Megérkezett a Violetta-film előzetese
2016. március 25. 19:56
emeseblancoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 248006 offline |
November az túl későn van. Kb 1-2 hónappal eltéréssel szokták vetíteni a mozifilmeket vagy nagyjából egyszerre. Emúgy Lengyelországba is Júliusba fogják vetíteni.
2016. március 25. 20:09
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline |
Nem szeretem a Violettát,a történetnek semmi értelme,a főszereplők nevetséges dolgokból csinálnak katasztrófát. DE! Martina Stoesselre akkor sem mondhatja azt senki,hogy rossz hangja van. Az más kérdés,hogy elég erőltetetten adja elő a dalait-durván affektál-,de a hangja akkor is gyönyörű.
Szóval én kifejezetten utálom a Violetta című sorozatot,de fülem az még van.
Szóval én kifejezetten utálom a Violetta című sorozatot,de fülem az még van.
2016. március 25. 21:55
supergirlsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.20. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 242891 offline |
Már várom. Kár hogy csak novemberben adják Magyarországon.
2016. március 26. 00:44
Istenem .... -.- Meddig akar még a Disney F*slettába kapaszkodni? Idővel úgy is felnőnek a 9 évesek, és ahogy Hannah Montana-t, Vilukát is elfelejtik. Aztan gondolom évek múlva Martina is magamutogatásból fog megélni. (Csak az a poén hogy Miley-nak legalább van hangja. )
2016. március 26. 01:48
Jujci. Annyira várom. Jorge olyan helyes Tini gyönyörű. Mechi elképesztő.
2016. március 26. 06:43
Sabrina Carpenter HUúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 254917 offline |
nem vagyok oda tini stoesselért. de mivel benne van sofi a carson és jorge blanco néha talán bele nézek. de csak miattuk na meg az alex és bandájábol is benne lesz valaki so jah-
2016. március 26. 11:47
Szerintem kinőttem a sorozatból, de a filmet tutira megnézem
Mikor lesz már magyar előzetes??
Mikor lesz már magyar előzetes??
2016. március 26. 11:48
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Minek a Violettából Filmet csinálni?
2016. március 26. 14:06
Idézet (miyumi111 @ 2016.03.26. 00:44)
Istenem .... -.- Meddig akar még a Disney F*slettába kapaszkodni? Idővel úgy is felnőnek a 9 évesek, és ahogy Hannah Montana-t, Vilukát is elfelejtik. Aztan gondolom évek múlva Martina is magamutogatásból fog megélni. (Csak az a poén hogy Miley-nak legalább van hangja. )
Ugyanúgy van hangja Martinának mint Mileykának, az én ízlésemnek pedig ezerszel jobban tetszik Martina hangja. Tájékoztatásul kölöm MINDEN EGYES UTÁLÓNAK, hogy ez nem egy Violetta film lesz. Először tájékozódjatok és utána járjon a szátok, köszike Attól, hogy pár (számszerint 3) színész aki a Violettában jásztott ez még nem egy "Viluka folytatás"-a ti szavaitokkal élve.
Hasonló ugyan, de mégis teljesen más. Szóval szerintem evvel csak égtek! Egyébként is Tinit senki se látta még egy képen se olyan botrányosan mint a kis Miley-kát. Tini nem mutogatja magát, hanem a hangjával akarja lenyűgözni a közönséget, nem mással. Emiatt pedig nem kell kritizálni, sőt! Ha nem szereted ne menj rá a cikkre. Thanks!
2016. március 26. 14:44
nelli29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.24. Hozzászólás: 708 Csatolások: 41 Azonosító: 236410 offline |
Nem nagy kedvencem a Violetta sorozat,de szerintem az utálóknak semmi közük fikázni Martinát,mivel senki se mondhatja rá,hogy rossz a hangja.
Martinának igenis jó a hangja,mindenkinek más a stílusa.Valakinek nem szimpatikus a Violetta,evvel semmi gond csak az,hogy nem kell fikázni(mert szerintem semmi rosszat nem tett nektek).Ha valakinek nem tetszik a cikk akkor szerintem ne is kattintson rá!
Nekem ez a véleményem!
Martinának igenis jó a hangja,mindenkinek más a stílusa.Valakinek nem szimpatikus a Violetta,evvel semmi gond csak az,hogy nem kell fikázni(mert szerintem semmi rosszat nem tett nektek).Ha valakinek nem tetszik a cikk akkor szerintem ne is kattintson rá!
Nekem ez a véleményem!
2016. március 26. 17:44
Jázmin20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 214916 offline |
Nem értek valamit. Aki nem szereti Tinit és a Violettát az minek kattint a cikkre? Én szeretem a sorozatot és Tinit is, hisz nagyon tehetséges és szép, imádom a hangját. Nem ítélek el senkit, aki nem így vélekedik, hisz ízlések és pofonok. De azt elítélem, ha valaki aki nem szeret egy előadót, filmet vagy sorozatot, elolvassa a róla szóló cikket, csak hogy hangot adhasson negatív véleményének,méghozzá nem túl kultúrált módon. Elegem van az ilyen emberekből!
Most sikeresen felhúztam magam ezen, de ettől függetlenül örülök ennek a hírnek és alig várom a filmet!!!
Most sikeresen felhúztam magam ezen, de ettől függetlenül örülök ennek a hírnek és alig várom a filmet!!!
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2016. március 26. 20:24
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline |
Nem nagyon szoktam nézzni a viloettát de ez a violetta& leon duo nkm már szinte elkébzelhetetlen h ne legyen de amúgy tök mindegy nkm mert igy is úgyis gyülölöm szóval.........
2016. március 26. 20:41
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline |
Egyetértek néhány előttem szólóval. Én sem szeretem a Violettát kifejezetten, mint sorozatot, nem az én ízlésem, és a magyar szinkronról ne is beszéljünk, ami nagyban elősegíti a negatív élményt. De Tini teljesen rendben van, mint előadó és mint ember is, és teljesen alkalmas egy ilyen példakép-figurának kis és nagylányok számára.
2016. március 28. 12:20
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline |
Szerintem kicsit vicces, hogy egy alsósoknak és ovisoknak készült sorozatból csinálnak egy olyan filmet, amivel látszólag a tinédzserek figyelmét is fel akarják kelteni.
2016. március 28. 14:03
November 3.-a??? Azt hittem, hogy május körül már adni fogják a mozik, de mindegy, kivárom én azt
Am sztem nagyon jó film lesz
Am sztem nagyon jó film lesz
2016. március 28. 15:50
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
Emberek nyugodjatok már meg! Ez a film nem Violettáról meg a sorozatról fog szólni.Ez egy különálló film Tiniről keveredve a szereplőkkel és a karakterekkel.Egyébként ha figyelmesebben megnézi az ember a film tematikája,felépítése és a dalai is már teljesen más stílusúak.Már nem kislányos sokkal inkább nőies.Nem értem egyszerűen mi a baj vele?A Violetta is ugyanolyan sorozat volt minta többi.Mint mondjuk V mint Vicktória.Valaki egyszerűen nem tudja elfogadni ,hogy ez valakinek a stílusa.Teljesen szerethető az énekesnő és amúgy meg ez az egész nem Violettáról hanem MARTINÁRÓL szól.Violetta egy karakter,Martina pedig egy énekesnő aki nagyon tehetséges.Hihetetlen a hangja és baromi sokra vitte ilyen fiatalon.Te aki itt a számítógép túloldalán ülsz mi a francot értél el?Hogy hívnak,volt már teltházas koncerted?Tudsz ilyen profin és tisztán énekelni?Vagy esetleg színészkedni?Volt már sorozatod vagy filmed?Tudja a világ a neved?És ,hogy ha mindez meglenne neked is maradnál szerény, és a pénz nem venné el az eszed?Mert Martinának mindez sikerült,megadatott és még csak vissza se élt vele.Ne névtelenül szitkozódj hanem menj olvass egy kicsit hátha el érsz valamit az életben te is.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?