Új fantasy/sci-fi sorozat érkezik jövő januárban, méghozzá Terry Brooks Shannara krónikái alapján.
A sorozat az MTV-n fut majd, a Comic Conon pedig levetítettek egy videót, melyben a sorozatból vett jelenetek mellett a szereplők, és a könyvek írója is nyilatkozott.
Nekem nagyon ígéretesnek tűnik, az előzetes alapján sok munkát fektettek a látványba és a kosztümökbe. Már csak a könyveket kéne beszerezni és elolvasni valahogy.
The Shannara Chronicles / Shannara: A jövő krónikája (2016– )
2015. július 15. 16:56
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
10 felhasználónak tetszik:
bitchina,
silenc,
Lindsay019,
LDreamP,
Average Girl,
Lady Suzy,
missdaisy,
Toxic,
An_d_a,
Minimanó94
2015. október 12. 02:03
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
képek + poszter
17 felhasználónak tetszik:
Cintii,
Alison Lerman,
bitchina,
Lindsay019,
ScreamQueens,
kurrek,
LDreamP,
Lady Suzy,
duracell,
gaeljet2,
silenc,
missdaisy,
Toxic,
An_d_a,
Juanita,
Minimanó94,
buzakaro
2016. január 08. 21:22
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
13 felhasználónak tetszik:
Cintii,
Alison Lerman,
bitchina,
Lindsay019,
kurrek,
LDreamP,
Rocket,
silenc,
missdaisy,
Toxic,
Juanita,
Minimanó94,
buzakaro
2016. január 17. 16:00
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
1x01 & 1x02 - "Chosen" stills (HQ)
LDreamP,
duracell,
missdaisy,
Toxic,
Lindsay019,
An_d_a,
Juanita,
Minimanó94,
Cintii,
buzakaro
2016. január 17. 16:09
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
1x04 - "Changeling" stills (HQ)
LDreamP,
duracell,
missdaisy,
Toxic,
Lindsay019,
An_d_a,
Juanita,
Minimanó94,
Cintii,
buzakaro
2016. február 14. 19:42
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Sajnálom, hogy eddig vártam vele és nem kezdtem el azonnal nézni, amint megláttam a plakátokat róla a városban.
Általában 3-4 rész kell, míg megszeretek egy sorozatot, de most teljesen másként történt. Izgalmas, akciódús volt a nyitás, és ez a hetedik részre sem változott meg. A női főszereplő végre nem csak nyafog, hanem küzd, Amberle igazán jó karakter. A kezdeti unszimpátia után pedig Wil is belopta magát a szívembe, ahogy Eretria is nagyon szerethetővé nőtte ki magát.
Lényeg a lényeg, jó egy egyedi sorozattal találkozni a sok egysíkú történet mellett. Azt nem tudom, hány évadot terveznek, de remélem nem kap kaszát az első után. Én nagyon sajnálnám.
Általában 3-4 rész kell, míg megszeretek egy sorozatot, de most teljesen másként történt. Izgalmas, akciódús volt a nyitás, és ez a hetedik részre sem változott meg. A női főszereplő végre nem csak nyafog, hanem küzd, Amberle igazán jó karakter. A kezdeti unszimpátia után pedig Wil is belopta magát a szívembe, ahogy Eretria is nagyon szerethetővé nőtte ki magát.
Lényeg a lényeg, jó egy egyedi sorozattal találkozni a sok egysíkú történet mellett. Azt nem tudom, hány évadot terveznek, de remélem nem kap kaszát az első után. Én nagyon sajnálnám.
2 felhasználónak tetszik:
LDreamP,
Minimanó94
2016. február 14. 20:01
Szerintem meg marha unalmas, tesco gazdaságos tini light fantasy.
2016. február 19. 12:51
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline |
Amikor meghallottam, hogy Januárban érkezik meg, már alig vártam, hogy elkezdhessem.
Nagyon tetszik a sorozat felépítése. A gyönyörű helyek és a részletesen kidolgozott berendezés, na meg a ruhák. Nagyon tetszenek.
A szereplők: Ez is egy olyan sorozat, ami ugye 3 kamaszról szól, akiknek meg kell menteniük a világukat. Annyiból jó, hogy kicsit eltér a többi ehhez hasonló filmtől/sorozattól.
Tetszik benne a szerelmi háromszög. Habár jobban szurkolok Wil-Amberle párosnak, mint a Wil-Eretria párosnak. Szerintem az első páros nagyon édes
Nagyon tetszik a sorozat felépítése. A gyönyörű helyek és a részletesen kidolgozott berendezés, na meg a ruhák. Nagyon tetszenek.
A szereplők: Ez is egy olyan sorozat, ami ugye 3 kamaszról szól, akiknek meg kell menteniük a világukat. Annyiból jó, hogy kicsit eltér a többi ehhez hasonló filmtől/sorozattól.
Tetszik benne a szerelmi háromszög. Habár jobban szurkolok Wil-Amberle párosnak, mint a Wil-Eretria párosnak. Szerintem az első páros nagyon édes
2 felhasználónak tetszik:
LDreamP,
Minimanó94
2016. február 19. 13:42
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
Idézet (Dóra119 @ 2016.02.19. 12:51)
Amikor meghallottam, hogy Januárban érkezik meg, már alig vártam, hogy elkezdhessem.
Nekem volt pár pillanat, amikor jobban szurkoltam az Amberle-Eretria párosnak.
2016. március 05. 16:45
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (Cintii @ 2016.03.05. 10:43)
Imádtam mind a 10 részt. A kedvencem Eretria volt. Remélem lesz második évad, mert jó az egész történet, a szereplők.
Hasonlóan érzek, én is imádtam Eretria-t, habár mindig a Wil és Amberle párosnak szurkoltam. Reménykedem a folytatásban, a 10 rész alatt teljesen beleszerettem a történetbe. Ráadásul nyitott a vége, nagyon nyitott, egyértelműen lehetne tovább fűzni.
2016. március 06. 17:12
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Idézet (An_d_a @ 2016.03.05. 16:45)
Hasonlóan érzek, én is imádtam Eretria-t, habár mindig a Wil és Amberle párosnak szurkoltam. Reménykedem a folytatásban, a 10 rész alatt teljesen beleszerettem a történetbe. Ráadásul nyitott a vége, nagyon nyitott, egyértelműen lehetne tovább fűzni.
És szerintem fogják is folytatni ... Legalább is nagyon ajánlom nekik... Persze még nem találtam semmi erről szóló hírt, de egyszerűen nem kaphat kaszát pont most. Ilyen vég után meg aztán pláne nem!
Én is imádom a sorozatot, én sem kezdtem el, mikor reklámozták nekem anyukám mondta, hogy neki nagyon tetszik és annyit beszélt róla, hogy én is megnéztem, aztán pár nap alatt le is tudtam az addigi részeke, most meg már hiányzik is. Bevallom nekem Wil egyáltalán nem szimpatikus, nem tudom miért. Az én favoritom Ander és Bandon... Az is igaz, hogy nagyon "lightos tini" sorozat, de nem baj az, kell ez nekem!!!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni