Starity

A Placebo ismét a homoszexualitás elfogadtatására törekszik

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 09. 12:55 #41
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Idézet (wiky96 @ 2015.06.04. 21:08)
Jaj, ez a kedvencem...  rolleyes.gif Mi fogadjuk el, hogy ők melegek, mert ez tök normális, de akkor ők miért nem fogadják el, hogy nem mindenki úgy gondolkodik, ahogy ők?  110.gif Kik ők, hogy ők mondják meg melyik a jó és melyik a rossz nézet???? 
Amíg nem dobálom őket, és nem kiabálok rájuk mindenfélét, addig had legyen már jogom azt gondolni, amit. Én sem mondom azt neki, hogy ne legyen meleg, akkor ő se mondja meg nekem, hogy mit csináljak. Én nem állok ki táblákkal a kezemben, hogy "le a b*zikkal", nem rugdosom, nem verem őket, de akkor ők se tolják már a képembe a f*szságaikat. Feltűnési viszketegsége van mindnek, mindegy hogy miért, csak róluk beszéljen a világ. És ha valaki rosszat mer mondani róluk, máglyára vele. Lehet utálni, de ez van. Már lassan én kezdem rosszul érezni magam, mert hetero vagyok. Uram bocsá', hogy a f*szra izgulok és nem a p*nára...  dry.gif


Az a különbség a kettő között, hogy heteronormatív társadalomban élünk, ergo az, hogy te személy szerint csak távolról utálod őket/minket, sz art sem jelent, mert a TE felfogásodhoz társul az összeverésük, megalázásuk, a jogaik megtagadása, az életük ellehetetlenítése, a kinevetésük, de még a meggyilkolásuk is. Te max azért érzed magad "rosszul" a heteroszexualitásod miatt, mert neten olvasol valami poénnak szánt általánosítást a heterokról és nem szoktad meg (vagy inkább azért, mert fenyegetve érzed magad attól, hogy ők/mi is szeretnék megkapni azokat a jogokat, amiket te, pedig ez nem azt jelenti, hogy elveszik a tieidet). Ők/mi azért érzik magukat rosszul a heterotól eltérő szexualitásuk miatt, mert egy egész rendszer (amiben élniük kell és nem menekülhetnek előle, mint te azzal, hogy bezárod a csúnya cikket, ahol kiállnak egymásért/magukért/mások értük) épül az utálatukra, a degeneráltozásukra, a kirekesztésükre és a megalázásukra. Ugyanolyan joguk van a "képedbe tolni", mint a heteroknak, és nem kell az az alibi duma, amit előszeretettel hangoztatnak a homofóbok, hogy "én a heterokat is megvetem, ha előttem falják egymást", mert az egész társadalom őket biztosítja be, hogy nyugodtan legyenek minél nyilvánvalóbban heterok, mindenhol ezt látod, ezért olyan furcsa, ha 50-ből egy valami nem róluk szól és ezért vagy felháborodva rajta.
Úgyhogy nem kell ez a duma, hogy már te szégyelled magad, amiért hetero vagy, mert neked erre senki nem adott okot, egy egész rendszer legalábbis biztosan nem. Kb. mintha egy gyerek 100 helyett csak 99 játékot kap meg, azt az egyet meg sajnálja a másiktól és úgy érzi, hogy ő most el van nyomva.

A kiemelt mondatod meg akkor lenne jogos, ha nem azt akarnák a nem heterok, hogy el legyenek fogadva, mint a heterok, hanem azt, hogy senki ne legyen hetero. Akkor lenne ez egy HETERO VS. NEM HETERO "vita", amire jogos válasz lenne, hogy nehogy már ők mondják meg melyik a helyes. De mivel ez rohadtul nem így van és nem erről szól, így csak a magadfajták azok, akik úgy gondolják, hogy megmondhatják, hogy mi a helyes (heteroszexualitás) és mi nem (minden más).
Annyira béna dolog kijátszani a "vélemény" kártyát homofóbia, rasszizmus, transzfóbia és hasonlók esetében, és annyira rossz logikára épül, hogy hihetetlen.
4 felhasználónak tetszik: itsjustme, Phaedra, AFCfan, Jody
2015. november 22. 18:55 #42
cs.vera45
cs.vera45
 
StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.13.
Hozzászólás: 794
Csatolások: 0
Azonosító: 197734
Offline offline
Milyen jó érzés nem hozzászólni a témához...felszabadít. Nem érzem szükségét a vitának, főleg, hogy holnap bioszdogát írok. A cikket azért köszönjük meg. Zöldalma.
2016. október 27. 00:03 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2015.06.04. 20:29)
szerintem meg undorítóak a felszínes, primitív emberek, akik képtelenek a dolgok mögé látni. és elolvasni azt, aminél szánalmas módon gyűjtik az ostoba megnyilvánulásaikkal a hozzászólásaikat, mintha attól a számtól többek lennének egy átlag embernél. smileeee.gif
biztos én vagyok elfogult, mivel magam is az LGBT-közösség tagja vagyok, és én viselem túlságosan a szívemen ezt az egész dolgot a túl sok csalódás és megvetés miatt, hiszen még a saját családom sem képes elfogadni azt, ami vagyok, de szerintem értékelni kellene azt, ha valaki bármiyen formában tesz bármit ezért a meglehetősen elcseszett világért, és a még elcseszettebb szűklátókörű idióták szemének a felnyitásáért. de ugye mennyivel könnyebb leragadni a külsőségeknél, illetve azoknál a dolgoknál, amin legelőször megakad a szemünk, mennyivel könnyebb akár mocskos bzizni ahelyett hogy megpróbálnánk elgondolkozni a dolgokon, megérteni azokat, és esetleg egy minimális fokkal intelligensebbé, ezáltal többé válni. de maradjatok csak buták felszínesek, a ti életetek lesz sok mindenben szegényebb.

már rég szappant kellett volna főzni a fajtádból...
1 felhasználónak tetszik: GECISPUNCI
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok