Lássuk, mely filmeket töltötték le a legtöbbször illegálisan a 2014-es év során.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek voltak a legnépszerűbb kalózfilmek tavaly
2015. január 04. 14:27
A legtöbbet megértem. Amerika kapitány és a Wall Street Farkasa , valamint a Futótűz egyaránt nagyon jó filmek voltak. Még a Thor is

2015. január 04. 14:27
![]() |
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 ![]() |
Hobbit :]♥
2015. január 04. 14:31
Az éhezők viadala: Futótűz és A hobbit: Smaug pusztasága abszolút kedvenceim, nem is csodálkozom, hogy a legnépszerűbbek közé bekerültek
A Jégvarázst is szeretem de mivel az kisebb csalódás volt nem lett nagy kedvenc..

2015. január 04. 14:33
Hát a legjobb filmek...nem csodálom.
Az összeset imádom (kivéve a Jégvarázst mert azt rühellem)

2015. január 04. 14:33
Ezeknek a nagy részét láttam és tényleg nagyon jó filmek.

2015. január 04. 14:44
![]() |
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 ![]() |
nem vagyok meglepve
örüljenek maguknak azok akik letöltötték. tényleg klassz filmek

2015. január 04. 14:52
![]() |
Gabicacska2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227418 ![]() |
én a nagyrészüket láttam és nagyon jók

2015. január 04. 14:54
![]() |
Vinaolettanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 230958 ![]() |
én a többségét láttam
nagyon kircsik

2015. január 04. 14:55
![]() |
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 ![]() |
Nemcsoda a Wall Street farkasa az egyik legeslegjobb film amit lattam
A Marvel filmeken se csodalkozok hisz azok is a legjobbak kozott vannak
Egyedul a hulye Jegvarazst nemertem mit szeretnek rajta annyian.Szerintem szar...

2015. január 04. 15:04
![]() |
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 ![]() |
A tízből három filmet láttam csak, de azok tényleg jó filmek voltak. A Wall Street farkasát már csak Leonardo DiCaprioért is érdemes megnézni; A hobbit remek volt, bár nem értem, hogy egy vékony könyvből miért kell ennyi filmet csinálni, ráadásul ilyen hosszúakat, Az éhezők viadala pedig egyértelműen egy remek film, de már kezd unalmas lenni ez az egész felhajtás körülötte.
2015. január 04. 15:15
![]() |
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2559 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 ![]() |
Hobbit <3 Akárki mond bármit, az a legjobb film! Imádom! A Szmaug Pusztasága kiváló film lett! Egyik kedvenc jelenetem, mikor Kili beszél Tauriellhez, hogy ,, Szerinted tudott volna szeretni?"
megamikor Bilbo azt mondja a sárkánynak, Smaugnak, hogy: Valamit nagyon benéztél

2015. január 04. 15:16
Ezek tényleg jó filmek!:
Mondjuk,ezek közül csak a Jégvarázst,a Thort láttam,és most készülök megnézni az Éhezők Viadalát...
Mondjuk,ezek közül csak a Jégvarázst,a Thort láttam,és most készülök megnézni az Éhezők Viadalát...

Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Megint együtt a csajcsapat!

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae összeházasodtak!

Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
A héten hunyt el a színész.

Kylie Jenner és Travis Scott hivatalosan is megváltoztatták a gyermekük nevét
Kylie Jenner és Travis Scott hivatalosan is megváltoztatták a gyermekük nevét
A fiúk nevét akarták megváltoztatni.

Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Ebben az Angliába költözésről áradozott.

Jenna Ortega nagyon meglepte a rajongóit
Jenna Ortega nagyon meglepte a rajongóit
A kivi héját is megeszi.