Megérkezett a Violetta-film előzetese
2016. március 28. 20:18
Idézet (nemérdekel @ 2016.03.28. 15:50)
Emberek nyugodjatok már meg! Ez a film nem Violettáról meg a sorozatról fog szólni.Ez egy különálló film Tiniről keveredve a szereplőkkel és a karakterekkel.Egyébként ha figyelmesebben megnézi az ember a film tematikája,felépítése és a dalai is már teljesen más stílusúak.Már nem kislányos sokkal inkább nőies.Nem értem egyszerűen mi a baj vele?A Violetta is ugyanolyan sorozat volt minta többi.Mint mondjuk V mint Vicktória.Valaki egyszerűen nem tudja elfogadni ,hogy ez valakinek a stílusa.Teljesen szerethető az énekesnő és amúgy meg ez az egész nem Violettáról hanem MARTINÁRÓL szól.Violetta egy karakter,Martina pedig egy énekesnő aki nagyon tehetséges.Hihetetlen a hangja és baromi sokra vitte ilyen fiatalon.Te aki itt a számítógép túloldalán ülsz mi a francot értél el?Hogy hívnak,volt már teltházas koncerted?Tudsz ilyen profin és tisztán énekelni?Vagy esetleg színészkedni?Volt már sorozatod vagy filmed?Tudja a világ a neved?És ,hogy ha mindez meglenne neked is maradnál szerény, és a pénz nem venné el az eszed?Mert Martinának mindez sikerült,megadatott és még csak vissza se élt vele.Ne névtelenül szitkozódj hanem menj olvass egy kicsit hátha el érsz valamit az életben te is.
Részben egyetértek veled, viszont a fogalmazásmódoddal már korántsem vagyok elégedett. Te is ugyanolyan alpári stílusban hordasz le mindenkit, mint ahogyan ők szidják Martinát. Ha azt szeretnéd, hogy komolyan is vegyenek, változtass a modorodon, mert ez inkább nevetséges, mint felnőttes. Abban igazad van, hogy Violetta és Martina két külön személy és nem is kell őket azonosítgatni, a "te ilyet nem értél el" szövegeddel viszont nem értek egyet. Ez a lány pont jókor volt jó helyen, van némi tehetsége, tökéletes bevételi forrás. A kérdés már csak az, hogy meddig marad köztudatban..
2016. március 29. 20:01
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline |
-nemérdekel-
Te aki itt a számítógép túloldalán ülsz mi a francot értél el?Hogy hívnak,volt már teltházas koncerted?Tudsz ilyen profin és tisztán énekelni?Vagy esetleg színészkedni?
-Én-: Nos elismerem, a hangja nagyon király! De, már bocs, de színészkedni, azt kb pont annyira tud, mint én, te, vagy bárki más. Az erőltetett mosolyától az idióta fintorain át egészen a felül barna alul platinaszőke hajáig minden, amivel a karakterét akarja adni, annyira természetellenes, hogy az már fáj. Flower...Love, tökéletesen egyetértek veled, az utosó két sorod teljesen tükrözi a valóságot.
Te aki itt a számítógép túloldalán ülsz mi a francot értél el?Hogy hívnak,volt már teltházas koncerted?Tudsz ilyen profin és tisztán énekelni?Vagy esetleg színészkedni?
-Én-: Nos elismerem, a hangja nagyon király! De, már bocs, de színészkedni, azt kb pont annyira tud, mint én, te, vagy bárki más. Az erőltetett mosolyától az idióta fintorain át egészen a felül barna alul platinaszőke hajáig minden, amivel a karakterét akarja adni, annyira természetellenes, hogy az már fáj. Flower...Love, tökéletesen egyetértek veled, az utosó két sorod teljesen tükrözi a valóságot.
2016. március 29. 20:10
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
dorci1
Én nem arra akartam kilyukadni ,hogy esetleg Martina olyan iszonyat jó színésznő lenne,hanem arra ,hogy te vagy énekléssel vagy színészkedéssel érhettél-e volna el sikereket.A színészkedés helyett írhattam volna szobrászkodást, vagy festészetet az már tejesen mindegy miben csak tegyél le valamit az asztalra.
Én nem arra akartam kilyukadni ,hogy esetleg Martina olyan iszonyat jó színésznő lenne,hanem arra ,hogy te vagy énekléssel vagy színészkedéssel érhettél-e volna el sikereket.A színészkedés helyett írhattam volna szobrászkodást, vagy festészetet az már tejesen mindegy miben csak tegyél le valamit az asztalra.
2016. március 30. 17:29
ez a film... eddig nem nagyon ragadta meg az érdeklődésem
2016. március 30. 18:34
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
hááát nem is tudom, nem vagyok annyira nagy fun de azért kíváncsi vagyok
2016. április 01. 12:23
vjucu95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 195377 offline |
Nagyon kíváncsi vagyok rá. Egyértelműen látszik, hogy más lesz a stílusa, mint a Violetta sorozatnak és ennek örülök is, mert az előzetes alapján Martina sokkal szimpatikusabb itt, mint a sorozatban, nekem természetesebbnek tűnik. A helyszínek nagyon szépek, szerintem jó film lesz!
2016. április 02. 11:47
Védusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.04. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252043 offline |
na jó. őszintén tiszta szívemből gyűlölöm a violettát. nem sokat értetem az előzetesből csak annyit ogy egy újabb pali jön össze ezzel a picsával. de most komolyan? ez miért jó? előtte ezt a pasikát AKI MEGCSALTA ŐT VAGY MI A FENE azt a legjobbnak állították be! most ő a gonosz vagy mi van?! látszik hogy sokat dolgoztak az előzetesen de nem tudom mit lehet várni a filmtől. TÖMEG. ugyanaz a történet csak más szereplőkkel. gáz. ha így folytatja nagyon nem jut előre
2016. április 03. 13:03
úgy maga a film nem annyira érdekel, de belenézek, csakis Mechi miatt
2016. április 03. 13:27
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Esküszöm tiszta szívemből utáltam Violettát . Ha rajtam múlna az lenne a címe a filmnek és a sorozatnak is hogy : hogyan legyél ribanc
Esküszöm ez több emberek kavart 3 évad alatt a sorozatban hogy 10 nő nem kavar annyit és a sok 10-13 éves meg ezt tekinti pédaképnek....
Esküszöm ez több emberek kavart 3 évad alatt a sorozatban hogy 10 nő nem kavar annyit és a sok 10-13 éves meg ezt tekinti pédaképnek....
2016. április 03. 19:44
Bele fogok nézni Jorge miatt csak.Kiváncsi is vagyok rá.
2016. április 06. 17:04
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Megnéztem az előzetest basszus nekem annyira HSM érzésem lett tőle Mintha ujra forgatták volna csak más szereplőkkel más nyelven
2016. április 09. 22:36
vanika3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 208601 offline |
Én várom már, érdekesnek találtam. És oké ha valaki nem szeret valamit de azért az az ember gondolhatna a fanokra hogy hogyan beszél a példaképükről/kedvencükről. Én bevallom hogy csípem de azért annyira nem is vagyok oda érte. És nem tudni mit hoz a jövő hogy ő is olyan lesz mint Miley Cyrus vagy sem. Nem kell elítélőnek lenni. Puszi.
2016. április 16. 13:56
Anna.Húj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 239418 offline |
A kérdés hogy miért is szidják Tinit? Ez annyira egyértelmű. Azért mert amit a Violetta sorozatba kapott karaktert az valami szörnyű ( vagy is hát egyszer így egyszer úgy. Ezért is jelent meg nekem az akkori Hanna Montana illetve Miley Cyrus akiből az lett aki.)Ezért szoktam a színészek után olvasni hogy valójában ő maga milyen. Én annyit mondok hogy ne a karakterek alapján ítéljen meg bárki bárkit. Kíváncsi vagyok a filmre, az előzetes eléggé érdekes.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
Tudd meg, kik távoztak díjjal a rendezvényről!
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Együtt jelent meg Charlie McDowell-lel.
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Bejelentették a női főszereplőt.
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
VMA-n mutatta be a színpadon.