Starity

Megérkezett a Violetta-film előzetese

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 25. 19:56 #81
emeseblanco
emeseblanco
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 248006
November az túl későn van. Kb 1-2 hónappal eltéréssel szokták vetíteni a mozifilmeket vagy nagyjából egyszerre. Emúgy Lengyelországba is Júliusba fogják vetíteni.
2016. március 25. 20:09 #82
léda00
léda00

Státusz"Elbújok egy fűszál mögött s innen figyelem, hány dimenziós ez a világ"
Hozzászólás: 650
Azonosító: 211915
Nem szeretem a Violettát,a történetnek semmi értelme,a főszereplők nevetséges dolgokból csinálnak katasztrófát. DE! Martina Stoesselre akkor sem mondhatja azt senki,hogy rossz hangja van. Az más kérdés,hogy elég erőltetetten adja elő a dalait-durván affektál-,de a hangja akkor is gyönyörű.
Szóval én kifejezetten utálom a Violetta című sorozatot,de fülem az még van.
2016. március 25. 21:55 #83
supergirls
supergirls
új tag

StátuszA legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre.
Hozzászólás: 8
Azonosító: 242891
Már várom. Kár hogy csak novemberben adják Magyarországon.
2016. március 26. 00:29 #84
Seni
Seni
visszatérő vendég
Hozzászólás: 112
Azonosító: 250258
Léda00, végre valaki rátapintott a lényegre! Köszi! biggrin.gif
2016. március 26. 00:44 #85
- törölt felhasználó -    
Istenem .... -.- Meddig akar még a Disney F*slettába kapaszkodni? Idővel úgy is felnőnek a 9 évesek, és ahogy Hannah Montana-t, Vilukát is elfelejtik. Aztan gondolom évek múlva Martina is magamutogatásból fog megélni. (Csak az a poén hogy Miley-nak legalább van hangja. )
2016. március 26. 01:48 #86
- törölt felhasználó -    
Jujci. biggrin.gif Annyira várom. laugh.gif Jorge olyan helyes wub3.gif wub.gif Tini gyönyörű. heart.gif Mechi elképesztő. heart.gif
2016. március 26. 06:43 #87
Sabrina Carpenter HU
Sabrina Carpenter HU
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 254917
nem vagyok oda tini stoesselért. de mivel benne van sofi a carson és jorge blanco néha talán bele nézek. de csak miattuk na meg az alex és bandájábol is benne lesz valaki so jah-
2016. március 26. 11:47 #88
- törölt felhasználó -    
Szerintem kinőttem a sorozatból, de a filmet tutira megnézem smileeee.gif
Mikor lesz már magyar előzetes??
2016. március 26. 11:48 #89
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
Minek a Violettából Filmet csinálni?
2016. március 26. 14:06 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (miyumi111 @ 2016.03.26. 00:44)
Istenem .... -.- Meddig akar még a Disney F*slettába kapaszkodni? Idővel úgy is felnőnek a 9 évesek, és ahogy Hannah Montana-t, Vilukát is elfelejtik. Aztan gondolom évek múlva Martina is magamutogatásból fog megélni. (Csak az a poén hogy Miley-nak legalább van hangja. )

Ugyanúgy van hangja Martinának mint Mileykának, az én ízlésemnek pedig ezerszel jobban tetszik Martina hangja. Tájékoztatásul kölöm MINDEN EGYES UTÁLÓNAK, hogy ez nem egy Violetta film lesz. Először tájékozódjatok és utána járjon a szátok, köszike wink.gif beer.gif Attól, hogy pár (számszerint 3) színész aki a Violettában jásztott ez még nem egy "Viluka folytatás"-a ti szavaitokkal élve.
Hasonló ugyan, de mégis teljesen más. Szóval szerintem evvel csak égtek! wink.gif Egyébként is Tinit senki se látta még egy képen se olyan botrányosan mint a kis Miley-kát. Tini nem mutogatja magát, hanem a hangjával akarja lenyűgözni a közönséget, nem mással. wink.gif Emiatt pedig nem kell kritizálni, sőt! Ha nem szereted ne menj rá a cikkre. wink.gif Thanks!
2016. március 26. 14:44 #91
nelli29
nelli29

StátuszEngem csak néztél,de sosem láttál...
Hozzászólás: 708
Csatolások: 41
Azonosító: 236410
Nem nagy kedvencem a Violetta sorozat,de szerintem az utálóknak semmi közük fikázni Martinát,mivel senki se mondhatja rá,hogy rossz a hangja. smileeee.gif
Martinának igenis jó a hangja,mindenkinek más a stílusa.Valakinek nem szimpatikus a Violetta,evvel semmi gond smileeee.gif csak az,hogy nem kell fikázni(mert szerintem semmi rosszat nem tett nektek).Ha valakinek nem tetszik a cikk akkor szerintem ne is kattintson rá!smileeee.gif
Nekem ez a véleményem!smileeee.gif
2016. március 26. 17:44 #92
Jázmin20
Jázmin20
visszatérő vendég

StátuszMegszeretni valakit egy perc is elég... De elfeledni őt egy élet is kevés!
Hozzászólás: 180
Azonosító: 214916
Nem értek valamit. Aki nem szereti Tinit és a Violettát az minek kattint a cikkre? Én szeretem a sorozatot és Tinit is, hisz nagyon tehetséges és szép, imádom a hangját. Nem ítélek el senkit, aki nem így vélekedik, hisz ízlések és pofonok. De azt elítélem, ha valaki aki nem szeret egy előadót, filmet vagy sorozatot, elolvassa a róla szóló cikket, csak hogy hangot adhasson negatív véleményének,méghozzá nem túl kultúrált módon. Elegem van az ilyen emberekből!
Most sikeresen felhúztam magam ezen, de ettől függetlenül örülök ennek a hírnek és alig várom a filmet!!!
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2016. március 26. 20:24 #93
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Nem nagyon szoktam nézzni a viloettát de ez a violetta& leon duo nkm már szinte elkébzelhetetlen h ne legyen de amúgy tök mindegy nkm mert igy is úgyis gyülölöm szóval.........
2016. március 26. 20:29 #94
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Ivett12 szerintem ne osztd az észt miley pedig oké de abba egyezzünk meg h martinának sajnos soha a büdös éketbe nem lesz olyan hangja mint mileynek biggrin.gif
2016. március 26. 20:41 #95
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
Hozzászólás: 383
Azonosító: 207155
Egyetértek néhány előttem szólóval. Én sem szeretem a Violettát kifejezetten, mint sorozatot, nem az én ízlésem, és a magyar szinkronról ne is beszéljünk, ami nagyban elősegíti a negatív élményt. De Tini teljesen rendben van, mint előadó és mint ember is, és teljesen alkalmas egy ilyen példakép-figurának kis és nagylányok számára. smileeee.gif
2016. március 27. 17:21 #96
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon jó hír heart.gif
2016. március 27. 20:09 #97
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
Hozzászólás: 559
Azonosító: 233969
Nem egyszer láttam már az előzetest, magyar felirattal is többször... Nagyon jó filmnek ígérkezik, de november????? Ez ugye nem komoly? Ki tud addig várni? sad.gif
2016. március 28. 12:20 #98
paska
paska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 346
Csatolások: 1
Azonosító: 241226
Szerintem kicsit vicces, hogy egy alsósoknak és ovisoknak készült sorozatból csinálnak egy olyan filmet, amivel látszólag a tinédzserek figyelmét is fel akarják kelteni.
2016. március 28. 14:03 #99
- törölt felhasználó -    
November 3.-a??? sad.gif Azt hittem, hogy május körül már adni fogják a mozik, de mindegy, kivárom én azt laugh.gif
Am sztem nagyon jó film lesz heart.gif
2016. március 28. 15:50 #100
nemérdekel
nemérdekel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 255195
Emberek nyugodjatok már meg! Ez a film nem Violettáról meg a sorozatról fog szólni.Ez egy különálló film Tiniről keveredve a szereplőkkel és a karakterekkel.Egyébként ha figyelmesebben megnézi az ember a film tematikája,felépítése és a dalai is már teljesen más stílusúak.Már nem kislányos sokkal inkább nőies.Nem értem egyszerűen mi a baj vele?A Violetta is ugyanolyan sorozat volt minta többi.Mint mondjuk V mint Vicktória.Valaki egyszerűen nem tudja elfogadni ,hogy ez valakinek a stílusa.Teljesen szerethető az énekesnő és amúgy meg ez az egész nem Violettáról hanem MARTINÁRÓL szól.Violetta egy karakter,Martina pedig egy énekesnő aki nagyon tehetséges.Hihetetlen a hangja és baromi sokra vitte ilyen fiatalon.Te aki itt a számítógép túloldalán ülsz mi a francot értél el?Hogy hívnak,volt már teltházas koncerted?Tudsz ilyen profin és tisztán énekelni?Vagy esetleg színészkedni?Volt már sorozatod vagy filmed?Tudja a világ a neved?És ,hogy ha mindez meglenne neked is maradnál szerény, és a pénz nem venné el az eszed?Mert Martinának mindez sikerült,megadatott és még csak vissza se élt vele.Ne névtelenül szitkozódj hanem menj olvass egy kicsit hátha el érsz valamit az életben te is.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok