A múlt hétvégén lezajlott San Diegó-i Comic Conon Jeff Davis, az MTV Teen Wolf című sikersorozatának készítője bejelentette, hogy jövőre érkezik a hatodik szezon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatodik évadra is visszatérnek Beacon Hills farkasai
2015. július 13. 11:15
2015. július 13. 11:41
Valamelyik nap olvastam Twitteren és rettentően örülök neki^^ Imádom, ez a kedvenc sorozatom, nagyon várom már!^^
2015. július 13. 12:16
Örülök, de szerintem nem fogják tudni sokáig húzni ezt a középiskolás dolgot, a színészek is egyre idősebbek és lassan kinőnek a szerepből. Emellett Dereket és más régi szereplőket is nagyon hiányolok, nélkülük már nem az igazi a sorozat.
2015. július 13. 12:32
Annyira boldog voltam, amikor megtudtam hogy lesz hatodik évad! Remélem a Liam-et alakító Dylan Sprayberry is marad, mert nekem ő a személyes kedvencem.
2015. július 13. 12:47
nono2002 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 143247 offline |
Pfuu..elmondhatatlanul örülök azért is mert lesz 6.évad és azért is hogy Holland szerepelni fog a 6.évadba is. ♥♥
Imádom ezt a sorozatot♥!
Remélem Stiels és Lydia összejönnek (végre) a 6.évadban !
És azt is remélem hogy Theo vagyis Cody Christian is marad
Teen Wolf 4ever!♥♥♥♥
Imádom ezt a sorozatot♥!
Remélem Stiels és Lydia összejönnek (végre) a 6.évadban !
És azt is remélem hogy Theo vagyis Cody Christian is marad
Teen Wolf 4ever!♥♥♥♥
2015. július 13. 12:52
Anne_14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 244955 offline |
Nagyon imádom ezt a sorozatot, nem akarom hogy egyszer is vége legyen! Az 5. évaddal nem bírok betelni *-* Remélem a 6. évadban is benne lesz Cody Chistian és Dylan Sprayberry <3
2015. július 13. 13:02
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline |
Áááááá!De jó!Már alig várom.Imádom ezt a sorozatot.Bár annak nem örülök,hogy a Theo összejön a Maliaval.
I♡Theo...
I♡Theo...
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után