A 23 éves énekesnő ötödik lemeze októberben érkezik, amelynek dallistáját tegnap fedték fel, többek között Kim Kardashian, Adam Lambert, Jennifer Lopez és Pete Wentz segítségével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárbarátai leplezték le Demi Lovato albumának dallistáját
2015. augusztus 27. 12:45
2015. augusztus 27. 12:49
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Ez tök jó, hogy mindegyiket más tette ki. Ötletes!
2015. augusztus 27. 12:53
Szent sz.r, nem viccelt, amikor azt mondta, hogy ennyi volt, befejezte a szrakodást és eljött végre az ő ideje. Mennyire badass, tüzes az albumborító, és ennél találóbb címet nem is adhatott volna (ami baromira meglepett, az az, hogy az ATRL, akinek a tagjai folyamatosan gyalázzák őt, most csupa-csupa pozitív dolgot írtak róla ), mert ez az egy szó tökéletesen jellemzi ezt az új érát, ami már most magasan veri az Unbroken korszakot, pedig a DEMI után nem bíztam benne, hogy ez valaha sikerülni fog neki. Hát, szerencsére rám cáfolt. Az öt albuma közül, számomra ennek vannak a legkirályabb dalcímei; a legjobban az Old Ways, Stone Cold, Lionheart, For You (mert van egy olyan érzésem, hogy ez Wilmernek/ről szól), valamint a Father miatt vagyok izgatott, amire már most jobb ha elkezdem felkészíteni a szívem, mert tuti, hogy a For The Love Of A Daughter és a Shouldn't Come Back lezárása lesz. sad.gif De Iggy is kezd egyre inkább felcsigázni a duettjük kapcsán, pedig az elején nagyon tartottam tőle, de azok az apró információk alapján amiket elhintett, egész ígéretesnek tűnik. laugh.gif
PS: Köszönet az Island Recordsnak és Charlie Walknak, amiért ilyen klassz dolgot találtak ki a dallista bejelentésére. Már ebben a pár hónapban többet tettek a karrierjéért, mint a HWR az elmúlt 8 évben összesen... A VMA-s fellépését pedig nála jobban kevesen érdemlik meg, 8 év kemény munkájának a gyümölcse, hogy vasárnap végre ott állhat majd azon a színpadon. Nagyon büszke vagyok rá!
PS: Köszönet az Island Recordsnak és Charlie Walknak, amiért ilyen klassz dolgot találtak ki a dallista bejelentésére. Már ebben a pár hónapban többet tettek a karrierjéért, mint a HWR az elmúlt 8 évben összesen... A VMA-s fellépését pedig nála jobban kevesen érdemlik meg, 8 év kemény munkájának a gyümölcse, hogy vasárnap végre ott állhat majd azon a színpadon. Nagyon büszke vagyok rá!
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2015. augusztus 27. 13:00
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Kimmel mióta "barátok"
2015. augusztus 27. 13:05
Idézet (DirectionerGirl001 @ 2015.08.27. 13:00)
Kimmel mióta "barátok"
2010. Ő azon kevés emberek egyike, aki a rehab alatt sem hagyta cserben, és végig mellette állt..
2015. augusztus 27. 13:07
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline |
Kim Kardashian? Jennifer Lopez? Milyen nagy ledöbbenés hogy Deminek a barátai.
2015. augusztus 27. 13:28
Nagyon ötletes!
És nem tudom, de valamiért bírom Kim-et ... és a borító is baromi jó ♡
És nem tudom, de valamiért bírom Kim-et ... és a borító is baromi jó ♡
2015. augusztus 27. 13:33
És J.Lo-val mióta ,,Barátok"?Nem is tudtam.Valaki magyarázza ezt el nekem!!!
2015. augusztus 27. 13:46
Nem is tudtam, hogy a felsoroltak közül sokan barátai...na de a borító az nagyon jó lett!
2015. augusztus 27. 13:52
Idézet (Anikacica15 @ 2015.08.27. 13:33)
És J.Lo-val mióta ,,Barátok"?Nem is tudtam.Valaki magyarázza ezt el nekem!!!
Istenem, látom egyeseknek megint sikerült megragadni a cikk lényegét.. 1 évvel ezelőtt kerültek közeli viszonyba, olyannyira, hogy a téli szünetükben együtt nyaraltak, és JLo elmondása alapján a sűrű időbeosztásuk ellenére igyekeznek időt szakítani egymásra. Részletezzem még, vagy kielégítő a válasz...?
2015. augusztus 27. 14:00
Őő oké csak nekem tűnt fel, hogy a megjelenések szinte majd nem egybe esnek Selena Gomez REVIVAL című lemézével? Pl.: Az első promóciós dalt majd egyszere adták ki, októberben jelenik meg mind két album....
Egyébként tetszik a kép, de már egy kicsit unom ezt az összetörhetetlen, magabiztos dolgot. Unbroken meg Confident. Most komolyan, szeretem a zenéjét ( jó évbe 2x hallgatom) de valami ötletesebb is lehetet volna.
Amúgy nem is tudtam, hogy JLo ismeri Demit.
Egyébként tetszik a kép, de már egy kicsit unom ezt az összetörhetetlen, magabiztos dolgot. Unbroken meg Confident. Most komolyan, szeretem a zenéjét ( jó évbe 2x hallgatom) de valami ötletesebb is lehetet volna.
Amúgy nem is tudtam, hogy JLo ismeri Demit.
2015. augusztus 27. 14:09
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Szép kis lista,annak örülök hogy JLo is jó barátja legalább.
2015. augusztus 27. 14:14
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Mi ez a borító? Oké, nyugtassatok meg, hogy normális az, hogyha ránézek Demire, egy pillanatra leszbikusnak gondolom magam. komolyan megirigylem Wilmert. Rohadt dögös, és ez még csak fokozódni fog az album kijövetele után. Hatalmasat fog robbanni. Eljött Demi, és a Lovaticjai ideje...muhahaha!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!