Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a nagy Godefroy de Montmirailt és hű szolgáját, Jacques Fripouille-t, akik a középkorból érkeztek a jelenbe. A francia duó hamarosan ismét berobban a mozikba!
A teljes cikkhez kattints ide!
Áprilisban érkezik a mozikba a Jöttünk, láttunk, visszamennénk harmadik része
2016. január 22. 17:34
![]() |
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 ![]() |
Erre kíváncsi leszek!
az előző filmek is zseniálisak voltak!

2016. január 22. 19:21
![]() |
Imi1008új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 246504 ![]() |
Én is nagyon örültem mikor megláttam az IMDb-n a hírt.
A hivatalos twitter-oldal szerint Belgiumban 03.23-án, Franciaországban 04.06-án, Oroszországban 04.07-én, Szlovákiában 04.21-én, Portugáliában 06.04-én, Törökországban 09.09-én mutatják be. Eddig sajnos csak ennyi országról van pontos időpont. Remélem nálunk is látható már lesz a nyáron és nem leszünk szokás szerint fáziskésében. Az igazi az lenne ha Jacques magyar hangja Józsa Imre lenne

2016. január 22. 22:31
![]() |
Tyler39új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217108 ![]() |
Azért ez a rész már biztos nem lesz az igazi. Mármint az előzetesből és a címből úgy tűnik hogy az egész rész a forradalomról fog szólni. Azt hiszem ebben a részben a mai korba nem fognak visszatérni,ami nagy kár. Szintén sajnálom hogy Beatrice és férje sem fognak már szerepelni, a második filmben szereplő Beatrice nagyon jól játszotta a szerepét.
Persze nem lehúzni akarom a filmet,mert az első két részt imádom és érdekel hogy Marie-Anne Chazel karaktere hogy kerül újra a történetbe, így biztosan megnézem,de azon kívül hogy a második résznek így lett vége,nem láttom az első két film és az e közötti kapcsolatot.
Persze nem lehúzni akarom a filmet,mert az első két részt imádom és érdekel hogy Marie-Anne Chazel karaktere hogy kerül újra a történetbe, így biztosan megnézem,de azon kívül hogy a második résznek így lett vége,nem láttom az első két film és az e közötti kapcsolatot.
2016. január 23. 08:45
![]() |
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 ![]() |
Wáááóóó! Az első két rész valami zseniális, roppant szórakoztató film! Kváncsi vagyok, remélem tudják majd hozni azt a "Jöttünk, láttunk, visszamennénk"-es feelinget, ezt most nem szabadna elrontani, szurkolok nekik!
2016. január 24. 20:09
![]() |
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 772 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 ![]() |
Ezek nagyon nagy filmek!

2016. január 24. 22:37
![]() |
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 ![]() |
Anyuval a kedvenc, közös filmünk. Mindig betegre nevetjük magunkat rajtuk.
Várom a filmet.

Várom a filmet.

2016. március 27. 19:03
![]() |
Imi1008új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 246504 ![]() |
Pár napja írt hírem nem nyerte meg a szerkesztők tetszését így belinkelem ide a legfrissebb hírt a filmről: http://filmtrailer.hu/film/jottunk-lattunk-visszamennenk-3-a-forradalom-szinkronos-elozetessel/

Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Újabb fordulatot vett a dráma.

Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Újabb csúnya celebválás?

Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Júliusban hunyt el a sztár.

Ariana Grande listába szedte a kéréseit a válókeresetben
Ariana Grande listába szedte a kéréseit a válókeresetben
Kiderült, mihez ragaszkodik.

Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
A színésznő Sophie pártját fogja.

Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Új életet kezdett a híresség.

Emma Roberts transzfób? Egy korábbi munkatársa vádolta meg
Emma Roberts transzfób? Egy korábbi munkatársa vádolta meg
Egyik kollégája szerint a színésznő transzfób.