Cikksorozatunkban újabb hat dal hoztunk el, mely egy híres emberről kapta a címét.
A teljes cikkhez kattints ide!
6 dal, amely egy hírességről kapta a címét – II. rész
2016. február 20. 12:12
![]() |
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 ![]() |
Jó cikk lett.

2016. február 20. 12:33
![]() |
Bibianka2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 232296 ![]() |
És a Moves Like Jagger??

2016. február 20. 12:35
![]() |
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 ![]() |
Várom, hogy Beyoncé is felkerüljön a listára, hiszen Lola Blanc róla írta a "Like Beyoncé" című számot. Azt hiszem Lil Wayne - nek is van róla egy dala. Vagy lehet rengetek feldolgozása, azt pontosan nem tudom.
http://beyonce.flaunt.nu/beyonce/erdekessegek/rola-mondtak/
http://beyonce.flaunt.nu/beyonce/erdekessegek/rola-mondtak/
2016. február 20. 13:29
![]() |
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 ![]() |
Ma, 11:51 | Szerző: Baybee
Cikksorozatunkban újabb hat dal hoztunk el, mely egy híres emberről kapta a címét.
Nova and the Experience – Jennifer Lawrence
A pop-folk banda 2014. június 30-án töltötte fel Miss Lawrence-hez szóló dalához forgatott kisfilmjét, melyet azóta már több, mint hatvanezren láttak. Habár a videóban a színésznő személyesen nem látható, kartonfigurája helyette is jelen van benne. A csapat egyik tagja még egy apró üzenetet is írt Az éhezők viadala sztárjának:
Az igazi Jennifer Lawrencehez: ha netán eljut hozzád ez az üzenet, akkor elnézést kérek, hogy felhasználtuk a nevedet. Nem volt fura, amikor megtaláltad a videót? De, biztosan az volt. Én is ki lennék akadva, ha valaki a világ másik oldaláról a nevemet énekelné egy dalban. És mit gondolsz a kartonfiguráról? Rohadtul bizarr lenne, ha rólam is lenne egy ilyen, én pedig látnám azt. Tudtad, hogy ezeket csak úgy meg lehet venni a neten!?! Őrület. Esküszöm, nem vagyunk különcök... Na jó, talán mégis. Mindenesetre köszönjük. N.A.T.E.
Mika – Grace Kelly
Én nagyon szeretem ezt a számot, mindig felvidít
Nova and the Experience – Jennifer Lawrence
A pop-folk banda 2014. június 30-án töltötte fel Miss Lawrence-hez szóló dalához forgatott kisfilmjét, melyet azóta már több, mint hatvanezren láttak. Habár a videóban a színésznő személyesen nem látható, kartonfigurája helyette is jelen van benne. A csapat egyik tagja még egy apró üzenetet is írt Az éhezők viadala sztárjának:
Az igazi Jennifer Lawrencehez: ha netán eljut hozzád ez az üzenet, akkor elnézést kérek, hogy felhasználtuk a nevedet. Nem volt fura, amikor megtaláltad a videót? De, biztosan az volt. Én is ki lennék akadva, ha valaki a világ másik oldaláról a nevemet énekelné egy dalban. És mit gondolsz a kartonfiguráról? Rohadtul bizarr lenne, ha rólam is lenne egy ilyen, én pedig látnám azt. Tudtad, hogy ezeket csak úgy meg lehet venni a neten!?! Őrület. Esküszöm, nem vagyunk különcök... Na jó, talán mégis. Mindenesetre köszönjük. N.A.T.E.
Mika – Grace Kelly
Én nagyon szeretem ezt a számot, mindig felvidít

2016. február 20. 13:38
![]() |
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 ![]() |
Nem is tudtam P!ATD számról pedig ez az egyik kedcenc számuk tőlük.Az MCRtól meg a Helena Gerard(és Mikey) halott nagymamájükről,mondjuk ezt szinte minden rajongó tudja
2016. február 20. 14:45
![]() |
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 ![]() |
az utolsó a legjobb

2016. február 20. 15:17
![]() |
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 816 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 ![]() |
Jó cikk lett

Kapcsolódó sztárok

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Ilyen volt a közös munka.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?