Jujcika, most olyan gonik voltak egymással, hogy csak naa. Juujcik.
Na jól van
Kigúnyolta egymást Selena Gomez és Miley Cyrus
2015. január 28. 17:28
2015. január 28. 17:29
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Személy szerint nem hiszem, hogy több állna a háttérben, mint az emberek élééééénk fantáziája.. Mikor a cikket megláttam, azt hittem, hogy egy kisebb tweetháborúról van szó, de így, szerintem csak az emberek képzelődnek. Viszont ha Miley tényleg Selenát próbálta utánozni, és ironizálni, akkor meg kell mondjam, hogy ezzel nem azt a fene magas szellemi szintjét igazolta, hanem csak újabb szegénységi bizonyítványt állított ki magáról. Mellesleg pont Miley az, aki fennakad azon, hogy Selena bikiniben, vagy egy pántos blúzban csinált magáról képet, és nem egy pongyolában? Pont ő? Na b*tch please.
2015. január 28. 17:44
Azért a cikk címe elég megtévesztő
Ez simán lehet a véletlen műve is...
Ez simán lehet a véletlen műve is...
2015. január 28. 17:47
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Szerintem egyesek ebbe belevizionálnak olyan dolgokat, amik egyáltalán nincsenek. Azt hittem, hogy minimum elküldték egymást a f*szba twitteren, erre hipotéziseket firkáltok két képről és belemagyarázzátok a baromságokat. Blikk színvonal...
2015. január 28. 17:47
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Azt hittem nyilvánosan összevesztek vagy valami...
2015. január 28. 18:08
Ha ezek valóban nem a véletlen művei akkor csak gratulálni tudok mindkettejüknek, "igazi példaképek".
2015. január 28. 18:13
Már az is meg van mondva ki milyen stílusú kėpet csináljon...? Gyerekes..-."-
2015. január 28. 18:14
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Selenának nem kellett volna ebbe belemennie, nem értem ő is minek csinált ilyen képet??!!! Mindenesetre mindig az ő oldalán áltam, meg most is azt hittem okosabb annál, mint hogy belemenjen egy nyílvános vitába.
2015. január 28. 18:24
Hát,most mit mondjak erre?Miley kezdte az egészet,nem?De,de akkor is felnőtt mind a kettő.Amúgy meg Miley No Comnment...Gyerekes volt tőle,hogy elkdezdte ezt..
2015. január 28. 18:28
És akkor Selena a tökéletes "nemmegyünkvisszaoviba" példakép?
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.