Cikksorozatunk következő részében ismét 50 inspiráló idézetet hoztunk el kedvenc zenészeinktől.
A teljes cikkhez kattints ide!
50 inspiráló idézet rocksztároktól - II. rész
2015. január 16. 18:47
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2015. január 16. 18:54
Pete mondataitól meghatódtam, nem tudom, nekem ez olyan, mintha rólam is beszélne. Andyt, Ashleyt és Gerardet meg egyszerűen imádom!
2015. január 16. 18:57
![]() |
Miss Darkbloomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 238313 ![]() |
Van benne pár olyan ami tényleg nagyon jó.
2015. január 16. 19:08
![]() |
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 ![]() |
Az én örök kedvenc idézeztem az örök kedvencemtől hangzott el: "The best revenge is bettering yourself", ez nem került bele a fentiekbe ugyan, de meg kellett osztanom.
Köszi szépen a folytatást, megint remek cikk lett.

2015. január 16. 19:12
![]() |
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 ![]() |
"Nem várhatsz arra, hogy a végzet egyszer csak megadja neked azt, amit szerinted megérdemelsz! Ki kell érdemelned még akkor is, ha úgy hiszed, már megfizetted az árát!"
Slash, dárám olyannyira igazad van
remek cikk lett! a legtöbb idézet nagyon inspiráló!
Slash, dárám olyannyira igazad van

remek cikk lett! a legtöbb idézet nagyon inspiráló!

2015. január 16. 19:16
"A lányok olyanok, mint az almák. A legjobbak a fa tetején vannak, és a fiúk nem akarják elérni őket, mert félnek attól, hogy leesnek és megsérülnek. Ehelyett inkább felszedik a földről a lehullott, rothadt almákat, amik ugyan nem olyan jók, de könnyű megszerezi őket. Eközben a fa tetején lévő almák azt gondolják, hogy valami baj van velük, pedig csodálatosak és csak ki kell várniuk a megfelelő fiút, aki elég bátor ahhoz, hogy felmásszon miattuk a fa tetejére." - Pete Wentz
Ez milyen szép..
És milyen igaz!
Ez milyen szép..

2015. január 16. 19:16
Az élet nem arról szól, hogy hogyan élj és hogyan halj meg. Arról szól, hogy legyen, amiért élsz és amiért meghalsz. – Jared Leto
Nagyon jó idézetek!!!! <3
Nagyon jó idézetek!!!! <3
2015. január 16. 19:17
![]() |
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 ![]() |
Andy
Annyira igaz

2015. január 16. 19:54
![]() |
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6144 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 ![]() |
Olyan szép idézetek! Gartulálok a cikk írójának, rengeteg munkája lehetett benne! De az eredmény magáért beszél!
2015. január 16. 19:55
![]() |
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6144 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 ![]() |
hubalili: tudod azt, hogy tetszik, így írjuk, s nem úgy, hogy „teccik"
Nem rosszból mondom, csak nagyon háklis vagyok az ilyenekre
Nem rosszból mondom, csak nagyon háklis vagyok az ilyenekre
Kapcsolódó sztárok

Kibékültek: Kristen Stewart együtt szülinapozott Robert Pattinsonnal
Kibékültek: Kristen Stewart együtt szülinapozott Robert Pattinsonnal
Barátság maradt köztük.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Rajongói szerint kés alá feküdt.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Titokban ismét bővült a családjuk.

Így érez Brad Pitt a fia posztjával kapcsolatban
Így érez Brad Pitt a fia posztjával kapcsolatban
Kiderült, hogy reagált.

Blackpink a Buckingham-palotában: csodaszép estélyikben ragyogtak a lányok!
Blackpink a Buckingham-palotában: csodaszép estélyikben ragyogtak a lányok!
Bevették a palotát a Blackpink tagjai.

Selena Gomez anyukája nagyon cuki közös fotókat posztolt: "Ahol most tartunk, az hihetetlen"
Selena Gomez anyukája nagyon cuki közös fotókat posztolt: "Ahol most tartunk, az hihetetlen"
Mandy Teefey a lányával közös lépeket rakott ki.