Hamarosan visszatér a képernyőkre az ország egyik legnézettebb tehetségkutatója, az X-Faktor.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gáspár Laci lesz az X-Faktor egyik új mentora
2016. március 30. 14:47
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. március 30. 15:07
nem tartom Gáspár Lacit annyira nagy mentor fajtának... kíváncsi vagyok...
2016. március 30. 15:26
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Alföldit pedig bírtam.
2016. március 30. 16:05
Jesszus...ha Király Viktor beteszi a lábát arra a helyre, akkor még biztosabb hogy nem nézek belőle egy pillanatot sem.lol
2016. március 30. 16:23
Gáspár Lacit??? hát... egyre lejjebb süllyednek ezek.
Alföldi és Little G jók voltak... értettek is hozzá.
Király Viktor viszont nagyon jó választás lenne!
Alföldi és Little G jók voltak... értettek is hozzá.
Király Viktor viszont nagyon jó választás lenne!
2016. március 30. 16:33
Ez nem igaz. Még egy tehetségkutató? Nem gondolják már, hogy épp elegendő "tehetség" van ebben az országban?
2016. március 30. 16:47
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Sajnálom, hogy lecserélik Szikorát. Én mindegyik zsűritagot szerettem/tiszteltem, de valljuk be, Szikora már jó régóta van a szakmában és kellőképpen ért hozzá. Mindig a fiatalok kellenek és én például szeretem Tóth Gabit, de azért kellenének tapasztaltabb emberek is. Ennél már csak az lenne jobb, ha Kis Grófót kérnék fel.
2016. március 30. 17:14
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline |
Alföldi Robit ne mááááár ajh... na mind1, lényag, hogy gyűlnek az exMegasztárosok
2016. március 30. 17:50
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline |
A műsor nagyon szerettem régebben. Most komolyan? Pont Gáspár Laci???? Ne már! kuci100 teljesen egyetértek veled!
2016. március 30. 17:55
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
hát... nem tudom mit mondjak
2016. március 30. 18:27
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Gáspár Laci nagyon tehetséges énekes.
Inkább ő üljön bele abba a székbe mint a tehetségtelen sztárocskák.
Nekem semmi bajom vele.
Bár a tavalyi X-faktor nem igazán volt a kedvencem
Tóth Gabit is nyugodtan haza lehetne küldeni!!!
Inkább ő üljön bele abba a székbe mint a tehetségtelen sztárocskák.
Nekem semmi bajom vele.
Bár a tavalyi X-faktor nem igazán volt a kedvencem
Tóth Gabit is nyugodtan haza lehetne küldeni!!!
2016. március 30. 19:23
Ne már. Nekem Alföldi nagyon fog onnan hiányozni. Remélem legalább normális gondolkodású embereket ültetnek a helyükre.
2016. március 30. 20:06
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Ennél mélyebbre már nem tudnak süllyedni.... Ezt a marhát minek rakják be? Pff Na nem baj, én már úgysem nézem évek óta. Csak azt nem értem, hogy erre a szennyre hogy lehet még kereslet? Nézi ezt még valaki? Nem ártana valami normális műsort produkálni, nem mint ezeket a "tehetség"-kutatókat nyomatni orrba-szájba! Előbb-utóbb, inkább előbb be fog következni, hogy az RTL-t, a TV2 -t és a hozzájuk hasonló csatornákat senki nem fogja nézni, főleg hogy teletömik reklámokkal!!! Lassan a műsoridő 70%-a reklám! 10 perc a film, majd megint reklám szintén 10 percig. Nem viccelek, múltkor lemértem (igen, van ennél jobb dolgom is, de muszáj volt ). Nem tudom ki az az ember, aki végig bírja nézni a reklámokat. Legközelebb, ha lesz valami jó film, majd felveszem és a fölösleges részeket tekerem!
Elnézést, ha kicsit hosszúra nyúlt a hozzáfűznivalóm a témához, csak ilyenkor nagyon fel tudok idegesedni. Valamit a kelleténél többet használtam 'reklám' szót!
Elnézést, ha kicsit hosszúra nyúlt a hozzáfűznivalóm a témához, csak ilyenkor nagyon fel tudok idegesedni. Valamit a kelleténél többet használtam 'reklám' szót!
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.