Cikksorozatunkban újabb hat dal hoztunk el, mely egy híres emberről kapta a címét.
A teljes cikkhez kattints ide!
6 dal, amely egy hírességről kapta a címét – II. rész
2016. február 20. 12:12
![]() |
forever.romancikat↺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7264 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 ![]() |
Jó cikk lett.

2016. február 20. 12:33
![]() |
Bibianka2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 232296 ![]() |
És a Moves Like Jagger??

2016. február 20. 12:35
![]() |
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 ![]() |
Várom, hogy Beyoncé is felkerüljön a listára, hiszen Lola Blanc róla írta a "Like Beyoncé" című számot. Azt hiszem Lil Wayne - nek is van róla egy dala. Vagy lehet rengetek feldolgozása, azt pontosan nem tudom.
http://beyonce.flaunt.nu/beyonce/erdekessegek/rola-mondtak/
http://beyonce.flaunt.nu/beyonce/erdekessegek/rola-mondtak/
2016. február 20. 13:29
![]() |
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4241 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 ![]() |
Ma, 11:51 | Szerző: Baybee
Cikksorozatunkban újabb hat dal hoztunk el, mely egy híres emberről kapta a címét.
Nova and the Experience – Jennifer Lawrence
A pop-folk banda 2014. június 30-án töltötte fel Miss Lawrence-hez szóló dalához forgatott kisfilmjét, melyet azóta már több, mint hatvanezren láttak. Habár a videóban a színésznő személyesen nem látható, kartonfigurája helyette is jelen van benne. A csapat egyik tagja még egy apró üzenetet is írt Az éhezők viadala sztárjának:
Az igazi Jennifer Lawrencehez: ha netán eljut hozzád ez az üzenet, akkor elnézést kérek, hogy felhasználtuk a nevedet. Nem volt fura, amikor megtaláltad a videót? De, biztosan az volt. Én is ki lennék akadva, ha valaki a világ másik oldaláról a nevemet énekelné egy dalban. És mit gondolsz a kartonfiguráról? Rohadtul bizarr lenne, ha rólam is lenne egy ilyen, én pedig látnám azt. Tudtad, hogy ezeket csak úgy meg lehet venni a neten!?! Őrület. Esküszöm, nem vagyunk különcök... Na jó, talán mégis. Mindenesetre köszönjük. N.A.T.E.
Mika – Grace Kelly
Én nagyon szeretem ezt a számot, mindig felvidít
Nova and the Experience – Jennifer Lawrence
A pop-folk banda 2014. június 30-án töltötte fel Miss Lawrence-hez szóló dalához forgatott kisfilmjét, melyet azóta már több, mint hatvanezren láttak. Habár a videóban a színésznő személyesen nem látható, kartonfigurája helyette is jelen van benne. A csapat egyik tagja még egy apró üzenetet is írt Az éhezők viadala sztárjának:
Az igazi Jennifer Lawrencehez: ha netán eljut hozzád ez az üzenet, akkor elnézést kérek, hogy felhasználtuk a nevedet. Nem volt fura, amikor megtaláltad a videót? De, biztosan az volt. Én is ki lennék akadva, ha valaki a világ másik oldaláról a nevemet énekelné egy dalban. És mit gondolsz a kartonfiguráról? Rohadtul bizarr lenne, ha rólam is lenne egy ilyen, én pedig látnám azt. Tudtad, hogy ezeket csak úgy meg lehet venni a neten!?! Őrület. Esküszöm, nem vagyunk különcök... Na jó, talán mégis. Mindenesetre köszönjük. N.A.T.E.
Mika – Grace Kelly
Én nagyon szeretem ezt a számot, mindig felvidít

2016. február 20. 13:38
![]() |
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 ![]() |
Nem is tudtam P!ATD számról pedig ez az egyik kedcenc számuk tőlük.Az MCRtól meg a Helena Gerard(és Mikey) halott nagymamájükről,mondjuk ezt szinte minden rajongó tudja
2016. február 20. 14:45
![]() |
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 ![]() |
az utolsó a legjobb

2016. február 20. 15:17
![]() |
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 817 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 ![]() |
Jó cikk lett

Kapcsolódó sztárok

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Instagramon kelt ki magából.

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

Korábban így nyilatkozott nemi életéről Armie Hammer: „A feleséged haját csak nem tépheted!”
Korábban így nyilatkozott nemi életéről Armie Hammer: „A feleséged haját csak nem tépheted!”
Armie Hammer korábbi kommentje újra előkerült.

Anne Hathaway bevallotta, utálja a nevét
Anne Hathaway bevallotta, utálja a nevét
Valójában mindenki becenevén szólítja.

G-Eazy nemcsak szórakozásból van Ashley Bensonnal
G-Eazy nemcsak szórakozásból van Ashley Bensonnal
A rapper komolyan gondolja.

Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Mary Jane Watson bőrében láthatjuk Zendayát.