10 kihalt állat - nagymacskák
2015. január 21. 07:03
![]() |
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 ![]() |
Sajnálom, hogy kihaltak (mondjuk azért nem szívesen találkoznék össze egy olyan zanzibári leopárddal egy sikátorban)
Nagyon jó cikk lett!
Nagyon jó cikk lett!

2015. január 21. 17:28
az egyik 1972-ben halt ki! úristen!az csak pár éve volt! az emberek szörnyetegek.

2015. január 22. 15:46
![]() |
MidnightSun24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 234790 ![]() |
Szomorú, hogy a Balin élő tigrisek is békében megvoltak az emberekkel, erre a kedves amerikaiak megjelentek, és pár év alatt kiirtották őket, "szórakozásból"... Bezzeg ezek az emberek még fel lennének háborodva, ha megjelenne néhány bennszülött a házukban, és lemészárolná a családjukat...
2015. január 22. 21:37
De kár hogy kiahaltak
Élőben még szebbek lennének mint a képen

2015. január 23. 15:23
Nem is tudom, hogy mi lenne, ha még ma is élnének.. talán kevesebb ember.
Olyan fura, hogy a barlangi oroszlánnak nincs sörénye. Nem szívesen találkoznék egy kardfogú tigrissel.
Egyébként gyönyörű állatok (voltak).
Olyan fura, hogy a barlangi oroszlánnak nincs sörénye. Nem szívesen találkoznék egy kardfogú tigrissel.

2015. január 23. 16:26
ez egy szomorú tény, ezért kell minden állatfajt megóvni!
2015. január 23. 20:57
![]() |
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 ![]() |
Sajnálom, hogy kihaltak, pedig némelyik egészen gyönyörű volt. Pont olyan állatok, amiket védeni kellett volna, vadászat helyett.
Ez a legszomorúbb az egészben, hogy ezeknek nagy része az emberek miatt halt ki. Ezért utálom az orvvadászokat, meg úgy általában a vadászatot. Attól, hogy mi vagyunk azok, akik gondolkodásra, beszédre és úgymond civilizált életre képesek (bár néhány embernek a civilizált, kulturált viselkedés sem adatik meg, mert túl elterjedt az idiotizmus), nem kéne mindent kiirtani körülöttünk.
Nem is értem, miért csodálkoznak a körülöttem élők, mikor azt mondom, hogy utálom az emberiséget. Ezért. Undorodom attól, amit mi emberek teszünk ezzel a Földdel. És ezen rendszeresen képes vagyok felhúzni magam...
Ez a legszomorúbb az egészben, hogy ezeknek nagy része az emberek miatt halt ki. Ezért utálom az orvvadászokat, meg úgy általában a vadászatot. Attól, hogy mi vagyunk azok, akik gondolkodásra, beszédre és úgymond civilizált életre képesek (bár néhány embernek a civilizált, kulturált viselkedés sem adatik meg, mert túl elterjedt az idiotizmus), nem kéne mindent kiirtani körülöttünk.
Nem is értem, miért csodálkoznak a körülöttem élők, mikor azt mondom, hogy utálom az emberiséget. Ezért. Undorodom attól, amit mi emberek teszünk ezzel a Földdel. És ezen rendszeresen képes vagyok felhúzni magam...
2015. január 26. 17:57
![]() |
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 ![]() |
A legszomorúbb az benne,hogy nem egy olyan faj szerepel a listán,amelyek a drága,telhetetlen,nagyképű embereknek köszönhetően haltak ki,mert az ember jól elszórakozott azzal,hogy gyilkolászta őket OK NÉLKÜL.Amikor egy-egy ehhez hasonló cikket elolvasok elborzongok és elgondolkodom,hogy miféle fajhoz is tartozom..Az ilyen gyilkosok a legszörnyebb kínhalált érdemlik..
2015. február 01. 17:10
![]() |
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 ![]() |
Aztaa!!
Nagyon joo lettt a cikk

Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Fontos kérdésben nem értenek egyet.

Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Már nincsenek együtt.

Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Volt egy komoly fordulópont.

Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Megvan, kivel jött össze.

Közös fotókkal ünnepelte Cole Sprouse barátnője, hogy 30 éves lett a színész
Közös fotókkal ünnepelte Cole Sprouse barátnője, hogy 30 éves lett a színész
Betöltötte a harmincat a színész.

Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Nagy a boldogság náluk.

Kiderült, kivel randizhat most Selena Gomez
Kiderült, kivel randizhat most Selena Gomez
Új fotók készültek a hírességről.