Hosszú várakozás után végre újra van miért izgulniuk a Star Trek rajongóinak, ugyanis jövő nyáron kerül a mozikba a franchise legújabb alkotása.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett az új Star Trek-film előzetese
2015. december 15. 08:44
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2015. december 15. 12:15
Úgy látszik nem sok űr lesz benne. A STAR Trek-ben...
Legyek én a party pooper, de ez akkor is gagyinak néz ki (pedig imádom a 2009-es filmet)
Legyek én a party pooper, de ez akkor is gagyinak néz ki (pedig imádom a 2009-es filmet)
2015. december 15. 13:48
![]() |
Kincsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 170241 ![]() |
Hát nem is tudom....számomra a Star Trek feeling megint nem érződik, csakúgy mint az előző, 2013-as résznél. Nekem a Star Trek mindig a galaxis tudományos és békés megismerését jelentette. Azért meg fogon nézni a filmet, de a trailer sajnos nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Ettől függetlenül imádom az egész franchiset.
2015. december 15. 16:23
![]() |
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 ![]() |
Hát rájötek hogy a Star Wars után nekik is lépnijük kell
2015. december 15. 22:09
![]() |
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 ![]() |
Nekem sokakkal ellentétben pont azért tetszik, mert valahogy más mint a sorozat. Utáltam a sorozatot, egy részt sem láttam belőle, de a film nagyon tetszik.
Ja, és kedves BlackVeilBrides-26: Valószínűeg az első Star Trek rész már akkor kész volt amikor a Star Wars legújabb része még tervben sem volt..

Ja, és kedves BlackVeilBrides-26: Valószínűeg az első Star Trek rész már akkor kész volt amikor a Star Wars legújabb része még tervben sem volt..

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.