Megérkezett a Violetta-film előzetese
2016. március 25. 12:41
Baba74visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 215816 offline |
Miért kell ezt csinálni? Ennek az egésznek semmi értelme... sajnálom nem akarom megbántani a Violetta fanclubbot de most komolyan mit szerettek ennyire benne?
2016. március 25. 12:56
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline |
Nem lett a kedvencem a sorozat de tetszik , h a film eltér tőle....várom már..
2016. március 25. 13:00
Tini számomra az igazi példakép.És még mielőtt elkezdenél hülye dolgokat mondani róla előre szólok hogy nagyon nem érdekel a véleményed.Tudom,hogy sokan utálják őt de nem izgat.Nem érdekel mit gondolsz,mondasz,írsz róla és rólam mert ez engem nem fog meghatni.Azt gondolod,hogy egy sértő üzenettel majd megutálom????Hát ez nagyon nem így van.Mert én ez első pillanattól az utólsóig is tinista leszek.Ez van és kész.Hidd el nagyon sok olyan embert ismerek akik nem szeretik.Az osztályban 20-an vagyunk és egyedül én vagyok vele megáldva.Meg még pár ember de az se biztos.Szerinted ez a sori dedósoknak való???Hát akkor ezt is elnézted mert ez se igaz.Igen is sokat lehet belőle tanulni és nem csak dedósoknak való.
Tini az a lány akivel túlélem a mindennapjaimat.Ő ad nekem erőt.Ő az aki mindig energiával tölt fel.Ő az akira mindig számíthatok.Egyszerűen fantasztikus személyiség.A sorozatban a karaktere lehet(sőt nem lehet hanem biztos)hogy túl nyálas ,nyávogós.De a való életben Violetta és Tini teljesen eltérnek egymástól.Nem is nyávog meg ilyenek.Ő egy határozott és kedves ember aki nagyon jól tudja mi kell a rajóngóinak és hogyan kell velük bánni.A hangja az valami csodálatos.Leírhatatlan.Egyszerűen felvisz a mennybe.Ami még nagyon tetszik benne az a mosolya.Annyira bírom,hogy minden egyes pillanatban mosolyog.
Hidd el én igázából nemcsak róla tudok beszélni,hogy "Violetta így,meg Violetta úgy,meg ilyen Vilus cuccok kaptam,meg amolyat...blablabla...Nem erről szó sincs.Igen is tudok másról is beszélgetni bárkivel.Nem csak ő van a világon hanem mások és más is.
Így a végére érve a biztonság kedvéért mégegyszer elmondom:Nem érdekel mi a véleményed róla.Én nem fogok kötekedni veled mert nem szereted.Akkor ne szeresd és kész.Mert márpedig én ilyen lettem,ilyen vagyok,ilyen maradok és ilyennek kell elfogadnon.Köszönöm a megértésed.
Ja de ha eseteleg mégis lennél olyan bátor,hogy sértő üzenetet küldesz nekem Tinivel kapcsolatban,akkor ajánlom,hogy ne tedd meg.Mert felrúglak műholdnak és majd a távcsövemmel onnan foglak téged nézni.
Tinista szív,tinista lélek,tinista leszek amíg csak élek.
Tini az a lány akivel túlélem a mindennapjaimat.Ő ad nekem erőt.Ő az aki mindig energiával tölt fel.Ő az akira mindig számíthatok.Egyszerűen fantasztikus személyiség.A sorozatban a karaktere lehet(sőt nem lehet hanem biztos)hogy túl nyálas ,nyávogós.De a való életben Violetta és Tini teljesen eltérnek egymástól.Nem is nyávog meg ilyenek.Ő egy határozott és kedves ember aki nagyon jól tudja mi kell a rajóngóinak és hogyan kell velük bánni.A hangja az valami csodálatos.Leírhatatlan.Egyszerűen felvisz a mennybe.Ami még nagyon tetszik benne az a mosolya.Annyira bírom,hogy minden egyes pillanatban mosolyog.
Hidd el én igázából nemcsak róla tudok beszélni,hogy "Violetta így,meg Violetta úgy,meg ilyen Vilus cuccok kaptam,meg amolyat...blablabla...Nem erről szó sincs.Igen is tudok másról is beszélgetni bárkivel.Nem csak ő van a világon hanem mások és más is.
Így a végére érve a biztonság kedvéért mégegyszer elmondom:Nem érdekel mi a véleményed róla.Én nem fogok kötekedni veled mert nem szereted.Akkor ne szeresd és kész.Mert márpedig én ilyen lettem,ilyen vagyok,ilyen maradok és ilyennek kell elfogadnon.Köszönöm a megértésed.
Ja de ha eseteleg mégis lennél olyan bátor,hogy sértő üzenetet küldesz nekem Tinivel kapcsolatban,akkor ajánlom,hogy ne tedd meg.Mert felrúglak műholdnak és majd a távcsövemmel onnan foglak téged nézni.
Tinista szív,tinista lélek,tinista leszek amíg csak élek.
2016. március 25. 15:06
Ajj nem úgy volt hogy már vége van ennek a sz*rnak?
2016. március 25. 15:11
Romoliaasgardian princess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.14. Hozzászólás: 3257 Csatolások: 798 Azonosító: 248403 offline |
ezen az oldalon tudtommal még a Violetta utálók is kinyilváníthatják a véleményüket... szerintem tök fölösleges ebből még filmet készíteni,mindenesetre én nem látom értelmét.
2016. március 25. 16:20
eddig nem szerettem mert a helyszínek nem tűntek valósnak, igazinak,de ez a film jónak ígérkezik és ha nem is lesz jó a helyszínek legalább gyönyörűek.
2016. március 25. 16:23
Unicornis.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 255069 offline |
istenem ennyit kell rá várni
2016. március 25. 16:40
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Régen nagyon szerettem a Violettát most igazából nincs vele bajom. Tetszett az előzetese. Szerintem biztos megnézem.
2016. március 25. 17:54
Olyan véleményt írok, amilyet akarok, és ebbe te rohadtul ne szólj bele, oké? Szánalmas kis óvodás!
2016. március 25. 18:01
Leave me alone1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.18. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 254877 offline |
Jaj, de imádlak Tiniiii❤ Jézusom, remélem, hogy egy momentumot sem kell látnom ebből a szörnyűségből
2016. március 25. 19:10
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline |
Gyerekek, inkább üljetek le tanulni.. Vicc ami ebben a komment szekcióban megy.. Annyit azért hozzáfűznék függetlenként, hogy ha utálja XY, ha nem, aki azt mondja ennek a csajnak nincs hangja, jobb ha sürgősen felkeres egy dokit hallásvizsgálat végett.. ^^ Nem kötelező ám a cikkeket elolvasni, s szerintem pisztolyt sem fog senki a fejetekhez, hogy ti ezt nézzétek/ hallgassátok. Az már nagyon gáz, ha ennyire unatkoztok lányok...
2016. március 25. 19:47
Emykeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 176053 offline |
Honnan tudod az hogy november? Egy spanyol azt olvastam hogy minden országban kb egyszerre lesz akkor az most rossz infó? De nem szokott ilyen hosszú idő eltelni a premierek között általában nagyjából egyszerre van pár nap eltérésével de ilyen hosszú eltérés ez nagyon sok de lehet hogy az én infóm rossz.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Repülj vissza velünk 2004-be!
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?