Cikksorozatunk következő részében ismét 50 inspiráló idézetet hoztunk el kedvenc zenészeinktől.
A teljes cikkhez kattints ide!
50 inspiráló idézet rocksztároktól - II. rész
2015. január 16. 18:47
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. január 16. 18:54
Pete mondataitól meghatódtam, nem tudom, nekem ez olyan, mintha rólam is beszélne. Andyt, Ashleyt és Gerardet meg egyszerűen imádom!
2015. január 16. 18:57
Miss Darkbloomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 238313 offline |
Van benne pár olyan ami tényleg nagyon jó.
2015. január 16. 19:08
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Az én örök kedvenc idézeztem az örök kedvencemtől hangzott el: "The best revenge is bettering yourself", ez nem került bele a fentiekbe ugyan, de meg kellett osztanom. Köszi szépen a folytatást, megint remek cikk lett.
1 felhasználónak tetszik:
frigónyuszi
2015. január 16. 19:12
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
"Nem várhatsz arra, hogy a végzet egyszer csak megadja neked azt, amit szerinted megérdemelsz! Ki kell érdemelned még akkor is, ha úgy hiszed, már megfizetted az árát!"
Slash, dárám olyannyira igazad van
remek cikk lett! a legtöbb idézet nagyon inspiráló!
Slash, dárám olyannyira igazad van
remek cikk lett! a legtöbb idézet nagyon inspiráló!
2015. január 16. 19:16
"A lányok olyanok, mint az almák. A legjobbak a fa tetején vannak, és a fiúk nem akarják elérni őket, mert félnek attól, hogy leesnek és megsérülnek. Ehelyett inkább felszedik a földről a lehullott, rothadt almákat, amik ugyan nem olyan jók, de könnyű megszerezi őket. Eközben a fa tetején lévő almák azt gondolják, hogy valami baj van velük, pedig csodálatosak és csak ki kell várniuk a megfelelő fiút, aki elég bátor ahhoz, hogy felmásszon miattuk a fa tetejére." - Pete Wentz
Ez milyen szép.. És milyen igaz!
Ez milyen szép.. És milyen igaz!
2015. január 16. 19:16
Az élet nem arról szól, hogy hogyan élj és hogyan halj meg. Arról szól, hogy legyen, amiért élsz és amiért meghalsz. – Jared Leto
Nagyon jó idézetek!!!! <3
Nagyon jó idézetek!!!! <3
2015. január 16. 19:17
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Andy Annyira igaz
2015. január 16. 19:54
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6165 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Olyan szép idézetek! Gartulálok a cikk írójának, rengeteg munkája lehetett benne! De az eredmény magáért beszél!
2015. január 16. 19:55
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6165 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
hubalili: tudod azt, hogy tetszik, így írjuk, s nem úgy, hogy „teccik"
Nem rosszból mondom, csak nagyon háklis vagyok az ilyenekre
Nem rosszból mondom, csak nagyon háklis vagyok az ilyenekre
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.