Starity

Megérkezett a Violetta-film előzetese

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 24. 10:10 #1
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Violetta visszatér, de idén már a mozivásznon láthatjuk újra kalandos életét a Disney új filmjében.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. március 24. 10:16 #2
- törölt felhasználó -    
Ugye most csak egy vicc? Minek ez a film? Tuti meg nem nèzem!
2016. március 24. 10:30 #3
szora16
szora16
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 171
Csatolások: 0
Azonosító: 199369
én úgy érzem, idegesítő kis csitriből normális színésznő cseperedett smileeee.gif de azért nem iszok előre a medve bőrére!
2016. március 24. 10:35 #4
- törölt felhasználó -    
ÁáÁáä....erre vártam már mióta!!!!
Imádni fogom csak lássam már végre magyarul.
Tudtam,hogy van benne tehetség. De hogy ennyi? És egy saját film?
Te amo Tini!!
heart.gif heart.gif heart.gif
2016. március 24. 10:44 #5
Claire12
Claire12
visszatérő vendég

StátuszNow or never
Hozzászólás: 419
Csatolások: 43
Azonosító: 248699
Idézet (Doreete. @ 2016.03.24. 10:16)
Ugye most csak egy vicc? Minek ez a film? Tuti meg nem nèzem!

Doreete a te pártodat fogom . És ... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif shout.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Ez kész röhej!!!!! wtf.gif wtf.gif wtf.gif wtf.gif bolond.gif bolond.gif bolond.gif bolond.gif bolond.gif Ezek megvannak bolunduva ?! Ennek a nagy sz@rnak film ?! grrr.gif grrr.gif grrr.gif grrr.gif grrr.gif Komolyan ! Ez szánalmas . És neki nem elég a Tv ? Már az utolsó normális helyet is elveszi ! furesz.gif furesz.gif furesz.gif És én láncfűrésszel fogok támadni !
2016. március 24. 10:44 #6
Annapolisz
Annapolisz
visszatérő vendég

StátuszLove you Michael! But I won't forget, that you love me more!
Hozzászólás: 176
Azonosító: 162908
Nagyon várom már, hogy láthassam. Érdekes számomra a váltás, mármint ami a film stílusát illeti, egészen más, mint a sorozaté. Egészen más energiákat lehet érezni, ez már egy olyan filmnek ígérkezik, ami a tipikus amerikai stílust idézi. Furcsa, hogy azután teljesen vége lesz a Violettának, hiányozni fog.
2016. március 24. 10:55 #7
- törölt felhasználó -    
huha nekem nagyon bejött.Várom már
2016. március 24. 11:03 #8
- törölt felhasználó -    
Hát látom jönnek negatív hozzászólások is.
Én itt és most leírom amit gondolok.
Még mindig nem érdekel a véleménye senkinek. Egyáltalán ha nem szeretitek akkor meg mi a fenének írtok vagy mondtok róla bármit?
Jó,oké,rendben. Tudomásul vettem, hogy sokan nem szeretik. De ha nem szeretik akkor miért beszélnek róla? Na ezt nem értem....
Én meg Miley Cyrus-t utálom, de mégse mondok róla semmit mert ha nem szeretem és kész.
Hagyjátok figyelmen kívül őt és akkor mindjárt jobb lesz mindenkinek.

Mégegyszer gratulálok Tini-nek!!!!!!!
Tuti megnézem a filmet.
heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif smileeee.gif smileeee.gif

2016. március 24. 11:15 #9
Rusher Girl 007
Rusher Girl 007

Státusz"yesterday,love was such an easy game to play..."
Hozzászólás: 770
Azonosító: 246453
Hát érdekes.smileeee.gif
2016. március 24. 11:17 #10
- törölt felhasználó -    
A violett akar lenni a régi Disney sorozatok utódja?
2016. március 24. 11:19 #11
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
De jó,jön egy újabb sz*r film
Elegem van a Violettabol
2016. március 24. 11:32 #12
BlancaSuárez24
BlancaSuárez24
új tag

Státuszhttps://www.youtube.com/channel/UCilI7mqnYN0KB2p2T_yWCbQ a csatornám ♥
Hozzászólás: 51
Csatolások: 25
Azonosító: 205693
MÁR ALIG VÁROM!!!!!!! DE LEONETTA KELL NÉLKÜLÜK NEM FEJEZŐDHET BE A TÖRTÉNET!!!!
U.I.: NEGATÍV KOMMENTELŐK MINEK KATTINTANAK RÁ, ISTENEM!!!
2016. március 24. 11:33 #13
Nikimaki_
Nikimaki_
új tag

StátuszOké, emberek Joe Budapesten van! *o* Már egy párszor meghaltam:D
Hozzászólás: 27
Azonosító: 252481
Bár nem értettem belőle egy kukkot sem, gyönyörű helyeken játszódik és ennek a lánynak ezerszer jobban ál a barna haj smileeee.gif
2016. március 24. 12:01 #14
- törölt felhasználó -    
én már várom.
2016. március 24. 12:02 #15
Leave me alone1
Leave me alone1
új tag
Hozzászólás: 66
Azonosító: 254877
Azért, mert tudtommal ezen az oldalon mindenki kinyilváníthatja a véleményét... Amúgy örülök, hogy végre lezárják és nem hallunk felőle többet smileeee.gif
2016. március 24. 12:13 #16
BlancaSuárez24
BlancaSuárez24
új tag

Státuszhttps://www.youtube.com/channel/UCilI7mqnYN0KB2p2T_yWCbQ a csatornám ♥
Hozzászólás: 51
Csatolások: 25
Azonosító: 205693
Leav me alone1:
Én az értem, de azokat akiket nem szeretek viszont vannak akik igen, nem bántom hiszen nekik az sértő.
2016. március 24. 12:17 #17
supergirls
supergirls
új tag

StátuszA legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre.
Hozzászólás: 8
Azonosító: 242891
Nagyon várom már. Remélem violetta és leon összejönnek a végén.
2016. március 24. 12:27 #18
- törölt felhasználó -    
"tuti meg nem nézem" mintha bárki kést szorított volna a torkodhoz, hogy igenis te ezt megnézed kislányom, ha tetszik ha nem.lol Már csak azért megérte idejönni, hogy jót nevessek a kommenteken.xdd
2016. március 24. 12:38 #19
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
ez is ugyanolyan unalmas film mint az összes többi Violetta epizód. amúgy lehet hogy csak vak voltam, de az előzetesben tényleg benne volt Sofia Carson?
2016. március 24. 12:44 #20
Seni
Seni
visszatérő vendég
Hozzászólás: 112
Azonosító: 250258
Én csak azt remélem, hogy a sorozatbeli szinkronok maradnak. Ilyen esetekben gyakori, h szinkront is cserélnek, ami baromira zavaró, bár az okát nem értettem sosem ezeknek a cseréknek.. biggrin.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok