A CW minden sorozatának berendelte a folytatását
2016. március 17. 17:39
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Supernatural ❤
2016. március 17. 18:06
Reign :3 A 3. évad eddig nagyon jó, remélem, hogy a megtartják a színvonalat!
2016. március 17. 20:34
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7198 Csatolások: 421646 Azonosító: 206112 offline |
Az odaátot és a vámpírnaplókat már rég el kellett volna kaszálni. Mikor megtudtam,hogy folytatják a 12.évaddal az odaátot,akkor mondtam,hogy köszönöm,de ebből már nem kérek.Eddig is csak azért adtam neki esélyt,mert azt hittem,hogy utolsó évad lesz.
Ebből a listából egyedül a The 100 az aminek örülök.
Ebből a listából egyedül a The 100 az aminek örülök.
2016. március 17. 21:25
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline |
Borzalmas hogy a The 100-ot még mindig berendelték, nem is nézik túl sokan, plusz a készítő azt se tudja hogy hogy kell a rajongókat megtartani....
A Jane the Virginnek és a Flash-nek örülök
A Jane the Virginnek és a Flash-nek örülök
2016. március 17. 21:31
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Szerintem meg az a borzalmas,hogy a TVD-t berendelték.. SPN és a The Flash várható volt,hogy berendelik aminek örülök is,ahogy Jane-nek is a Reign,Ex-es és a 100-as meg az originals-t nem nézem.Bár az utóbbit már mióta tervbe vetem.Inkább örülök,hogy a napokban kiderült,hogy a Gotham-et is berendelték.Ha berendelik a Lucifert is én bódog' leszek mint a fityfene (Tudom az utóbbi kettő nem CW-s ).Arrow nekem már nem a régi.A Holnap hősei meg még várat nállam magára.
2016. március 17. 22:24
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
NEEEEEEE, a TVD-t minek folytatni??
2016. március 18. 02:34
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
legtöbb kritikus körében elismert sorozat? Ez nagyon nagy túlzás a The CW elnökétől. USA-ban a többi nagy csatornához képest a CW elég picike, és a sorozataik sem olyan nagyon nézettek, már bocsánat ha kiábrándítok bárkit is. Igaz hogy a csatorna eleve főleg a fiatalabb, illetve női korosztályt lőtte be magának célközönséget. Azért az NBC, Fox, ABC, stb csatornákkal nem veszi fel a versenyt.
Ettől függetlenül örülök, hogy minden sorozatukat berendelték újabb évadokra.
Ettől függetlenül örülök, hogy minden sorozatukat berendelték újabb évadokra.
2016. március 18. 11:51
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Az Odaát és a The Originals folytatásának nagyon örülök. A TVD-t is szeretem,régebben hatalmas rajongója voltam,de....minek még egy 8.évad is?Ennyi nem volt még elég?Hova akarják még húzni?Régen remek sorozat volt,imádtam,aztán már azt se tudtam minek nézem,majd egy idő után megint szerettem és a jelenlegi részek is lekötnek,de egy 8.évad...olyan felesleges.Nem mondom,hogy nem hiányozna ha véget érne,mert hiányozna,de mégis mit várnak még ettől,mit akarnak még kitalálni? Na nem mintha az Originals-ban olyan hű de változó lenne a téma,de azért az mégis érdekesebb sokszor.Bár nekem ez is változó,van,hogy nagyon szeretem és van,hogy csak nézek,hogy már megint ez a szenvedés?... Viszont az Odaát.Az nekem még mindig nagyon izgalmas.Sőt,ez az évad nekem nagyon tetszik és örülök,hogy lesz 12. is.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.