Starity

Provokatív kisfilmmel jelentkezett a Puskás Peti vezette The Biebers

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. november 03. 10:26 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®
 
StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 12.08.01.
Hozzászólás: 2743
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Offline offline
A napokban jelent meg a The Biebers legújabb slágergyanús szerzeménye, a Love How It Tastes.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015. november 03. 16:03 #2
- törölt felhasználó -    
Nem tetszik
2015. november 03. 17:44 #3
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper
 
Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.23.
Hozzászólás: 1330
Csatolások: 0
Azonosító: 200672
Offline offline
Még ha egyet is értenék ezzel a "támogassuk a melegeket" dologgal, akkor is bele tudnék kötni ebbe a videóba, mégpedig azért, mert többek között a szerelmi szabadosságot is promotálja. Ugyanaz az ember három különböző emberrel is csókolózik egymás után, ráadásul keveri partnerei nemét is. Ez szerintem nem a szeretetről, hanem az önkiélésről szól, az üzenete számomra, hogy ne legyél hűséges a párodhoz, csak váltogasd őket nyugodtan, semmi nem számít, csak az, hogy te jól érezd magad és megtaláld a "boldogságot". És ez a legnagyobb bajom a világgal: hogy önző. Nemrég volt ez a Bruce Jenner-ügy, amitől szintén feláll a hátamon a szőr. Az emberek képesek feláldozni bármit, és a szomorú az, hogy bárkit a saját boldogságukért. De higgyétek el, nem ez az út vezet az összetartás és a boldogság felé, hosszútávon nem. Nem azzal segítjük a másikat, ha teljesen elfogadjuk úgy, ahogy van, hanem ha tereljük a jó irányba. A szerelmi szabadosság neki se jó, inkább, ha talál valakit, akihez élete végéig hű lehet.
A homo-bi-és transszexualitás pedig, akárki akármit mond, egy lelki betegség. Igen, az embernek van lelke, ami mikroszkóppal se látható, csak érezhető. Rengeteg emberről hallottam, aki úgymond "kigyógyult" ebből különböző terápiákkal, ki nehezebben, ki könnyebben, egy biztos, hogy kigyógyultak. Csak ezt a sajtó nem szereti hangoztatni, egyrészt a mindent átható eltúlzott tolerancia miatt, másrészt mindenkinek könnyebb, ha azt hangoztatja, hogy márpedig ő úgy tökéletes, ahogy van, mint azt, hogy vannak dolgok, amik változtatásra szorulnak az életében. Ez az önhittség.
Félreértés ne essék, én nem bírálom a melegeket, fogalmam sincs, min mehet keresztül a másik, mindenképp empátiát tanúsítok feléjük, bár teljesen soha nem érthetem meg őket. De aki normálisnak hiszi ezt, az önmagát csapja be. Nem ugyanaz, de például egy Parkinson-kóros is tudja, hogy beteg és szeretne meggyógyulni. Akkor miért pont a homoszexuálisokat fogadjuk el és támogassuk, ahogy vannak? Megmondom: mert a többségük csak a saját élvezeteinek akar élni. A média pedig pont ezért nem tudósít azokról a nem is olyan ritka esetekről, amikor egy homoszexuálisból hetero válik. Keressetek rá, bár nem biztos, hogy az első száz találatban szerepelni fog...
Ennyi lett volna röviden-tömören az én véleményem a kérdésről amelyet a klip feszeget, jöhetnekaz utálkozók, az intoleránsnak, érzéketlennek nevezők, de magáról számról még annyit írnék, hogy a versszakok dallama nagyonis hasonlít a Sorry-éra, azt hittem, valami eredetibbel rukkolnak elő. Ez nem volt egy nagy eresztés, hacsak nem a klipre kívánták helyezni a hangsúlyt, ami, nekem ugyebár nem igazán jött át.
2015. november 03. 21:15 #4
Nikolett70
Nikolett70
visszatérő vendég
 
StátuszLove never dies * love ❤ hope ♡ peace
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.04.
Hozzászólás: 101
Csatolások: 660
Azonosító: 126381
Offline offline
Nekem tetszett a klip, merész , és nagyon jó lett !!! ?D <3
2015. november 04. 19:05 #5
Kiss Eszti
Kiss Eszti
visszatérő vendég
 
Státusz*Lumberjack was well known in the town, When he cut his smallest finger down*
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.02.
Hozzászólás: 133
Csatolások: 0
Azonosító: 177006
Offline offline
Nem tudom! Gáz, ha nekem tetszik?! Mert nekem ez nagyon is tetszik. Szerintem ötletes és elgondolkodtató a videó. Szeretem ha valaminek van mondanivalója! Mondjuk én nem vagyok odáig az ilyen zenékért, nem szeretem az elektronikus-pop zenéket, de nem nagyon tudok negatív dolgot mondani róla. Szerintem nem lett rossz. Tetszett! smileeee.gif
2015. november 05. 19:27 #6
- törölt felhasználó -    
Nagyon érdekes klipp lett az tény, nem csodálom, hogy ennyire megosztja a véleményeket.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok