Megérkezett a Violetta-film előzetese
2016. március 24. 19:48
Biztos hogy megnézem majd annak ellenére is hogy ilyen későn adják majd nálunk a moziban..
2016. március 24. 20:32
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1168 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
1:50-nél csak nekem olyan mintha Miley When i look at you(utolsó dal)c. számát utánoznák? Egyébként nagyon nem vagyok Violetta fan de nem ígérkezik rossznak. Bár azért a magyarorszgái dátum nevetségesen kitolódik. Éljenek a Magyar Mozik! D:
2016. március 25. 00:51
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline |
miért tini a címe ? miért nem violetta am ez nem a színészcsaj becézése?
2016. március 25. 07:40
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Mekkora egy hülyeség mar bocsánat de szerintem ez s csaj tehetségtelen :DDD
2016. március 25. 08:16
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Még egy agysorvasztó film kerül a mozikba. Hurrá!! Komolyan, manapság nem tudnak értelmes, oktató jellegű filmeket csinálni? Nem az ilyen lebutított, "én sztár leszek" "mindig összejövök Leonnal" "nekem senki se mondja meg hogy mit csináljak" filmek kellenek ide..
Mindegy, remélem senki kedvét nem vettem el a film megnézésétől.
2016. március 25. 08:58
Idézet (Gureka10 @ 2016.03.25. 08:16)
Még egy agysorvasztó film kerül a mozikba. Hurrá!! Komolyan, manapság nem tudnak értelmes, oktató jellegű filmeket csinálni? Nem az ilyen lebutított, "én sztár leszek" "mindig összejövök Leonnal" "nekem senki se mondja meg hogy mit csináljak" filmek kellenek ide..
Teljesen igazad van
2016. március 25. 09:12
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline |
Na jó, én ezen szakadok! Persze miről szól? Még szép, hogy tehetségtelen Viluka szerelmi életéről. Többet nem is írok, mert felidegesítem magam, hogy még erről is képesek filmet csinálni.
2016. március 25. 10:20
Még mindig nem értem minek ír hozzászólást az aki nem is szereti Tini-t és a Violettát.
Ezzel akarjátok idegesíteni mások boldogságát és örömét????
Hát nekem mindegy,mert engem nem érdekel mit írtok és mondtok az egész filmről meg mindenről. De lehet, hogy éppenséggel másokat zavar.
Ezzel akarjátok idegesíteni mások boldogságát és örömét????
Hát nekem mindegy,mert engem nem érdekel mit írtok és mondtok az egész filmről meg mindenről. De lehet, hogy éppenséggel másokat zavar.
2016. március 25. 10:29
A violetta egy nagy kalap ... Ahogy jött,úgy ment
2016. március 25. 10:52
Ne már. Most ez komoly? Miért kell ezt erőltetni? Azt hittem, hogyha a Disney Channel-n vége a Violettának, lemegy az összes évad, akkor végre már nem hallok róla. És kiderül, hogy még egy szánalmas film és készül, ami természetesen ez is egy erőltetett kis semmi lesz, tele buta sztárocskákkal, akiknek semmi hangjuk, semmi színészi játékuk nincs.. Ááá.. Most nagyon felidegesítettem magam. Így Vilu, úgy Vilu. NE ERŐLTESSÜK MÁR, KÖNYÖRGÖM! Ennek a lánynak nincs hangja, akkor miért mondják tehetségesnek? Tegyen egy szívességet és menjen az óvodába kornyikálni, ne itt adja elő a "híres vagyok szerepet" vagy azt, hogy "jajj, meghalok xy nélkül. Szánalmas. Remélem hamarosan a süllyesztőbe fog menni ez a kis csitri. Nagyon pénz szagot érzek. Elhiszem, hogy a mai 10-12 évesek felnéztek ezekre, de az érettebbeknek már csak van annyi eszük, hogy ne nézzenek ilyen semmi műsort. Hogy mutatnak példát egyébként a kicsiknek? Ezzel van ma, holnap meg már mással kavar. Ez nem normális dolog, még akkor sem, ha ez csak sorozat vagy film. Nem színésznőt meg énekesnőt játszik (amúgy sem tudna, mert nem ért hozzá), hanem egy kis... Tudjátok szerintem, hogy mire gondolok. Menjen a francba az összes szereplővel együtt!
2016. március 25. 11:05
Ne olvasd el ezt a cikket ha nem szeteted a Violettát! !!!!!!!!!!!!!!!
2016. március 25. 11:08
"S. S. "
Köszönjük a "szép" szavakat ,de inkább tartsd meg magadnak a véleményedet.
Köszönjük a "szép" szavakat ,de inkább tartsd meg magadnak a véleményedet.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?