17 hangulatos film Halloweenre
2015. október 31. 10:21
![]() |
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 ![]() |
Van egy pár kedvencem köztük ^^.
Amúgy lehet, hogy Magyarországon nem ünnepeljük, de talán valaki szereti mért ne ünnepelhetné meg, be van tiltva??? Nem!Mindenszentek meg November 1.-én van, szóval még csak nincsenek is egy napon ( ha valaki ebbe kötne bele).
Amúgy lehet, hogy Magyarországon nem ünnepeljük, de talán valaki szereti mért ne ünnepelhetné meg, be van tiltva??? Nem!Mindenszentek meg November 1.-én van, szóval még csak nincsenek is egy napon ( ha valaki ebbe kötne bele).
2015. október 31. 10:29
Majdnem mindet láttam, de lesz még, amit megnézek.

2015. október 31. 11:17
![]() |
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 ![]() |
ezek közül egy csomót láttam

2015. október 31. 11:31
![]() |
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 ![]() |
Wow de jok parat lattam de majd lehet megnezek meg parat:)
2015. október 31. 11:35
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én az Eleven testeket nem ajánlanám megnézésére. Nagy reményekkel ültem le megnézni anno, de nem azt hozta, mint azt vártam volna. (Nemcsak én, a barátaim is ezen a véleményen vannak.) Persze ez csak személyes vélemény, nektek lehet, hogy tetszeni fog, de nálam ez az a film versenyben van a "Legrosszabb, amit életemben láttam" címért.
2015. október 31. 12:14
![]() |
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 ![]() |
A filmek nagy részét szeretem, de a cikkel van egy nagy bajom. Magyarországon nem ünneplünk Halloween-t... Mai napig nem értem, miért kell mindent átvenni más országoktól, főleg Amerikától.
Ez van.
Ez van.

Kapcsolódó sztárok

Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Ő lesz az új évad egyik főszereplője.

Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
SNL-es monológjára utalt.

A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
Közös filmben szerepel a két sztár.

Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Lelki problémáiról vallott.

Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Elégedetlenek a színésznővel.