Kedd este vetítik le az USA-ban az ABC Family drámasorozatának legújabb epizódját, ami sok-sok meglepetést tartogat. Vigyázat, spoilerveszély!
A teljes cikkhez kattints ide!
Holnap folytatódik a Pretty Little Liars
2015. június 01. 11:51
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline |
Őszintén, jobban örültem volna, ha valaki olyan az -A, akit jól ismerünk, mert így nagyobbat csattant volna a sztori. De biztos jól meglesz csinálva, és remélem hogy Haleb és Spoby együtt maradnak.
2015. június 01. 12:08
Már nagyon régóta várom a folytatást.
Aki látta az előző évad utolsó részt az együttérez velem.Valahogy éreztem hogy Charles a DiLaurentis család tagja pl.:Jason ikertesója? Mint Alisonnak Bethany vagy legalább hasonlítanak?
Jó lenne megtudni mi van a régebbi karakterekkel mint például Hanna anyjával vagy Emily szüleivel?
Paigedzsel? Tudom mi lett velük de bukkanjanak fel!
Igazából azt mondják ilyesztő lesz a 6.évad. És sokkal ilyesztőbb mint a Haloweeni részek.Hát én egyenlőre nagyon izgulok alig várom a holnapot!
Aki látta az előző évad utolsó részt az együttérez velem.Valahogy éreztem hogy Charles a DiLaurentis család tagja pl.:Jason ikertesója? Mint Alisonnak Bethany vagy legalább hasonlítanak?
Jó lenne megtudni mi van a régebbi karakterekkel mint például Hanna anyjával vagy Emily szüleivel?
Paigedzsel? Tudom mi lett velük de bukkanjanak fel!
Igazából azt mondják ilyesztő lesz a 6.évad. És sokkal ilyesztőbb mint a Haloweeni részek.Hát én egyenlőre nagyon izgulok alig várom a holnapot!
2015. június 01. 13:28
VampirePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228443 offline |
Már nagyon várom.
2015. június 01. 14:24
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
aaaaaaalig várom
2015. június 01. 14:34
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Azta nagyon izgi!!! ♥
2015. június 01. 14:50
Annyira várom már! Ma még infó órán is kedvenc részt néztünk a barátnőmmel! Szinte elvonási tüneteim vannak...
Kapcsolódó sztárok
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.