A közelmúltban került az üzletek polcaira a 2015 írójának választott Lakatos Levente legújabb regénye, A tiltás gyönyöre, melyben számtalan arcpirító szexjelenetnek lehetünk tanúi. Az író ezúttal hőse bőrébe bújt, és elárulta a felszabadult szex nyitját.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
5+1 tipp a felszabadult szexhez Lakatos Leventétől (18+)
2016. május 17. 07:46
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. május 17. 10:59
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Nem olvastam még egy regényét sem, de mivel sokan dícsérik, így nem lehet olyan rossz. Amúgy a tippek jó, bár az egész videó a regény promózásáról szól. Na nem baj. Egyébként iszonyat jó hallgatni, amit beszél, kellemes hagnja van.
2016. május 17. 20:37
Én egyet nem értek. Hogy lett ő ennyire híres? A mai fiatalok (köztük a sok 10-12 éves) erre vágynak? Jézusom! Amúgy meg a férfiról beszélve, szörnyen unszimpatikus. Ő csak komolyan "arról" tud írni könyvet? Jaj...
2016. május 17. 21:02
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Annyira felkapott lett ez a pasi és a könyvei. Lehet én is elolvasom
Kapcsolódó sztárok
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Justin Baldoni megosztott egy 10 perces, nyers videófelvételt a Velünk véget ér forgatásáról
Justin Baldoni megosztott egy 10 perces, nyers videófelvételt a Velünk véget ér forgatásáról
Itt a nyers felvétel.