Érkezett két jelenet a sorozathoz! (Én még mindig remélem, hogy ez valami rossz vicc )
Shadowhunters: The Mortal Instruments / Árnyvadászok: A végzet ereklyéi (2016-2019)
2015. október 10. 21:40
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline |
2015. október 17. 16:07
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Hát.. a könyvek után valahogy nem így képzeltem el a szereplőket. Talán egyedül Alan Van Sprang lett jó választás Valentine karakterére.
Jace.. hát nem igazán jön be. Mármint Dominic jó pasi meg tiszta eye-candy, de nem Jace..
Clary-t még valahogy eltudom viselni.. bár Ő sem az igazi.
Na mindegy, azért várom a sorozatot. Kíváncsi leszek mit fognak kihozni belőle.
Jace.. hát nem igazán jön be. Mármint Dominic jó pasi meg tiszta eye-candy, de nem Jace..
Clary-t még valahogy eltudom viselni.. bár Ő sem az igazi.
Na mindegy, azért várom a sorozatot. Kíváncsi leszek mit fognak kihozni belőle.
2 felhasználónak tetszik:
Melcsi1997,
Alison Lerman
2015. november 20. 22:25
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3466 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline |
Hivatalos poszter
2015. november 21. 07:30
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
hatalmas lekváros bukta lesz úgy érzem. És most nem rosszindulat beszél belőlem, hisz Domot kedvelem, nem kicsit, de egyszerűen nem jön át a történet, és a színészek sem túl jók a történethez. Persze lehet hogy kell pár rész, mire belerázódnak, de még mindig rossz érzésem van velük kapcsolatban (nem lesz hosszú-éltű a széria. Ha 1 évadot megél, az csoda lesz)
2015. november 21. 10:00
12 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Minimanó94,
duracell,
kurrek,
adriienn96,
Cintii,
Bessie,
Blackheart.com,
missdaisy,
tothbianka,
Alison Lerman,
ScreamQueen
2015. november 21. 20:23
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3466 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline |
2015. november 21. 20:59
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (adriienn96 @ 2015.11.21. 20:23)
Most komolyan, én nem akarom megbántani őket, de ezt a posztert Katről jól meggondolták?
Nem mintha a többiek nem lennének szétphotoshoppolva, de ez a kép... kb. akkor nézek így ki (kéztartás, haj, arckifejezés), mikor 120 km/h-s szél mellett kepesztek haza dombnak felfelé... Mindenhogy kinéz, csak Clarynek nem...
2015. december 02. 21:39
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Season 1 Promoshoot (HQ)
13 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
idone,
Blackheart.com,
An_d_a,
Bessie,
duracell,
adriienn96,
missdaisy,
Cintii,
tothbianka,
Alison Lerman,
ScreamQueen,
alexahemingway
2015. december 08. 16:10
9 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Blackheart.com,
Bessie,
adriienn96,
duracell,
missdaisy,
Cintii,
tothbianka,
ScreamQueen
2015. december 12. 13:49
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (funny18 @ 2015.12.02. 21:39)
Season 1 Promoshoot (HQ)
9 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Blackheart.com,
duracell,
missdaisy,
Cintii,
adriienn96,
Bessie,
tothbianka,
ScreamQueen
2015. december 12. 16:21
7 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Blackheart.com,
kurrek,
adriienn96,
Bessie,
tothbianka,
ScreamQueen
2015. december 29. 18:36
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
1x01 - "The Mortal Cup" stills (HQ)
8 felhasználónak tetszik:
duracell,
SmileyZ,
idone,
adriienn96,
Blackheart.com,
Bessie,
tothbianka,
ScreamQueen
2015. december 29. 18:47
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
1x02 - "The Descent Into Hell Is Easy" stills & bts (HQ)
10 felhasználónak tetszik:
kurrek,
SmileyZ,
alexahemingway,
idone,
adriienn96,
Blackheart.com,
duracell,
Bessie,
tothbianka,
ScreamQueen
2016. január 05. 20:09
benyaw93 |
1x03 - "Dead Man’s Party" stills & bts (HQ)
8 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
duracell,
Bessie,
adriienn96,
Blackheart.com,
idone,
tothbianka,
ScreamQueen
2016. január 15. 13:00
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Kezdeném azzal,hogy nem voltam elragadtatva a sorozat ötletétől.Imádtam a könyveket (megvan mind bár az utolsót még nem olvastam el),a filmet is imádom és talán épp ezért is tartottam hülyeségnek egy sorozatot csinálni belőle.Megnéztem tegnap este az első részt,még mindig hülyeségnek tartom ezt az ötletet,de...nekem tetszett.Nem is kicsit.Nagyon. Meg lehet kövezni,de imádtam és nagyon várom a folytatást.
Egyszerűen csak imádom a történetet és emiatt szívesen nézem.Igaz semmi újdonság nincs benne és jó ideig tuti nem is lesz és sok mindent bénán oldottak meg,de engem megvettek. A karakterek,jobban mondva az őket alakító színészek....csak eggyel vagyok megelégedve - Jace-el. Tény,hogy Jamie remek volt és nem is hiszem,hogy bárki átveheti a helyét,de Dominic..én vele is megvagyok elégedve.Engem már a rész legelején lenyűgözött.Ne kérdezzétek mivel,egyszerűen csak bírtam. Magnus még akit szerintem jó színész alakít,meg Simon,de a többiek...Clary semmilyen,Izzy-ről így nehéz elhinni,hogy minden pasi őt akarná,Alec meg...Kevin Zegers után ez a srác nekem elég béna választás. A Valentine-t alakító színészről meg inkább nem is mondok semmit.Rémes választások... Az eredeti szereplőket nem lehet lekörözni.De mivel szeretem a történetet és mint mondtam én Jace-el (mellesleg imádom a karaktert ) megvagyok elégedve én nézni fogom.
A rész elején meg a zene:Ruelle - Monsters,azóta is azt hallgatom.
Egyszerűen csak imádom a történetet és emiatt szívesen nézem.Igaz semmi újdonság nincs benne és jó ideig tuti nem is lesz és sok mindent bénán oldottak meg,de engem megvettek. A karakterek,jobban mondva az őket alakító színészek....csak eggyel vagyok megelégedve - Jace-el. Tény,hogy Jamie remek volt és nem is hiszem,hogy bárki átveheti a helyét,de Dominic..én vele is megvagyok elégedve.Engem már a rész legelején lenyűgözött.Ne kérdezzétek mivel,egyszerűen csak bírtam. Magnus még akit szerintem jó színész alakít,meg Simon,de a többiek...Clary semmilyen,Izzy-ről így nehéz elhinni,hogy minden pasi őt akarná,Alec meg...Kevin Zegers után ez a srác nekem elég béna választás. A Valentine-t alakító színészről meg inkább nem is mondok semmit.Rémes választások... Az eredeti szereplőket nem lehet lekörözni.De mivel szeretem a történetet és mint mondtam én Jace-el (mellesleg imádom a karaktert ) megvagyok elégedve én nézni fogom.
A rész elején meg a zene:Ruelle - Monsters,azóta is azt hallgatom.
2016. január 15. 16:40
Én nagyon reménykedtem és akartam is ,hogy jó legyen,mert nagyon szeretem az egész történetet és a könyveket is. Számomra hozta a várt szintet aminek örültem.Persze voltak benne hibák és nem mondom,hogy tökéletes volt.Valentine nekem se tetszett és az embereiről ne is beszéljünk. A másik aki nem tetszett az Jocelyn.Valahogy nekem kevés volt és a filmben sokkalta jobban kedveltem.Én a színészekkel megvagyok elégedve és nekem a többség jobban tetszik ,mint a filmben. Plusz pont az is,hogy Simont itt is meg a filmben is jobban kedveltem ,mint a könyvben.
Várom a kövi részt és milyen jó ötlet volt az,hogy Magnusé lett a Pandemonium.
Várom a kövi részt és milyen jó ötlet volt az,hogy Magnusé lett a Pandemonium.
2016. január 15. 23:08
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Tegnap én is csekkoltam, és meglepő módon bejött. Jól kezdték,és igen, néhány szereplő nagyon semmilyen, esetlen, vagy semleges, de a történetet jól hozták össze. Tetszett az első rész. Ennyit erről. Mármint hogy egy szinte pocsék trailerből, egész jó epizódot hoztak létre. Várós a folytatás.
Hiába szép Kat, színésznőként még nem találta meg magában Claryt. Én is a srácokkal voltam főleg megelégedve. Remélem azért a csajok jobban belehúznak a kövi részekben.
Hiába szép Kat, színésznőként még nem találta meg magában Claryt. Én is a srácokkal voltam főleg megelégedve. Remélem azért a csajok jobban belehúznak a kövi részekben.
2016. január 15. 23:42
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Szkeptikus voltam az előzetesek után, a Clary-t alakító színésznővel pedig még mindig nem szimpatizálok ( az a narancssárga haj azzal a már-már vinnyogó hanggal... ), de összességében sokkal rosszabbra számítottam. Nem dobtam hátast tőle, de egész jó volt. Persze, vannak elég semmitmondó karakterek, de ahhoz képest, hogy első rész, voltak benne izgalmas percek. Valentine számomra inkább egy gonosz nagyapát juttatott eszembe, valamint a Jocelyn-t játszó színésznő sem győzött még meg. Női karakterek közül egyedül talán Izzy nyert meg magának eddig, a fiúk közül pedig Alec és Jace kellemes csalódás volt. Jamie-t nagyon szerettem, mint mindenki kedvenc szőke árnyvadásza, de szerintem Dominic jól teljesített így elsőre. Simon... csak az utolsó két könyvben szerettem meg, kíváncsi vagyok, itt vajon sikerül-e.
Összességében nem volt rossz, kíváncsi vagyok a folytatásra.
Összességében nem volt rossz, kíváncsi vagyok a folytatásra.
2016. január 16. 16:57
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
A sok ultraszar előzetes után az első rész kellemes csalódás volt. Azt nem mondom, hogy 100%osan meg vagyok elégedve, de sokkal rosszabbra számítottam a gagyi előzetesek miatt. Voltak olyan változtatások, amiről úgy gondolom inkább nem kellett volna.. Pl. nekem nem bejövős hogy Magnusnak adták a Pandemoniumot meg az a sok elektronikus kütyü az Intézetben és a nagy nyüzsgés...emlékezetem szerint abban az intézetben kb. 5en ha laktak.
A szereplőkkel nem vagyok teljesen kibékülve...van ahol jól eltalálták a rendezők (pl. Izzy vagy Alec vagy Simon) de pl. nekem az a srác nagyon nem Jace Kat elég jó Clary, de még nem az igazi...Jocelynt játszó színésznővel sem békéltem meg..azért Lena Headeyt nem könnyű elfelejteni... sem Aidan Turnert (Luke).
Lehet nekem inkább az a bajom, hogy a filmet láttam hamarabb és a könyvsorozatot is csak azután kezdtem el és így a szereplőket úgy képzeltem el, ahogy a filmben kinéznek.
De azért már várom a köv. részt.. kíváncsi vagyok, mit fognak ebből az egészből kihozni.
A szereplőkkel nem vagyok teljesen kibékülve...van ahol jól eltalálták a rendezők (pl. Izzy vagy Alec vagy Simon) de pl. nekem az a srác nagyon nem Jace Kat elég jó Clary, de még nem az igazi...Jocelynt játszó színésznővel sem békéltem meg..azért Lena Headeyt nem könnyű elfelejteni... sem Aidan Turnert (Luke).
Lehet nekem inkább az a bajom, hogy a filmet láttam hamarabb és a könyvsorozatot is csak azután kezdtem el és így a szereplőket úgy képzeltem el, ahogy a filmben kinéznek.
De azért már várom a köv. részt.. kíváncsi vagyok, mit fognak ebből az egészből kihozni.
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Napvilágra kerülnek a disznóságok.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.