Idén ősszel tölti be 18. születésnapját az RTL Magyarország. Ezt a jeles évfordulót rendhagyó módon minden eddiginél több saját, hazai gyártású tartalommal ünnepli az ország legnagyobb és legsikeresebb média vállalkozása.
A teljes cikkhez kattints ide!
Minden idők legtöbb hazai gyártású műsorával ünnepli 18. születésnapját az RTL Klub
2015. szeptember 07. 14:03
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. szeptember 07. 15:34
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Na jó tudni,hogy nálam fiatalabb.
2015. szeptember 07. 15:37
Akelavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 6 Azonosító: 155994 offline |
Folynak a sztárok a médiából
Elég volt már a ValóVilágból
Vacsora csata, meg Hal a tortán
Letuszkolják az emberek torkán
Fitness-királynő, és Fitness-király
Mit mondhatnék? Ez mind sirály
Dik má' he. Meg zebra minta
Felpörög a sztár-körhinta.
A szívtipró pasikat nézik a lányok,
Akkora macsók, hogy mindjárt hányok
A playmate-eket bámulják a faszik,
A legnagyobb hír, hogy ki kivel baszik.
A nézettségnek megvan az ára
Kurvákat emelnek piedesztálra
Működik a bevált minta
Elég volt már a ValóVilágból
Vacsora csata, meg Hal a tortán
Letuszkolják az emberek torkán
Fitness-királynő, és Fitness-király
Mit mondhatnék? Ez mind sirály
Dik má' he. Meg zebra minta
A szívtipró pasikat nézik a lányok,
Akkora macsók, hogy mindjárt hányok
A playmate-eket bámulják a faszik,
A legnagyobb hír, hogy ki kivel baszik.
A nézettségnek megvan az ára
Kurvákat emelnek piedesztálra
Működik a bevált minta
2015. szeptember 07. 17:10
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Jó kis összefoglaló lett, gratula. Ami ebből érdekel az a Gyertek át szombat este és a boutiquehotel. A junior konyhafőnök érdekes lesz, remélem nem fogják a zsúritagok leordítani a gyerek fejét azért, ha valami nem tetszik, mint ahogy a felnőtt verzióban teszik.
2015. szeptember 07. 18:03
Lucus18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 525 Csatolások: 0 Azonosító: 210218 offline |
nagyon szeretem az RTL-t
-az 1 perc és nyersz jó, csak túl hamar kezdődik (legalábbis nekem) , és mindig lekésem
-a konyhafőnök nagyon király, és ez még jobb lesz, hisz gyerekek fognak főzni
-a gálvölgyi show nem túlzottan érdekel
- a vigyél el! szerintem nagy marhaság, viszont jót tudok rajta röhögni
-a gyertek át szombat eeste! és a Hungary's got talentre nagyon kíváncsi vagyok !
-a többi műsor meg nem nagyon érdekel még a barátokat szeretem, a híradót(XD) és a fókuszt
-az 1 perc és nyersz jó, csak túl hamar kezdődik (legalábbis nekem) , és mindig lekésem
-a konyhafőnök nagyon király, és ez még jobb lesz, hisz gyerekek fognak főzni
-a gálvölgyi show nem túlzottan érdekel
- a vigyél el! szerintem nagy marhaság, viszont jót tudok rajta röhögni
-a gyertek át szombat eeste! és a Hungary's got talentre nagyon kíváncsi vagyok !
-a többi műsor meg nem nagyon érdekel még a barátokat szeretem, a híradót(XD) és a fókuszt
2015. szeptember 07. 19:03
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Alig várom!
2015. szeptember 07. 19:48
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline |
olyan jó mikor a kitartó munkának köszönve teljesülnek álmok. A MOL is segíti a fiatal tehetségeket álmaik teljesítésében. 10-18 éves tehetséges diákok pályázhatnak, akik országos vagy nemzetközi versenyen sikereket értek el, de szakmai fejlődésükhöz támogatásra van szükség. Megéri osztani http://bit.ly/kismuvesz
2015. szeptember 07. 20:44
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Én láttam nemrég az első Vigyél el! részt, de azt is csak amiatt mert benne van egy ismerősöm. És pfujj, az a műsor szánalom!
Én itt jöttem rá, mennyire leesett az egész csatorna színvonala, nekem az RTL kezd kicsit a felnőttek Disney Chanelévé válni.
Az egyetlen valamire való műsor a Konyhafőnök, örülök, hogy folytatódik, remélem még sok éven keresztül követhetem.
Ja és azért megemlítem az Egy perc és nyersz, ami szintén jó kis műsor, lehet bele-bele nézek.
Én itt jöttem rá, mennyire leesett az egész csatorna színvonala, nekem az RTL kezd kicsit a felnőttek Disney Chanelévé válni.
Az egyetlen valamire való műsor a Konyhafőnök, örülök, hogy folytatódik, remélem még sok éven keresztül követhetem.
Ja és azért megemlítem az Egy perc és nyersz, ami szintén jó kis műsor, lehet bele-bele nézek.
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Elkelt a tinik egykori bálványa, Molnár Tamás
Elkelt a tinik egykori bálványa, Molnár Tamás
Feleségül vette szerelmét a zenész.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Harry Potter elbúcsúzott McGalagony professzortól - így tisztelgett Maggie Smith előtt Daniel Radcliffe
Harry Potter elbúcsúzott McGalagony professzortól - így tisztelgett Maggie Smith előtt Daniel Radcliffe
Elbúcsúzott egykori kollégájától.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.