Pontosan húsz évvel ezelőtt, 1995. február 1-jén a Manic Street Preachers 27 éves dalszövegírója kisétált a nyugat-londoni Embassy szállodából és nyomtalanul eltűnt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Húsz éve veszett nyoma Richey Jamesnek
2015. február 01. 15:14
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline |
Na annak biztos mar vege!! , vagy nem akar a nagy pacban benne lenni!
2015. február 01. 15:36
Ohh istenkém De nem halott mert akkor már meg találták volna a holt testet ! Lehet van egy családja !
2015. február 01. 15:36
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Nyomtalanul eltűnt? A cikk tartalma alapján, és tudva, milyen labilis lelkiállapota volt, valószínű, hogy önkezüleg vetett véget az életének, és szimplán csak olyan bizonyítékokat, nyomokat hagyott maga mögött, amik tévútra terelték a hatóságokat.
Mondanám azt, hogy tanúvédelmi program, de a tény, hogy depressziós volt, és vagdosta magát, cseppet sem kiegyensúlyozott belsőre utal.
Szerintem öngyilkosság.
Mondanám azt, hogy tanúvédelmi program, de a tény, hogy depressziós volt, és vagdosta magát, cseppet sem kiegyensúlyozott belsőre utal.
Szerintem öngyilkosság.
2015. február 01. 15:41
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
áh tuti meghalt D az hogy nem találták meg a testet más de ha egyszer minden bizonyíték arra utal ... csak lehet a szülők nem nagyon akartak megbékélni a dologgal hogy a fiuk valószinüleg öngyilkos lett
2015. február 01. 15:47
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
mivan ezzel a 27 év mániával? kapásból fel tudnék jópár híres embert sorolni aki ennyi évesen halt meg.. ő pedig 27 évesen tűnt el.. lehet, hogy egy átok ül rajta?
2015. február 01. 15:49
Nagyon sajnálom. Bár nem ismertem, és nem is tudom, mi történt vele, de sajnálom. Ez mindig szomorú. Arra hajlok, hogy valószínűleg öngyilkos lett.
2015. február 01. 15:50
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9303 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Diala @ 2015.02.01. 15:36)
Nyomtalanul eltűnt? A cikk tartalma alapján, és tudva, milyen labilis lelkiállapota volt, valószínű, hogy önkezüleg vetett véget az életének, és szimplán csak olyan bizonyítékokat, nyomokat hagyott maga mögött, amik tévútra terelték a hatóságokat.
Szerintem öngyilkosság.
Szerintem öngyilkosság.
Valószínű, viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy az eltűnése előtti hónapokban arról is beszélt, milyen lenne kivitelezni a tökéletes eltűnést, könyveket olvasott olyan emberekről, akik eltűntek. Persze az is lehetséges, hogy ez is csak egy figyelemelterelő lépés volt a részéről, hogy a családja és a barátai könnyebben (?) megbirkózhassanak majd az elvesztésével.
Én csak annyit remélek, hogy bárhol is van, végre boldog és nyugodt.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2015. február 01. 16:24
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Nagyon sajnàlom
2015. február 01. 16:37
Nagyon sajnálom. Nem ismertem, igazából nem hallottam még róla a cikk előtt de biztosan csodás ember volt és okkal tette amit tett.
2015. február 01. 16:51
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Nagyon sajnálom
2015. február 01. 16:53
Nem hallottam még az együttesrõl és a dalszövegíróról, de szomorú ami történt. Biztos volt valami oka rá. Azért fura, hogy nem találták meg és nemtudják él-e vagy halott.
2015. február 01. 16:57
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Sajnálom!
2015. február 01. 17:15
Egy ilyen eset szörnyű, mint az összes többi. Bárcsak élne Sherlock Holmes...
2015. február 01. 17:23
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2015.02.01. 15:50)
Valószínű, viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy az eltűnése előtti hónapokban arról is beszélt, milyen lenne kivitelezni a tökéletes eltűnést, könyveket olvasott olyan emberekről, akik eltűntek. Persze az is lehetséges, hogy ez is csak egy figyelemelterelő lépés volt a részéről, hogy a családja és a barátai könnyebben (?) megbirkózhassanak majd az elvesztésével.
Wow, ez egy kissé félelmetes... A Kísérleti gyilkosság című filmet juttatja az eszembe, ott mondjuk, a tökéletes gyilkosságot akarták elkövetni.
Érdekes kérdés, vajon miért akar valaki nyomtalanul eltűnni...?
1 felhasználónak tetszik:
idone
2015. február 01. 17:27
Hú,hát ez eléggé durva...Azért én is kíváncsi lennék,hogy mégis hova tűnt,vagy mi történt vele...A családnak nagyon rossz lehetett...Sajnálom..
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.