Violetta visszatér, de idén már a mozivásznon láthatjuk újra kalandos életét a Disney új filmjében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Violetta-film előzetese
2016. március 24. 10:16
Ugye most csak egy vicc? Minek ez a film? Tuti meg nem nèzem!
2016. március 24. 10:35
ÁáÁáä....erre vártam már mióta!!!!
Imádni fogom csak lássam már végre magyarul.
Tudtam,hogy van benne tehetség. De hogy ennyi? És egy saját film?
Te amo Tini!!
Imádni fogom csak lássam már végre magyarul.
Tudtam,hogy van benne tehetség. De hogy ennyi? És egy saját film?
Te amo Tini!!
2016. március 24. 10:44
Claire12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 248699 offline |
Idézet (Doreete. @ 2016.03.24. 10:16)
Ugye most csak egy vicc? Minek ez a film? Tuti meg nem nèzem!
Doreete a te pártodat fogom . És ...
Ez kész röhej!!!!! Ezek megvannak bolunduva ?! Ennek a nagy sz@rnak film ?! Komolyan ! Ez szánalmas . És neki nem elég a Tv ? Már az utolsó normális helyet is elveszi ! És én láncfűrésszel fogok támadni !
2016. március 24. 10:44
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline |
Nagyon várom már, hogy láthassam. Érdekes számomra a váltás, mármint ami a film stílusát illeti, egészen más, mint a sorozaté. Egészen más energiákat lehet érezni, ez már egy olyan filmnek ígérkezik, ami a tipikus amerikai stílust idézi. Furcsa, hogy azután teljesen vége lesz a Violettának, hiányozni fog.
2016. március 24. 11:03
Hát látom jönnek negatív hozzászólások is.
Én itt és most leírom amit gondolok.
Még mindig nem érdekel a véleménye senkinek. Egyáltalán ha nem szeretitek akkor meg mi a fenének írtok vagy mondtok róla bármit?
Jó,oké,rendben. Tudomásul vettem, hogy sokan nem szeretik. De ha nem szeretik akkor miért beszélnek róla? Na ezt nem értem....
Én meg Miley Cyrus-t utálom, de mégse mondok róla semmit mert ha nem szeretem és kész.
Hagyjátok figyelmen kívül őt és akkor mindjárt jobb lesz mindenkinek.
Mégegyszer gratulálok Tini-nek!!!!!!!
Tuti megnézem a filmet.
Én itt és most leírom amit gondolok.
Még mindig nem érdekel a véleménye senkinek. Egyáltalán ha nem szeretitek akkor meg mi a fenének írtok vagy mondtok róla bármit?
Jó,oké,rendben. Tudomásul vettem, hogy sokan nem szeretik. De ha nem szeretik akkor miért beszélnek róla? Na ezt nem értem....
Én meg Miley Cyrus-t utálom, de mégse mondok róla semmit mert ha nem szeretem és kész.
Hagyjátok figyelmen kívül őt és akkor mindjárt jobb lesz mindenkinek.
Mégegyszer gratulálok Tini-nek!!!!!!!
Tuti megnézem a filmet.
2016. március 24. 11:15
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Hát érdekes.
2016. március 24. 11:17
A violett akar lenni a régi Disney sorozatok utódja?
2016. március 24. 11:19
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
De jó,jön egy újabb sz*r film
Elegem van a Violettabol
Elegem van a Violettabol
2016. március 24. 11:32
BlancaSuárez24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 25 Azonosító: 205693 offline |
MÁR ALIG VÁROM!!!!!!! DE LEONETTA KELL NÉLKÜLÜK NEM FEJEZŐDHET BE A TÖRTÉNET!!!!
U.I.: NEGATÍV KOMMENTELŐK MINEK KATTINTANAK RÁ, ISTENEM!!!
U.I.: NEGATÍV KOMMENTELŐK MINEK KATTINTANAK RÁ, ISTENEM!!!
2016. március 24. 12:02
Leave me alone1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.18. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 254877 offline |
Azért, mert tudtommal ezen az oldalon mindenki kinyilváníthatja a véleményét... Amúgy örülök, hogy végre lezárják és nem hallunk felőle többet
2016. március 24. 12:13
BlancaSuárez24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 25 Azonosító: 205693 offline |
Leav me alone1:
Én az értem, de azokat akiket nem szeretek viszont vannak akik igen, nem bántom hiszen nekik az sértő.
Én az értem, de azokat akiket nem szeretek viszont vannak akik igen, nem bántom hiszen nekik az sértő.
2016. március 24. 12:17
supergirlsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.20. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 242891 offline |
Nagyon várom már. Remélem violetta és leon összejönnek a végén.
2016. március 24. 12:27
"tuti meg nem nézem" mintha bárki kést szorított volna a torkodhoz, hogy igenis te ezt megnézed kislányom, ha tetszik ha nem.lol Már csak azért megérte idejönni, hogy jót nevessek a kommenteken.xdd
2016. március 24. 12:44
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline |
Én csak azt remélem, hogy a sorozatbeli szinkronok maradnak. Ilyen esetekben gyakori, h szinkront is cserélnek, ami baromira zavaró, bár az okát nem értettem sosem ezeknek a cseréknek..
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
Tudd meg, kik távoztak díjjal a rendezvényről!
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Együtt jelent meg Charlie McDowell-lel.