Közel egy évtizednyi közös zenélés után feloszlott a Nashville-i csapat. Bár hivatalosan még nem jelentették be a dolgot, a vezető tag, Tom Gossin szólókarrierbe kezdett, amely bizony arra enged következtetni, hogy az immáron kettagúra csökkent zenekar külön utakon folytatja tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
9 év után külön folytatják a Gloriana tagjai
2016. május 30. 06:35
EVEVEVvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.29. Hozzászólás: 386 Csatolások: 2 Azonosító: 94487 offline |
Annyira sajnálom! Szeretem a dalaikat és az együttest is. Szólóban is valóban jók, úgyhogy remélem, úgy legalább olyan sikeresek lesznek, mint együttesként. Tudom, hogy Magyarországon nem ismertek, de talán most, hogy külön utakon folytatják, többen megismerik a nevüket.
2016. május 30. 08:15
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Kicsit gyorsan írtam a cikket és úgy tűnik, nem néztem át alaposan, mert maradt benne néhány gépelési hiba. Azt azonban nem értem, hogy lehet az, hogy néhány mondatot átírtak a moderátorok, de a gépelési hibákat már nem javították ki.
2016. május 30. 11:37
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
De jó minden banda lassan feloszlik.
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Számára fontos, hogy az üzenet eljusson az érintettekhez.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.