Évek óta folynak a találgatások azt illetően, miért nem vállalt gyereket a népszerű énekesnő, aki nemrégiben megelégelte a pletykákat, és ő maga árulta el, mi áll döntése háttérben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Keresztes Ildikó elárulta, miért nem lett gyereke
2016. január 04. 11:21
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. január 04. 11:33
Én teljesen megértem..
Ha nem érezte rá magát alkalmasnak,akkor ez így sokkal jobb minthogy
megszüli, és egész életében bánni fogja...
Amúgy szerintem rajta kívül még több száz vele egyidős nőnek sincsen gyermeke...
Ha nem érezte rá magát alkalmasnak,akkor ez így sokkal jobb minthogy
megszüli, és egész életében bánni fogja...
Amúgy szerintem rajta kívül még több száz vele egyidős nőnek sincsen gyermeke...
2016. január 04. 15:39
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Ő tudja,hogy neki mi a jó!
2016. január 04. 16:19
Ez az ő döntése, nem is értem valaki miért szól bele.
2016. január 04. 17:59
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Hát pedig én biztos vagyok benne, hogy karrier áll emögött..az én szüleimnek 8 évre rá születtem meg,pedig már a legelején is nagyon vágytak egy babára. Igen, lehet,hogy a sors akarta így, de látszik,hogy nekik nem igazán kellett a baba, ha ilyen hamar feladták...ezek csak kifogások...miért nem vállalja fel inkább az igazat??
2016. január 04. 20:39
luca28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 575 Csatolások: 415 Azonosító: 152353 offline |
Én igaz, hogy nagyon fiatal vagyok de én biztos akarok gyereket és nekem fura aki azt mondja, hogy ő nem akar gyereket d ez mindenkinek szíve joga és ezért nem lehet hibáztatni senkit
2016. január 06. 11:19
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Szerintem ez csak egy kifogás hiszen anyagilag is jól állnak.
Ildikó inkább az alakját féltette!
Minden normális embernek furcsa hogy ő nem szeretne gyereket ezért is kérdezik folyton erről engemet nem győzőt meg a válaszával!!
Ildikó inkább az alakját féltette!
Minden normális embernek furcsa hogy ő nem szeretne gyereket ezért is kérdezik folyton erről engemet nem győzőt meg a válaszával!!
2016. október 28. 15:39
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 853 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline |
Ő döntése, de ha idősebb lesz, szerintem bánni fogja, hogy nincsen aki gondozza, meglátogatja és az unokák cuki nevetését sem hallhatja.
De ha nem akart szülni fogadhatott volna örökbe egy kisbabát, de ő tudja... pedig nem lett volna belőle rossz anya!
De ha nem akart szülni fogadhatott volna örökbe egy kisbabát, de ő tudja... pedig nem lett volna belőle rossz anya!
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Az énekesnőt mostanában nem látták a sportoló meccsein.