Cikksorozatunkban újabb hat dal hoztunk el, mely egy híres emberről kapta a címét.
A teljes cikkhez kattints ide!
6 dal, amely egy hírességről kapta a címét – II. rész
2016. február 20. 12:12
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Jó cikk lett.
2016. február 20. 12:33
Bibianka2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 232296 offline |
És a Moves Like Jagger??
2016. február 20. 12:35
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline |
Várom, hogy Beyoncé is felkerüljön a listára, hiszen Lola Blanc róla írta a "Like Beyoncé" című számot. Azt hiszem Lil Wayne - nek is van róla egy dala. Vagy lehet rengetek feldolgozása, azt pontosan nem tudom.
http://beyonce.flaunt.nu/beyonce/erdekessegek/rola-mondtak/
http://beyonce.flaunt.nu/beyonce/erdekessegek/rola-mondtak/
2016. február 20. 13:29
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Ma, 11:51 | Szerző: Baybee
Cikksorozatunkban újabb hat dal hoztunk el, mely egy híres emberről kapta a címét.
Nova and the Experience – Jennifer Lawrence
A pop-folk banda 2014. június 30-án töltötte fel Miss Lawrence-hez szóló dalához forgatott kisfilmjét, melyet azóta már több, mint hatvanezren láttak. Habár a videóban a színésznő személyesen nem látható, kartonfigurája helyette is jelen van benne. A csapat egyik tagja még egy apró üzenetet is írt Az éhezők viadala sztárjának:
Az igazi Jennifer Lawrencehez: ha netán eljut hozzád ez az üzenet, akkor elnézést kérek, hogy felhasználtuk a nevedet. Nem volt fura, amikor megtaláltad a videót? De, biztosan az volt. Én is ki lennék akadva, ha valaki a világ másik oldaláról a nevemet énekelné egy dalban. És mit gondolsz a kartonfiguráról? Rohadtul bizarr lenne, ha rólam is lenne egy ilyen, én pedig látnám azt. Tudtad, hogy ezeket csak úgy meg lehet venni a neten!?! Őrület. Esküszöm, nem vagyunk különcök... Na jó, talán mégis. Mindenesetre köszönjük. N.A.T.E.
Mika – Grace Kelly
Én nagyon szeretem ezt a számot, mindig felvidít
Nova and the Experience – Jennifer Lawrence
A pop-folk banda 2014. június 30-án töltötte fel Miss Lawrence-hez szóló dalához forgatott kisfilmjét, melyet azóta már több, mint hatvanezren láttak. Habár a videóban a színésznő személyesen nem látható, kartonfigurája helyette is jelen van benne. A csapat egyik tagja még egy apró üzenetet is írt Az éhezők viadala sztárjának:
Az igazi Jennifer Lawrencehez: ha netán eljut hozzád ez az üzenet, akkor elnézést kérek, hogy felhasználtuk a nevedet. Nem volt fura, amikor megtaláltad a videót? De, biztosan az volt. Én is ki lennék akadva, ha valaki a világ másik oldaláról a nevemet énekelné egy dalban. És mit gondolsz a kartonfiguráról? Rohadtul bizarr lenne, ha rólam is lenne egy ilyen, én pedig látnám azt. Tudtad, hogy ezeket csak úgy meg lehet venni a neten!?! Őrület. Esküszöm, nem vagyunk különcök... Na jó, talán mégis. Mindenesetre köszönjük. N.A.T.E.
Mika – Grace Kelly
Én nagyon szeretem ezt a számot, mindig felvidít
2016. február 20. 13:38
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Nem is tudtam P!ATD számról pedig ez az egyik kedcenc számuk tőlük.Az MCRtól meg a Helena Gerard(és Mikey) halott nagymamájükről,mondjuk ezt szinte minden rajongó tudja
2016. február 20. 14:45
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
az utolsó a legjobb
2016. február 20. 15:17
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Jó cikk lett
Kapcsolódó sztárok
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.