Starity

Sztárok kampányolnak a jülini kutyahús fesztivál ellen

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 20. 11:20 #261
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼
 
StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 15.05.08.
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Offline offline
Idézet (habibi @ 2015.07.20. 00:39)

Nem értem egyszerűen, hogy egy olyan lány, mint te, miért ilyen. Nem vagy hülye, ezt váltig állítom, mert tényleg nem vagy az - csak azt nem értem, miért vagy ilyen bazi nagy ellenszenvvel a másik iránt. Mi csípi ennyire a csőrödet B.-ben? Könyörgöm, nekem is vannak felhasználók, akiknek a megjegyzéseitől a falat kaparnám, de elsiklok fölöttük, és nem ötpercenként azzal jövök, hogy "mert ő így, és ez volt, az volt". Valóban, ezt az egy alkalmat most kihasználtam, és megszegtem az előbb említett szabályomat, mert egyszerűen abszurd megint amit írtál. Régebben én is imádtam mindenkibe belekötni, és hülyeségeken leállni vitatkozni, beleszólni mások privát dolgaiba, de jussunk el ahhoz, hogy ezen továbblépjünk, és foglalkozzunk magunkkal. Bár tudom, téged más magánélete nem érdekel, azért párszor te is teszel a sajátodra utalást a fórumon.
Egy mondat ragadt meg még az adatlapodon tett látogatásomból: "Ha ennyien utálnak, valamit jól csinálok" - az idézet nem pontos, de a lényeg ez. Phaedra, utálat között is van különbség. Van az a fajta utálat, amikor az emberek sokkal inkább irigyek rád, és azért nem kedvelnek, mert mások sikerében a saját sikertelenségüket látják. Van az a fajta utálat, ami viszont tényleg az: amikor az ember személyisége irritáló, idegesítő, zavaró, és már másokat sem hagy nyugton. Elképzelhető, hogy te B.-t ilyen téren nem kedveled, de gondolkozz el: valószínűleg téged se szívlelnek sokan, főleg, ha az előkelő és bájos modorodat mással is előveszed. 
Leszögezném: én nem utállak. Igazából irritáló se vagy a számomra, mint említetted, azokkal az emberekkel, akikkel nem értek egyet, van olyan eset, hogy leállok megvitatni a dolgot az illetővel - ha az illetőt kellőképpen nyugodtan és intelligensnek tartom hozzá -  és van, amikor átsiklok fölöttük - ha nekem sikerül a legtöbbször a te kommentjeiden átsiklanom, neked miért meg ez oly nehezen? 
Lehet, most nevetni fogsz, de a leginkább a szánalom, azaz érzelem, amit kiváltasz belőlem. Belemehetnék most az elemezgetésedbe, hogy külső szemmel milyennek tűnsz, és ezek minek lehetnek a következményei, de úgy gondolom, jogom nincs hozzá, te se vagy rá kíváncsi, és ez nem ide illő téma. További áldott jó életet kívánok neked, és ezt a lehető legnagyobb szeretettel mondom - de tényleg. 
U.i.: Bármi sértőt írtam, nem kifejezett szándékomban állt. Utólagos bocsánatot kérek. 
Többiek: ahogyan írtam előbb is, miéééért olyan fájdalmas dolog továbbgörgetni egyes hozzászólásokon? Beismerem, egy számomra kedves ismerősömet bántjátok, de tegyük fel, nem lenne az. Már az én szememet szúrja, hogy gyakorlatilag minden témából képesek vagytok kihozni B.-t, és össznépi gyűlölködésbe kezdeni. Azért kapjatok már az eszetekhez, ti nevezitek magatokat toleráns csapatnak, akik egy internetes fórumon mások magánéletére tesztek megjegyzéseket - apropó: a magánéletéről ő azt oszt meg amit akar, és nektek ebbe sok beleszólásotok nincs - és kiutáljátok az embert? Komolyan, azért szomorú, hogy idáig fajultunk. Kíváncsi vagyok, ha veletek lenne ugyanez, és a Starity felhasználói köre nekiállna szinte minden második cikkben titeket/téged szidni, hogyan vennétek. 
Befejeztem, aki végigolvasta, annak ezer köszönet, bármi bántót írtam, előre is elnézést, nem volt szándékomban. 
Igen, bizonyára jöttem B. fenekét nyalni, mert érzem előre, hogy én leszek a következő, akinek jönnek a megjegyzések...
Bár maradtam volna a Neonon...

Nos, elnézésedet kérem, de hozzászólásod első részét figyelmen kívül hagynám. Ha érdekel a "mi miért?", akkor megtalálod valahol az egyik AmyVie-nek szánt válaszomban.
Te nem vagy az oldal aktív tagja 2 éve. Szerintem nem ismered te annyira B.-t. Számtalan agymenését ignoráltam, de tényleg számtalanat. Inkább meghagytam magamnak, hogy igen, ő egy begyöpösödött ember. Voltak, mik fölött én is elsiklottam. Példának okáért:

Idézet
Nekem meg az a véleményem, hogy az ilyen emberek mentálisan betegek. Aki ismer engem, az tudja, hogy rühellem a lányos dolgok többségét. Fegyverrajongó vagyok, imádom az autókat, filmekből és sorozatokból is inkább az akciókat kedvelem és valami iszonyatosan utálom a romantikus filmeket. Nem szeretek vásárolni és a rózsaszín leghaloványabb árnyalatát sem bírom elviselni magamon. Előbb tudok dumálni a Smith&Wesson legújabb modelljeiről, mint például az idei divatról. Sokan azt mondják rám, hogy eléggé fiús vagyok, mégsem jutott eszembe soha sem az, hogy férfivá operáltassam magamat, mert én ettől függetlenül még nő vagyok.  blink.gif Természetellenesnek tartom jó magam is ezt az átoperáltatós műtéteket. Múlt héten pont erről volt szó órán, és akkor az egyik osztálytársam felhozta, hogy miért nem támogatja a TB. Hát a f*szt támogassa a TB, már elnézést a kifejezésért! Az adófizetők pénzét nehogy már unatkozó nemiidentitás zavaros egyedek nemátalakító műtétjére költsék! Mindenesetre valóban mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy nőként vagy férfiként akar élni. Viszont én az ilyeneket előbb utaltatnám be a pszichiátriára, de ez a gyerek úgy mutogatja magát, mintha a cirkuszban lenne. Ha ő nőként akar élni lesz*rom, kisebb gondom is nagyobb, minthogy neki pénisz vagy vagina kell. De az meglehetősen bicskanyitogató, hogy mindezt a médiakereszttüzében teszi. Ne lepődjön meg, ha néhány homofób elkapja és még a lelket is kiverik belőle. A képek meg valóban eléggé amorfra sikerültek. Sok a Photoshop és még több a smink és a természetellenes kiegészítő. Adhatnak neki akármennyi ösztrogént meg progeszteront, akkor is meg fog maradni a férfias arcszerkezete.


Az, hogy valaki ilyen szintű pocskondiázásba kezd, nálam kiveri a biztosítékot. Ez túltesz minden határon. És az ilyen nem képes felfogni, hogy mekkora irdatlan nagy baromságokat ír.
Ez egy a sok-sok hasonló megjegyzése közül. Amit évek óta le kell nyelnünk. Szerintem ez már kijárt neki. De jogos, következőleg privátban küldöm, és akkor nem lesz min felháborodni.
Akkor most én is feltehetném a kérdést: miért szimpatizálsz vele? Azért, mert egyikőtök sem "állatvédő" és egyikőtök sincs megbékülve az lgbtq+ mozgalmakkal? Szerintem nem több ennél. Én pontosan tudom, hogyha ő más felfogással rendelkezne, tőle is a falat kaparnád, hiszen hozzám hasonló stílusa van. -belátom.
Másrészt te nem érzed át, ha feléd ennyi utálat özönlik. Te nem vagy az előbb említett mozgalom tagja. Nem tudod, milyen, amikor kivet, megtipor, kiröhög a társadalom, csak mert az vagy, akinek születtél/ akivé változtál a környezeted okából.
A saját magánéletemre a megfelelő helyen teszek utalást, nem pedig egy vita közepette kezdek magamról kisregényeket írni...
Utálnak - érzelmek váltok ki az emberekből. Ha valaki utál, többnyire okkal utál. Lehetséges, hogy ilyenkor elérem a célom, és az indítja el benne ezt az érzést. Ezt az érzést, amivel inkább magában tesz kárt, ha annak sikerül eluralkodnia rajta. Legalábbis ez az én véleményem. Amúgy az szintén egy utalás lett volna a magánéletemre, de ezt most akkor ne keverjük ide, ugyanis már volt róla szó.
Nem, kedves Beylára nem vagyok irigy. Nem nézek fel rá. Nem szeretnék egy olyan igazi bigott, savanyú ember lenni, mint ő. Aki transzfób, homofób és antivega(n). Ez teljesen ütközik a felfogásommal. Ha meg arra gondolsz, hogy tudom, ő ki, és miket ért el az életben, az nem érdekel. Nem az én utam.
Igen, tudom, hogy nem utálsz. Én se téged. Ez a nagy különbség köztünk az értékrendjeinkben lapul. Hiszen te világnézet terén az előzőleg említett személyre hasonlítasz.
Nem kell bocsánatot kérned, szerintem korrektül sikerült leírnod gondolataidat. smileeee.gif Hidd el, vannak itt számtalanan, akik ugyan ezt az érzést kiváltják belőlem, mint te belőled én, szóval együtt érzek.

De látod? Veled képes voltam úgymond normálisan szót váltani -szerintem. Az, hogy én milyen hangvétellel közlök valamit, az csakis a másik személytől függ, úgymond alkalmazkodom az ő hangvételéhez.
Félsz, hogy veled is ez történne? Ami azt illeti, sajnálom, ha te nem látod a fő különbséget saját magad és B. között. De tényleg, szerintem ez minden, amit mondhatnék.

UI: Asszem én ezt most itt abbahagytam. Ha valakinek akad még egyéni szocproblémája, az nyugodtan fordulhat hozzám privát levéllel.
Amyvie, - a legviccesebb az egészben az, hogy te kiáltasz kis engem gyerekesnek. Én azt kívánom - nézz magadba, és olvasd el kisregényed utolsó két bekezdését. smileeee.gif Van az a mondás, hogy "okos enged, szamár szenved". Bár ezzel nem mindig értek egyet. Szóval most "hiphiphurrázhattok" testvéreddel, amiért sikerült ezt elérnetek. Én azért őszintén remélem, hogy nem süllyedsz arra a számodra még mindig nem nyilvánvaló szintre, ahol most ő tart. Pá! smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Jody, Jolie_77, Wyrd, habibi, Darkness
2015. július 20. 17:24 #262
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.08.
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Offline offline
Idézet (Phaedra @ 2015.07.20. 11:20)
Nos, elnézésedet kérem, de hozzászólásod első részét figyelmen kívül hagynám. Ha érdekel a "mi miért?", akkor megtalálod valahol az egyik AmyVie-nek szánt válaszomban. 
Te nem vagy az oldal aktív tagja 2 éve. Szerintem nem ismered te annyira B.-t. Számtalan agymenését ignoráltam, de tényleg számtalanat. Inkább meghagytam magamnak, hogy igen, ő egy begyöpösödött ember. Voltak, mik fölött én is elsiklottam. Példának okáért:
Az, hogy valaki ilyen szintű pocskondiázásba kezd, nálam kiveri a biztosítékot. Ez túltesz minden határon. És az ilyen nem képes felfogni, hogy mekkora irdatlan nagy baromságokat ír. 
Ez egy a sok-sok hasonló megjegyzése közül. Amit évek óta le kell nyelnünk. Szerintem ez már kijárt neki. De jogos, következőleg privátban küldöm, és akkor nem lesz min felháborodni.
Akkor most én is feltehetném a kérdést: miért szimpatizálsz vele? Azért, mert egyikőtök sem "állatvédő" és egyikőtök sincs megbékülve az lgbtq+ mozgalmakkal? Szerintem nem több ennél. Én pontosan tudom, hogyha ő más felfogással rendelkezne, tőle is a falat kaparnád, hiszen hozzám hasonló stílusa van. -belátom.
Másrészt te nem érzed át, ha feléd ennyi utálat özönlik. Te nem vagy az előbb említett mozgalom tagja. Nem tudod, milyen, amikor kivet, megtipor, kiröhög a társadalom, csak mert az vagy, akinek születtél/ akivé változtál a környezeted okából.
A saját magánéletemre a megfelelő helyen teszek utalást, nem pedig egy vita közepette kezdek magamról kisregényeket írni...
Utálnak - érzelmek váltok ki az emberekből. Ha valaki utál, többnyire okkal utál. Lehetséges, hogy ilyenkor elérem a célom, és az indítja el benne ezt az érzést. Ezt az érzést, amivel inkább magában tesz kárt, ha annak sikerül eluralkodnia rajta. Legalábbis ez az én véleményem. Amúgy az szintén egy utalás lett volna a magánéletemre, de ezt most akkor ne keverjük ide, ugyanis már volt róla szó.
Nem, kedves Beylára nem vagyok irigy. Nem nézek fel rá. Nem szeretnék egy olyan igazi bigott, savanyú ember lenni, mint ő. Aki transzfób, homofób és antivega(n). Ez teljesen ütközik a felfogásommal. Ha meg arra gondolsz, hogy tudom, ő ki, és miket ért el az életben, az nem érdekel. Nem az én utam.
Igen, tudom, hogy nem utálsz. Én se téged. Ez a nagy különbség köztünk az értékrendjeinkben lapul. Hiszen te világnézet terén az előzőleg említett személyre hasonlítasz.
Nem kell bocsánatot kérned, szerintem korrektül sikerült leírnod gondolataidat. smileeee.gif Hidd el, vannak itt számtalanan, akik ugyan ezt az érzést kiváltják belőlem, mint te belőled én, szóval együtt érzek.
De látod? Veled képes voltam úgymond normálisan szót váltani -szerintem. Az, hogy én milyen hangvétellel közlök valamit, az csakis a másik személytől függ, úgymond alkalmazkodom az ő hangvételéhez.
Félsz, hogy veled is ez történne? Ami azt illeti, sajnálom, ha te nem látod a fő különbséget saját magad és B. között. De tényleg, szerintem ez minden, amit mondhatnék.
 
UI: Asszem én ezt most itt abbahagytam. Ha valakinek akad még egyéni szocproblémája, az nyugodtan fordulhat hozzám privát levéllel. 



Nem privátba írom, remélem elolvasod.

Pont ezen a nyáron lett 2 éve, hogy regisztráltam, előtte pedig felhasználói fiók nélkül figyeltem az eseményeket.
Nem mondom, hogy B. szakértője vagyok, és mindent tudok róla, de volt vele szerencsém beszélgetni, és érdekes mód, én jó pár dologban az ellentetjét vettem észre, mint amiket ti állítotok róla.

Nem tudom, Phaedra, miért szimpatizálsz a többi felhasználóval? Velük miben értesz egyet? Közösen nem kedvelitek B.-t, netán mindannyian állatvédők vagytok, vagy valamilyen különböző identitású emberek? Miből gondolod, hogy ez nem több? Elvégre, a privát beszélgetéseinkbe nem látsz bele. Azért azt erős túlzás lenne ennyi ismeret alapján állítani, hogy amit mi privátban beszélünk, kizárólag eme két téma gyökere és ágai. Egyébként is, nálunk is volt olyan, pontosan a melegeket illető témában, amiben én és B. nem értettünk egyet. Volt belőle vita, vagy probléma? Abszolúte nem, mindkettőnk elmondta a saját álláspontját, nem értettünk egyet, pont. Haladtunk tovább, és másról beszélgettünk.
Egyébként, alapul szolgálhat egy teljesen logikátlan, még is oly egyszerű érv: azért szimpatizálok vele, mert senki más nem. Nyilván nem csak erről van szó, de akár ezt is mondhatnám.
A szimpatizálás több dolgon alapszik. Egy ilyen fórumon, és magán az interneten nem hinném, hogy mélyebb szintű, lelki alapokon nyugvó szimpatizálásba és kapcsolattartásba bele lehet menni – bár, ez emberfüggő.

Nem vagyok eme mozgalmak tagja, de utálatból eleget kaptam. Tudom, tudom, nem vagy kíváncsi más magánéletére, én sem szeretem kiadni magam, de idevágó dolog révén elmondom: a múltban, bár semmilyen szexuális identitással nem volt problémám, sok más kifolyó okból engem ugyanúgy kiközösítettek, lelkileg terrorizáltak, és ha kellett, ezt a nyilvánosság előtt. Nem szívesen mennék bele a részletekbe, és eleveníteném fel ezeket a dolgokat, de ez is egy példa arra, hogy nem csak akkor bánnak veled így, ha ok is van rá. Feltételezem, te egyike vagy a fent említett közösség valamelyikének, sajnálom, hogy téged emiatt valaha is bántottak, de azt kell mondjam, engem is, csak teljesen más dolog miatt. Pontosan ezért nem tűröm, ha valaki embertelenül bánik a másikkal, annyiba nem veszi a másikat, mint embertársát. Ha kiközösítik az embert, ha össznépi gyűlölködésbe kezdenek. Ez pedig csak töredék volt, amit meséltem. Mindenkinek vannak ilyen dolgai, mindenkit kísértenek ezek a dolgok, ezzel pedig egyszerűen nem lehet kivágni magunkat egy helyzetből.
Mondok jobbat: vallásos ember vagyok, és az független, hogy milyen vallású, már csak emiatt itt a Starityn is tettek rám megjegyzést, hogy bizonyára a hitemből adódóan hülye és begyöpösödött ember vagyok. Rosszul esett, mert ugyanúgy,mint neked a saját „problémád” (nem jutott erre jobb szó az eszembe) és arra tett megjegyzések, nekem is ezek rosszul esnek.

Attól még ugyanúgy teszel rá utalást. Az, hogy cikk alatt, vagy fórumon, nem mindegy?

Félreértesz, nem mondtam, hogy irigy vagy B.-ra, nem erre akartam kitérni. Ha én fogalmaztam rosszul, bocsánat, csak azt akartam szemléltetni, hogy az utálatnak is vannak fajtái, és nagyon nem mindegy, hogy az ember melyiket kapja. Ahogyan te leírtad, szerintem ezt nem is kell taglalnom.
Viszont, megint nem értem, miért bigott/savanyú valaki, ha nem szívleli a homoszexuálisok körét. Régen én is kapásból rávágtam egy vegán emberre, hogy hülye, mára rájöttem, hogyha logikusan elmondja mi az ő álláspontja, minden erőszakos kényszermeggyőzés nélkül, el tudom fogadni megérteni. Követni ugyan nem fogom, de az ő dolga.

De ha ennyire nem érdekel, miket ért el az életben, és ki ő, akkor megint visszajutunk oda, hogy miért vagy vele ennyire elfoglalva? Oké, tegyük fel, megbántott a bemásolt kommenttel – nem érdekel, miért foglalkozol vele? Nyugodtan hülyézz le, de ez nekem megint ellentmondás egy kicsit.


Igen, te is korrektül és normálisan visszaírtál, még ha privátban szidsz is, legalább velem megtisztelő volt a stílusod. Ha a múltkorinál is ugyanígy reagálsz másoknak, értelemszerűen nem kaptam volna fel a vizet akkor sem.

Nem, a kiközösítéstől és az őrületbe kergetéstől már csak azért sem félek, mert ez az oldal megadja a lehetőséget, hogy teljesen anonim legyél, és ha nem akarsz, ne kelljen megadnod magadról olyan adatot, amit nem szeretnél, hogy publikálva legyen.
Nem is félek, inkább úgy nevezném, hogy tudom előre, hogy nem azért leszek én is meghurcolva, mert hasonlítanék B.-re, hanem mert a „pártfogásomba vettem”, bár megint kihangsúlyoznám, hogyha másról lenne szó, és ilyen szinten kezdenék kicsináli az illetőt, megtettem volna. Akár nálad/veled is.
2015. július 28. 17:07 #263
myblanka
myblanka
visszatérő vendég
 
StátuszNem vagyok flegma, csak a válság miatt spórolok a kedvességemmel.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.07.13.
Hozzászólás: 369
Csatolások: 118
Azonosító: 246450
Offline offline
szegény kutyák
2015. augusztus 02. 11:17 #264
- törölt felhasználó -    
büszke vagyok rájuk. Szegény kutyusok sad.gif És pár kedvencem is besegitett smileeee.gif De minden sztárnak le a kalappal.. Sok ember le se sz__ja ezt az egészet. A kutyusokat nagyon sajnálom sad.gif nem tudom mit mondjak..
2015. augusztus 02. 15:47 #265
blanka5
blanka5
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.07.30.
Hozzászólás: 180
Csatolások: 0
Azonosító: 247454
Offline offline
Szegény kutyátk
2015. augusztus 09. 13:29 #266
Zsuzsi11
Zsuzsi11
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.10.
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 242549
Offline offline
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban ahogy az állatokkal bánik" - Mahatma G.

Ennyit róluk. Hihetetlen hogy mire vetemednek az emberek... egyszer el kellene menni Kinába, tartani egy "akiakutyafesztiválrajönelvágjukanyakát" napot. Ott meg ember húst lehet majd enni...
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. augusztus 14. 11:04 #267
Lia366
Lia366
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.24.
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 243000
Offline offline
Nem tudom hogy ennek mi értelme és szerintem a sztárok jól teszik hogy kampányolnak és szerintem az is felháborító hogy így bánnak szegény kutyákkal
2015. augusztus 23. 13:08 #268
anzi
anzi
 
StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.30.
Hozzászólás: 870
Csatolások: 0
Azonosító: 148296
Offline offline
Ian a világ legjobb pasija,és a legjobb ember <3
2015. augusztus 25. 19:25 #269
starwberrygirl614
starwberrygirl614
új tag
 
StátuszJustin all over
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.08.21.
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 248718
Offline offline
ez borzalom
2015. december 06. 16:38 #270
Bereczki Anita
Bereczki Anita
új tag
 
Státusz,,Az igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.03.12.
Hozzászólás: 95
Csatolások: 2
Azonosító: 241384
Offline offline
Büszke vagyok a hirességekre ! <3 Szegény kutyák sad.gif sad.gif ! Tapasztalná az aki kitalálta ezt az egész baromsagot! >_<
2016. március 25. 19:31 #271
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez szép dolog tőlük! Én is ellenzem! biggrin.gif
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!