre, mely szerint "mazsolához hasonlóan öregedett meg"
Taylor Lautner így reagált egy kommentre, mely szerint "mazsolához hasonlóan öregedett meg"
Kiakadt egy kommenten.

Kim Kardashian őszintén beszélt arról, miért vált el Kanye Westtől
Kim Kardashian őszintén beszélt arról, miért vált el Kanye Westtől
Kiderült, mi volt az oka.