Starity

Az ABC egy újabb sikersorozatot kaszált el: véget ér a Castle

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 01. 21:23 #21
Ria1
Ria1
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.04.25.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 255897
Offline offline
Sajnálom, h vége lett a sorozatnak, de szerintem is kezdett ellaposodni. Számomra az tette fel az i-re a pontot, amikor kiderült miért hiúsult meg az esküvő, szerintem ezt a szálat sokkal jobban is meg lehetett volna fogni, h érdekesebbé váljon a történet és leütessék a nézőt a TV elé. Furcsának tartom azt, h a főszereplők csak a legszükségesebbnek tartott időt voltak hajlandók együtt játszani, gyakorlatilag azok az évadok amik még számomra is élvezhetőek voltak pontosan kettejük erősödő kapcsolatáról, vicces csipkelődésükről szóltak a bűnügyek érdekes megoldása mellett. Egyébként azt gondolom, h igen valóban Castle a sorozat címe, mégis Beckett sorsáról, múltjáról többet lehet tudni, mint Castle-ról, tehát adhattak volna akár teljen más címet is ennek a sorozatnak. Ettől függetlenül a kettejük sorsa annyira összefonódott a sorozatban, h szerintem a bűnügyek furfangos megoldása mellet a nézők a kettejük párbeszédét várták még nagyon. Nem igazán tudok elképzelni folytatás egyikük nélkül sem, szerintem ha ennyire nem tudtak már együtt dolgozni akkor jobb, h vége lett.
2016. június 02. 15:39 #22
vica226
vica226
visszatérő vendég
 
StátuszDays,Days....
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.13.
Hozzászólás: 220
Csatolások: 0
Azonosító: 145387
Offline offline
A kedvenc sorozatom volt sad.gif nagyon fog hiányozni, hogy nem nézhetem, imádtam minden részét... :/
2016. június 19. 23:16 #23
- törölt felhasználó -    
Kedveltem a szereplőket tényleg, őszintén. Viszont nekem már a 6. évad túl sok volt, 7. és nyolcadikról ne is beszéljünk. Az utóbbi kettőnél már azt se tudtam, hogy ki kivel van. Jó, valóban ráfért a sorozatra az újítás, de ez túl sok. Én imádtam Beckett-tet, viszont a végére annyira elegem lett belőle... Próbáltam eltekinteni a magassarkúitól, hogy biztos mevtanult bennük futni, de könyörgöm ilyen a világon sincs. Hány nyomozót lát az ember 10 centis sarokkal, agyon mázolva és blézerbe szaladgálni a házak tetején? Ugyan hagyjuk már. Aztán jött ez a kapitányi vizsga. Komolyan Kate, ne már. Ha tényleg annyira jó lenne már rég az lenne. De a való életbeb sajnos az ilyen lányok nem ezt kapják. Már annyira sztárolta mindenki, hogy egyre nagyobb lett az arca. ( bocs a kifejezésért) Komolyan Castle sose volt szimpatikus, de még őt is jobban bírtam a végére. Na és hát igen Espo és Ryan nélkül semmire sem mennének. Tényleg ha Javi-ról és Kev-ről lenne egy sorozat, tuti 1. számú rajongójuk lennek. Ők értek valamit egyedül a sorozat alatt... De gondolom erre a szerkesztők is rájöttek. Túl sokáig húzták és unalmas lett. Egyszer Rich tűnt el, egyszer meg Kate "capitány. Hát nem hiába volt a Mentalista jobb sorozat mint ez. Annak legalább volt köze a valósághoz és izgalmas volt. LOVE TERESA LISBON. A Castle nyomába se ér.
2016. június 24. 22:01 #24
filatori
filatori
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.05.15.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 256329
Offline offline
Magas sarkú cipőt hordanak az összes amerikai filmben az FBI ügynöknők is.
Itt egyszerű oka volt, hogy Beckettet magas sarkú cipőben járatták: hiába volt 175 cm Stana Katic, a 187 centis Fillion mellett magas sarkú nélkül egy fejjel alacsonyabbnak látszott. Elég megnézni azt a néhány jelenetet, ahol még csak nem is lapos talpúba, hanem ráadásul magasított lapos cipőben volt, ahhoz lábujjhegyen állt, hogy a vállához bújjon. Speciel, ha nem hiszed, akkor megnézhető a bombás részben, amikor lelép a bombáról, odabújik Castle-hez, lábujjhegyre áll, hogy a vállára tudja tenni a fejét. Magas sarkú nélkül nem lehetett volna egy közeli képet sem csinálni róluk, akkora a különbség. Az amerikai lapok szerint nem véletlen, hogy Castle olyan roggyant szárú nadrágokban, széles, félhosszú kabátokban járt, ezzel is kicsit tömzsibbé akarták tenni, hogy alacsonyabbnak tűnjön.
Ezen kívül úgy emlékszem, hogy Beckett futott, amikor futnia kellett, berúgta az ajtót, amikor be kellett rúgnia, szóval, nem sok mindenben akadályozta a magas sarok.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!