A napokban kaptak szárnyra a hírek, miszerint a két argentin szupersztár, Lali Esposito és Mariano Martínez szakított egymással.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véget ért Lali Esposito és Mariano Martínez kapcsolata
2016. április 02. 08:25
2016. április 02. 10:48
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Sajnálom.Pedig szép pár voltak :/
2016. április 02. 13:39
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Annyira jóképű ez a pasas.
De, hogy a cikkhez is hozzászóljak, nekem eleve nem tetszenek az olyan kapcsolatok ahol az egyik fél elhagyja a családját az új szerelemért, illetve azok sem ahol nagy a korkülönbség. Mégis ők ketten szép pár voltak kedveltem őket és sajnálom, hogy szétmentek.
De, hogy a cikkhez is hozzászóljak, nekem eleve nem tetszenek az olyan kapcsolatok ahol az egyik fél elhagyja a családját az új szerelemért, illetve azok sem ahol nagy a korkülönbség. Mégis ők ketten szép pár voltak kedveltem őket és sajnálom, hogy szétmentek.
2016. április 02. 16:14
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline |
Sajnálom őket.Nagyon szép pár voltak..
2016. április 02. 21:23
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Pedig aranyosak voltak.. Sajnálom.
2016. április 02. 21:51
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
sajnálom. pedig aranyosan mutattak
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.