Harry Potter legendás világát az írónő olyan részletgazdagon álmodta meg, hogy a könyvekben el sem fért minden: számos érdekességről csak utólag, interjúk során mesélt. Lássunk 21 különös tényt a varázsvilágról és a szereplők hátteréről!
A teljes cikkhez kattints ide!
21 érdekesség a Harry Potterről, melyet az írónő utólag árult el
2015. augusztus 08. 21:26
![]() |
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 ![]() |
Jó kis cikk lett
Mindig is imádni fogom a Harry Pottert <3

2015. augusztus 08. 21:29
![]() |
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 ![]() |
érdekes cikk
2015. augusztus 08. 21:33
![]() |
Tessaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 203299 ![]() |
Óóó köszönöm a cikket
Imádom olvasni az ilyen kulisszatitkokat
13. de akkor miért nem Charlie??? miért pont Fred???
Charlie-ról annyit tudni ,hogy Romániában él és sárkányokat hajt pff...ezzel szemben Freddie...ajj ...ezt, meg Sirius halálát sosem fogom megemészteni.

Imádom olvasni az ilyen kulisszatitkokat

13. de akkor miért nem Charlie??? miért pont Fred???
Charlie-ról annyit tudni ,hogy Romániában él és sárkányokat hajt pff...ezzel szemben Freddie...ajj ...ezt, meg Sirius halálát sosem fogom megemészteni.

2015. augusztus 08. 21:42
![]() |
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 ![]() |
Érdekes, és sok ponton igen szomorú lett a cikk.
Neville-t én végig nagyon sajnáltam, olyan védtelen és magára maradt karakter volt, éppen ezért szörnyű olvasni, hogy az írónő elképzelése szerint sose épültek fel a szülei.
Draco... Nos, én nem szerettem sosem, viszont Tom Felton a filmekben jól nézett ki, manapság viszont már nem nyűgöz le a külseje. Jobb volt, mikor borotválkozott.
Még jó, hogy nem nyírta ki Ront! Így is rengeteg karakter halt meg a hetedik részben, sőt, az egész széria során, túlnyomórészt jók! Emlékszem, Fred és Remusék halála engem nagyon megérintett.
+1.
Ginny pedig sikeres kviddicsjátékos lett, ha jól tudom.
Neville-t én végig nagyon sajnáltam, olyan védtelen és magára maradt karakter volt, éppen ezért szörnyű olvasni, hogy az írónő elképzelése szerint sose épültek fel a szülei.
Draco... Nos, én nem szerettem sosem, viszont Tom Felton a filmekben jól nézett ki, manapság viszont már nem nyűgöz le a külseje. Jobb volt, mikor borotválkozott.
Még jó, hogy nem nyírta ki Ront! Így is rengeteg karakter halt meg a hetedik részben, sőt, az egész széria során, túlnyomórészt jók! Emlékszem, Fred és Remusék halála engem nagyon megérintett.
+1.
Ginny pedig sikeres kviddicsjátékos lett, ha jól tudom.
2015. augusztus 08. 21:54
![]() |
Bibianka2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 232296 ![]() |
Dumbledor, mint meleg? hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
ezt azért nem gondoltam volna

2015. augusztus 08. 22:20
Nagyon jó cikk lett
Umbride-ról mindig a volt magyar-tanárom jut egyébként eszembe :'D
Egyébként, akármilyen kis undok volt Draco, nekem mindig kedvencem volt, Sirius, a Weasley-ikrek, Piton és Luna mellett
És éppen ezért nagyon szomorú vagyok, három kedvencem is ki lett nyírva...

Umbride-ról mindig a volt magyar-tanárom jut egyébként eszembe :'D
Egyébként, akármilyen kis undok volt Draco, nekem mindig kedvencem volt, Sirius, a Weasley-ikrek, Piton és Luna mellett

2015. augusztus 08. 22:32
![]() |
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 ![]() |
Nagyon jó lett!
2015. augusztus 08. 22:36
![]() |
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 ![]() |
Nagyon jó cikk lett!

2015. augusztus 08. 22:40
Nagyon jó cikk lett! Imádom az egész sorozatot!( de a hetedik a kedvencem)
2015. augusztus 08. 22:44
![]() |
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 ![]() |
Nagyon jó cikk lett, imádok ilyeneket olvasni! Neville szüleit nagyon sajnálom, ahogy Lupint, Tonkst, Fredet, és a többieket is. Pitont mindig imádtam, de Dracot én valahogy nem szerettem, Tom Feltont viszont nagyon. Harry Potter forever ♥
Kapcsolódó sztárok

Joe Jonas és Sophie Turner válása: a háttérben óriási háború folyik?
Joe Jonas és Sophie Turner válása: a háttérben óriási háború folyik?
Kifelé igyekeznek nyugodt képet festeni a válásukról.

Jon Bon Jovi ezért nem fog fellépni a fia és Millie Bobby Brown esküvőjén
Jon Bon Jovi ezért nem fog fellépni a fia és Millie Bobby Brown esküvőjén
Nem fog énekelni a sztár.

Kiderült, mikor romlott meg Hugh Jackman házassága
Kiderült, mikor romlott meg Hugh Jackman házassága
Nem bírták a nehéz időszakot.

Majdnem 30 év után válik: Hugh Jackman összetört
Majdnem 30 év után válik: Hugh Jackman összetört
A színész nem így tervezte az életét.

Vanessa Hudgens emlékeztette rajongóit arra, hogy ő nem latina
Vanessa Hudgens emlékeztette rajongóit arra, hogy ő nem latina
Sokan ezt gondolják róla.